Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 263
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μ-ε-ε-ε-ε-ε-εεεε δουλε-ε-ε-εε-ευεις ε-εε--ε-ε-ε;

οχι φιλε μου. ΣΥμφωνα με την δικη μου εμπειρια σου μιλαω.

Εχει να μου σπασει προφυλακτικο

χρονια! Το προφυλακτικο το φορας τη στιγμη που εισαι ετοιμος για.... ολα :D

και λες και στην δικια σου να προσεξει το "μακροβουτι" για να μην εχετε

παρατραγουδα μετα.

Δημοσ.

Δυστυχώς οι πιθανότητες να μην το λες σοβαρά, δεν είναι υπολογίσημες.

Εγώ πάντως θα δώσω ένα 98% ηθικό ελεύθερο σε όποιον σκοτώσει* αυτήν που έριξε το παιδί του χωρίς να τον ρωτήσει.

*με τα χέρια στο λαιμό

ναι το λεω παρα πολυ σοβαρα, μπορει εσυ να νιωθεις απλως ασχημα ψυχολογικα (αχ καλε να σου φερουμε χαρτομαντηλακια) η αλλη ομως μπορει και να πεθανει απο επιπλοκες αρα δικαιωμα της να κανει οτι θελει με το σωμα της.

Δημοσ.

ναι το λεω παρα πολυ σοβαρα, μπορει εσυ να νιωθεις απλως ασχημα ψυχολογικα (αχ καλε να σου φερουμε χαρτομαντηλακια) η αλλη ομως μπορει και να πεθανει απο επιπλοκες αρα δικαιωμα της να κανει οτι θελει με το σωμα της.

Θα συμφωνήσω! Άλλωστε αν δεν θέλεις να το σκοτώσεις, ας προσέχεις που τα ρίχνεις!

Δημοσ.

Δεν το θετεις σωστα. Διοτι κανει οτι θελει με κατι το οποιο

υπαρχει μεσα στο σωμα της αλλα δεν εκανε μονη της :D

Θα συμφωνήσω! Άλλωστε αν δεν θέλεις να το σκοτώσεις, ας προσέχεις που τα ρίχνεις!

χαχαχχαχα κορυφαιος τύπος!

Δημοσ.

ναι το λεω παρα πολυ σοβαρα, μπορει εσυ να νιωθεις απλως ασχημα ψυχολογικα (αχ καλε να σου φερουμε χαρτομαντηλακια) αρα δικαιωμα της να κανει οτι θελει με το σωμα της.

Δεν είναι σώμα σου. Άμα γουστάρεις κόψε το χέρι σου

"η αλλη ομως μπορει και να πεθανει απο επιπλοκες" Δεν πρόκειται να πεθάνει από δήθεν "επιπλοκές", ούτε θα της έδινε το δικαίωμα να το ρίξει.

"(αχ καλε να σου φερουμε χαρτομαντηλακια)" Και κάτι τέτοιες συμπεριφορές απαξιωτικές προς τον άντρα λες και δεν έχει αισθήματα, σε συνδιασμό με την έκτρωση άνευ, δείχνουν ότι σε μερικές αξίζει όχι απλώς στραγγάλισμα αλλά βιασμός-σοδομισμός-αργός θάνατος

Δημοσ.

Δηλαδή άμα δεν ήθελε να γεννήσει το παιδί σου, εσύ θα την έβαζες με το ζόρι να το κάνει; Κοίτα κάτι άνθρωποι ρε! :-D :-D

Δημοσ.

Σοβαρά το λες ρε μεγάλε;; Να αποφασίσει η άλλη από μόνη της για το αν σκοτώσει εμένα το παιδί μου;

Σύμφωνα με όσα πιστεύω δεν είναι παιδί σου, ακόμη.

Είναι τόσο παιδί όσο ένα αυγό είναι κοτόπουλο.

Μεχρι στιγμής συμφωνώ με ποστ Φιλίππου και Λουσι.

Και τα ατυχήματα με το προφυλακτικό θα συμβούν, σπανιότατα αλλά θα συμβούν. Γι αυτό υπάρχει το χάπι, αλλά και το χάπι ΔΕΝ είναι καραμέλα. Αλλά ας πιάσουμε το ηθικό του θέματος.πρώτα το ιατρικό για να το πάμε λάου λάου.

Κάνεις προγεννητικό έλεγχο και βρίσκεις οτι έχει σύνδρομο down.

Θές να ζείς σε σπίτι με/να φέρεις στον κόσμο τo παρακάτω άτομo αν είχες την επιλογή;

Useful-Blog-Raising-a-Child-With-Down-Syndrome-Jun-10-2011_clip_image002.jpg

Επίσης, να σε πάω πιο μακριά. Θα έφερνες στον κόσμο παιδί με Tay–Sachs? Με μεσογειακή αναιμία; Με Fragile X syndrome ?

Δε μπορω να φανταστω πως καποια γυναικα γινεται μανα ενω ξερει οτι το παιδι θα βγει με προβλημα. Είναι απαράδεκτο, κατακριτέο και δεν τις λυπάμαι καθόλου για "αυτό που τους συνέβη" και "για αυτά που περνάνε"

Πάμε τώρα στο σκεπτικό μου

Είσαι 20 χρονών και ο γκόμενός σου 21. Ζεις σε μια κοινωνία πλεον που δε σε υποχρεωνει να κανεις γαμο πριν σου τον ακουμπησει λιγάκι. Έρχεται η κακιά η ώρα και απο μαλακία ή από ατύχημα μένεις έγγυος.

α) κάνεις οικογένεια στα 20 σου. Φαντάζομαι καταλαβαίνετε οτι , στατιστικά πάντα, στα 45 θα πηγαίνετε ο καθένας με το γκόμενό του..

β)κάνεις οικογένεια και πάει καλά. Κρίμα όμως που δεν έχετε λεφτά(έχουμε και κρίση) να το μεγαλώσετε και δουλεύετε και οι 2 και αναγκάζεστε να αφήσετε πίσω όσα όνειρα κάνετε στα 20 για σπουδές/ταξίδια/ξενυχτια/οτιναναι με ότι αυτό συνεπάγεται, βλέπε απωθημένα και (α)

γ)το ρίχνετε και συνεχίζετε τη φυσιολογική ζωή των 20-30, ίσως παραμείνετε μαζί για 2,3,5 χρόνια και μετά βαρεθείτε, ίσως και να κάνετε οικογένεια, γιατί ήρθε ο καιρός και γιατί εσείς το αποφασίσατε και να κάνετε 5 παιδιά.. Ίσως μείνετε μαζί και αποφασίσετε οτι δε θέλετε παιδιά..

Και στο τέλος της μέρας ρωτάς:

Αξίζει;

Εγώ λέω όχι.

Δε θα χαράμιζα την δεκαετία που έχω διανύσει με όσα έχω ζήσει αν πριν 10 χρόνια είχε κάτσει στραβή. Θα προτιμούσα να το ρίξει.

Θα μισούσα κι εκείνη κι εμένα ίσως ενδόμυχα και το παιδί, το οποίο θα είχε τραβήξει τα όποια μου συμπλέγματα ή αδυναμίες..

Και κάτι τελευταίο.Το 2012 και με το 99% των ατόμων <30 στην Ελλάδα να έχουν πάει σχολείο τουλάχιστον στη στοιχειώδη εκπαίδευση, θεωρώ αδιανόητο κάποιος να κάνει σεξ ξεσκούφωτος. Εγκυμοσύνες, hiv, άλλες αρρώστιες, μα είναι δυνατόν; Τί σκέφτεστε, αν σκέφτεστε;

Οι δικαιολογίες περι απόλαυσης είναι αντίστοιχο ενός 180 κιλά που λέει "μα είναι νοστιμα τι να κάνω".

Κι εσύ κοπελιά, αν ο ΟΥΝΟΣ που έχεις δίπλα σου δε σου κάθεται με καπότα, δεν πειράζει, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Είναι ΚΑΙ δικό σου θέμα η προφύλαξη.

Συνοψίζω, ΝΑΙ στην έκτρωση, ΝΑΙ στο προφυλακτικό, ΟΧΙ στα σκληρά.

ΥΓ. Σπάνιο αλλά συμφωνώ και με την Ευα μέχρι στιγμής

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...