cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Επαναδιατυπώνω κακα τα ψεματα , για τις κοπελες / γυναικες το σεξ μ προφυλαχτικο ελαχιστες διαφορες εχει με την εκτελεση της ιδιας δραστηριοτητας με συνθετικο ομοιοωμα . Μιλάς από προσωπική πείρα; Είσαι γυναίκα; Η εκτρωση ειναι ποινικα κολασιμη? Ναι, γιαυτό επιτρέπεται
tool1983 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Τελος παντων, lucifer κραταω εγω τους 200 ηθικους λογους,κρατα εσυ τον 1 επιστημονικο. Για να κανω κ λιγο πλακα σαν την Ελενη Λουκα αισθανομαι τωρα,αλλα ετσι ειναι οι αποψεις,ο καθενας εχει κι απο μια.
Adon1s Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 ε είναι δολοφονία.. αλλά ξέρω γω.. δεν είμαι ούτε κατά ούτε υπερ, απλά φυλάγομαι πολύ, αλλά είναι δολοφονία μιλαμε γ κατι που ουτε καν ανθρωπος δν μπορει ν χαρακτηριστει. Πρακτικα ειναι ιδια "απψλεια" μ ενα κοψιμο πχ.
scullyist Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Υποννοώντας ότι σε αυτές τις περιπτώσεις οι άντρες έχουν μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το ατύχημα; "Ενδιαφέρων thread ξέρω 'γω, ιστοριούλες και 'τσι", βρε cthulhucarbide. Γιατί, εγώ είμαι ερωτευμένος με τον εαυτό μου. Έλα πες, αγαπάς Γούντι Άλεν, ναι?
Adon1s Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Επαναδιατυπώνω Μιλάς από προσωπική πείρα; Είσαι γυναίκα; Ναι, γιαυτό επιτρέπεται οχι ρε μιλαω μ βαση την εμπειρια μ κ τ λεγομενα απο φιλες,πρωην κλπ γ τ θεμα.
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 "Ενδιαφέρων thread ξέρω 'γω, ιστοριούλες και 'τσι", βρε cthulhucarbide. Θα μπορούσες να σχολιάσεις το σοβαρό κομμάτι του ποστ μου. Το ασόβαρο, ως ασόβαρο το είπα(και έτσι είναι)
stavi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Η εκτρωση ειναι ποινικα κολασιμη? που να ξέρουμε ρε συ, τράβα δες τα πρακτικά. έλεος με αυτούς που δουλεύουν εδώ μέσα, όλα απο τους άλλους τα περιμένουν
Star_Light Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Στο σέξ δεν με πειράζει , στην πίπα δεν γουστάρω...Αντε πείστηνε ότι γλέιφει μια σοκολατίνα Ρε φιλε εσυ μου ντρέπεσαι να γνωρισεις καινουργιες φιλες και μου πηγες και στις πίπες?
sugata Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Η εκτρωση ειναι ποινικα κολασιμη? που να ξέρουμε ρε συ, τράβα δες τα πρακτικά. έλεος με αυτούς που δουλεύουν εδώ μέσα, όλα απο τους άλλους τα περιμένουν Λιγότερο από ένα λεπτό. Σιγά το ζόρι. Για όνομα μ' αυτούς που το 'χουν πιο εύκολο να κράξουν, παρά να δώσουν την πληροφορία.
Nephelia Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Είμαι κατά των εκτρώσεων. Με μια δυνατή κλοτσιά έχεις καλά αποτελέσματα με λιγότερα χρήματα έλα!Πήρες το πρώτο βραβείο της χρονιάς "η ηλιθιότητα του μήνα" !! ΔΕΝ το εχεις αγοράκι μου το μαύρο χιούμορ...ΔΕΝ....γενικά είμαι ήρεμη εδώ μέσα αλλά θα πρέπει να αναθεωρήσω,γιατί μερικοί νομίζετε ότι είναι και πολύ γαμάουα να γράφεις τέτοιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ όταν όμως χώνεις την πουλί σου στην γυναίκα καλά είναι έτσι ; ΞΎΛΟ αγοράκι θες ΞΎΛΟ ... πραγματικά δεν κρατιέμαι ασχολείσου με κάνα ανέκδοτο για την μικρή Αννούλα και άσε αυτά τα θέματα για τους άλλους !!!
Tilemaxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 έλα!Πήρες το πρώτο βραβείο της χρονιάς "η ηλιθιότητα του μήνα" !! ΔΕΝ το εχεις αγοράκι μου το μαύρο χιούμορ...ΔΕΝ....γενικά είμαι ήρεμη εδώ μέσα αλλά θα πρέπει να αναθεωρήσω,γιατί μερικοί νομίζετε ότι είναι και πολύ γαμάουα να γράφεις τέτοιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ όταν όμως χώνεις την πουλί σου στην γυναίκα καλά είναι έτσι ; ΞΎΛΟ αγοράκι θες ΞΎΛΟ ... πραγματικά δεν κρατιέμαι ασχολείσου με κάνα ανέκδοτο για την μικρή Αννούλα και άσε αυτά τα θέματα για τους άλλους !!! Γιατί; Αυτό είχε κάνει μια φορά και ο Γιάγκος Δράκος όταν ήθελε να αποφύγει ένα εξώγαμο ακόμα, και μια χαρά του έκατσε.
sugata Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μη, γιατί θα τα πάρει κι άλλο και θα δώσει κι άλλο ξύλο.
Nephelia Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Γιατί; Αυτό είχε κάνει μια φορά και ο Γιάγκος Δράκος όταν ήθελε να αποφύγει ένα εξώγαμο ακόμα, και μια χαρά του έκατσε. δεν αντέχω τόσο χιούμορ συγκινήθηκα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις