Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάτι που λέγεται αντισύλληψη επίσης υπάρχει και το χάπι της επόμενης μέρας.

Και το χάπι αυτό πολλοί δεν το διαχωρίζουν από την έκτρωση. Μπορεί να έχει γίνει η γονιμοποίηση λένε.

• Απαντ. 263
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι κάποιος που απο βίτσιο την βρίσκει να κάνει εκτρώσεις και να σκάει τόσο χρήμα κάθε φορά. Παίζουν χιλια δυο. Απο τρυπιο προφυλακτικό και ξέχασα να πάρω το χάπι μέχρι και την ακραία περίπτωση του βιασμού.

Νομίζω ερχόμαστε πρώτοι στην Ευρώπη σε εκτρώσεις.Δυστυχώς και ανευθυνότητα υπάρχει και ελλιπής πληροφόρηση.Ατύχημα μπορεί όντως να συμβεί γι'αυτό ανέφερα το χάπι της επόμενης μέρας,όσο για την ακραία περίπτωση βιασμού οι γιατροί θα ενημερώσουν το θύμα για το τι μπορεί να γίνει.Υπάρχουν τρόποι να μην έχουμε ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, η έκτρωση είναι επέμβαση και πρέπει να είναι η τελευταία επιλογή.

Δημοσ.

Ναι, είναι επέμβαση. Αλλά αν είναι συνειδητή επιλογή της γυναίκας τί θα της πεις; Δεν μπορείς να την κάνεις "ντα". Ούτε η θρησκεία ούτε κανείς.

Δημοσ.

Ούτε ντα ούτε ντου.Ο καθένας αποφασίζει ελεύθερα για το τι θα κάνει.Μίλησα για την πρόληψη αλλά και για το χάπι της επόμενης μέρας σαν λύση.Τώρα αν κάποια όπως αναφέρθηκε είναι τριών μηνών και δεν το έχει πάρει χαμπάρι,ας κάνει έκτρωση.

Δημοσ.

Ακόμα και κάποια σοβαρή γενετική ανωμαλία παίζει σαν σενάριο. Που μπορεί να μην την έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις και να το ανακάλυψαν αργότερα οι γιατροί...

Δημοσ.

και τραυματια γινετε να ειναι εγκυος καποια και να μην το καταλαβει γιατι εξακολουθει να εχει περιοδο.νομιζω οτι λεγετε ψευτοπεριοδο.βεβαια αυτο δικαιολογεί μια μικρη ομαδα γυναικων.οι υπόλοιπες ειναι απλα βοδια.

Υπερ και εγω. Και υπαρχουν και μερικες κοπελες που λογω αγχους, διατροφης , δεν εχουν σταθερο κυκλο. Και μπορει να εχουν περιοδο καθε 3-4 μηνες.

Καπου ειχα διαβασει πως στην Κυπρο το ΄74, η εκκλησια ειχε συμφωνησει τοτε με τις εκτρωσεις που ειχαν γινει απο βιασμο απο τους Τρουκους. Λογικο το βρισκω.

Δημοσ.

Και υπαρχουν και μερικες κοπελες που λογω αγχους, διατροφης , δεν εχουν σταθερο κυκλο. Και μπορει να εχουν περιοδο καθε 3-4 μηνες.

και αυτο ειναι φυσιολογικο?δεν πρεπει να πανε στο γυναικολόγο?

Δημοσ.

Δεν είναι και πρέπει.

Επίσης Μαρρία, αυτό που γράφεις μοιάζει περισσότερο με πολυκυστικές ωοθήκες όταν γίνεται κατ'εξακολούθηση.

Δημοσ.

ατυχηματα ενω φορας προφυλακτικο συμβαινουν

μονο αν εχεις ξεχασει τις καποτες στην καταψυξη

ή η κοπελα σου νομιζει οτι την ωρα της...... φουσκώνει

μπαλόνι και παίρνει διπλασια αναπνοη επειδη φοβαται μην πνιγει.

Λογικο να σπασει μετα και να γινει ατυχημα. Υπο κανονικες συνθηκες ομως

και αν και οι 2 ξερουν τι ακριβως κανουν ατυχηματα δεν συμβαινουν :D

Δημοσ.

και αυτο ειναι φυσιολογικο?δεν πρεπει να πανε στο γυναικολόγο?

Θα΄πρεπε αλλα δεν ειμαι και στο μυαλο τους..

Δημοσ.

Εγώ λέω να κάνουμε poll να δούμε αν και πόσες εκτρώσεις έχει κάνει η κάθε μία από εδώ

Για ποιο λόγο;

Δημοσ.

Όχι, ΔΕΝ είναι εικασίες. Υπάρχουν 200 ηθικοί λόγοι να στηρίξεις την άποψή σου, μείνε σε αυτούς και μην βγαίνεις απ' τα κυβικά σου.

Eχεις δικαιο,δεν επρεπε καν να πεσω στη λουμπα του στιγμιαιου πονου για το εμβρυο,στο κατω-κατω τι μας νοιαζει(εστω κ 1/1000 να ειναι ετσι).

Μου θυμιζει το θεμα με τη θανατηφορο ενεση,που λιγοι γιατροι λενε οτι ο μελλοθανατος,ποναει με την εισαγωγη των 3 φαρμακων στο σωμα του αλλα η εκφραση του εμποδιζεται απο το μυοχαλαρωτικο.

Λιγοι το λενε...κ ο αμερικανικος λαος κοιμαται διχως τυψεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...