Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να συμπληρώσω, αν μου επιτρέπει ο Ανδρέας, ποιος πρέπει να ναι ο ρόλος του πατέρα σε όλα τα θέματα που αφορούν την εκτύπωση; Και δεν εννοω τη κατά σύλληψη.

Kάνει τον πρίντερ.

• Απαντ. 263
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχήν πρέπει να καθορίσουμε τι εννοούμε "έκτρωση" στο παρόν θέμα. Είναι η απόρριψη 200 κυττάρων έκτρωση;

Γενικά είμαι υπέρ τον αμβλώσεων για κάθε λόγο/αιτία. Απλά θα ήταν καλύτερα όταν δεν υπάρχει "σοβαρός" λόγος να δίνεται το νεογέννητο για υιοθεσία.

Θα ήταν μεγάλο λάθος να αποκτήσουν τα αγέννητα νομικά δικαιώματα (θα προκύψει από την συζήτηση).

Εκει που εσυ φιλε μου firewalker βλεπεις 200 κυτταρα,εγω βλεπω ενα εμβρυο λιγων ημερων.

Γιατι δυστυχως μετραμε την ηλικια απο τοτε γεννηθηκε κ δεν υπαρχει κανενας ενδοιασμος αφου δεν εχει γεννηθει.

Για σοβαρη συζητηση,δεν το βλεπω.

Δημοσ.

Andrea κανονισε στην επομενη συναντηση του ινσομνια να εισαι και συ παρων...δηλαδη ρε φιλε θα ειμαι υποχρεος...κανε οτι μπορεις για να ερθεις.βρες λυση!!!

Δημοσ.

Ποια η γνώμη σας για αυτό το θέμα;

Αμα εχει λεφτα παντρεψου την και μην σκεφτεσαι βλακειες. Ακου εκτρωση..!

Aν δεν εχει λεφτα, επρεπε να κανεις thread πριν σμπρωξεις. Τωρα, να σου ζησει...

Α και μην αρχισεις να το τρολαρεις το παιδι με το που θα αρχισει να μιλαει. Οταν πει "μπαμπα" πεστου "μπραβο", μην αρχισεις να του λες "η μαμα ειμαι εγω".

Δημοσ.

σε περίπτωση έκτρωσης ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης απο βιασμό η από "ατύχημα" (ενώ έχουν πάρει μέτρα προφύλαξης) η αν υπάρχει πρόβλημα στο έμβρυο (πρόκειται να γεννηθεί ανάπηρο κλπ και να τυραννιέται όλη του την ζωή) είμαι υπέρ.

τωρα σε περιπτώσεις που δεν παίρνουν προφυλάξεις οπως λένε για να μην χάνουν την απόλαυση και κάνουν 10 εκτρώσεις το χρόνο , εκεί πιστεύω μία είναι η λύση .. στείρωση.

Δημοσ.

Ειμαι κατα των αμυαλων εγω..

Δεν ηξερες οτι χωρις καπελο μπορει να γινει η στραβη..

Δεν σου ειπανε οτι το πουλι σου και την υπογρφη σου πρεπει να προσεχεις που την βαζεις ..

Δεν σου ειπανε για την προωρη εκσπερματωση.

Δεν σου ειπανε εσενα κοριτσακι να μην λες νι σε οσα σου λεει ο γκομενος σου, αλλα νι μονο σε αυτα που εσυ θελεις.

Ολα τα παθαινουμε απο την αμυαλοσυνη μας και οτι σαν λαος δεν εχουμε μετρο και σωστη εκπαιδευση.

Θεωρω το ιδιο να κανεις εκτρωση και το να δωσεις παρτησεις το νεογεννητο παιδι καπου..

Μονο αν υπαρχει ανωμαλια του εμβρυου συστηνω να γινεται..

Εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να πω στην κοπελα μου βρες λυση και ισως ηταν κλυτερο να γινει αυτο..

Αφου μαζι καναμε την μαλακια οι ευθυνες ειναι ποιρασμενες και ιδιες.

Υ.Γ: Τωρα που βγηκανκαι παλι τα ΣΤΟΠ τι εχουμε να φοβιθουμε...

Δημοσ.

Εκτός από δικαιώματα, στη ζωή αυτή έχουμε και υποχρεώσεις λόγω των πράξεών μας. Δε φταίει σε τίποτα μια αθώα ζωή να δολοφονηθεί εν ψυχρώ, γιατί εμείς αυτή την περίοδο απλά δεν...

Υπάρχει και σχετικό βίντεο -νομίζω στο youtube- που έδειχνε το έμβρυο που κουνιόταν αριστερά - δεξιά, προσπαθώντας να αποφύγει το νυστέρι. Το ότι δεν υπάρχει ανάμνηση των γεγονότων μέσα στη μήτρα, δε σημαίνει ότι ο οργανισμός δεν τα νιώθει τη συγκεκριμένη στιγμή.

Δημοσ.

Δεν αφήνουμε τις παπαριές για δολοφονίες κλπ κλπ. Εγώ φωστηρας και συμβουλάτορας δεν είμαι, αν βρισκόμουν σε θέση όμως να πρέπει να λάβω μία απόφαση η οποία είναι δεσμευτική για την υπόλοιπη ζωή μου, δε θα επικαλομουν ούτε το συναίσθημα, ούτε τα θεία, αλλά τη λογική. Αν δηλαδή μπορώ και αν θέλω να είμαι υπεύθυνος για ακόμα ένα άτομο και κρίνοντας τις συνθήκες θα αποφάσιζα.

Εν συντομία, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και πρέπει να κρίνεται έτσι και μόνο με βάση τη λογική.

Δημοσ.

Ας μην κάτσουμε να ψάξουμε πότε ένα έμβριο (από πιο μήνα δηλαδή) έχει συνείδηση και πότε όχι. ΑΥτό με το βίντεο στο youtube είναι μεγάλη κοτσάνα.

Το θέμα είναι ότι ένα παιδί πρέπει να γενιέται από επιλογή και όχι γιατί έτυχε. Και επειδή το θέμα αφορά περισσότερο τις γυναίκες *, αυτές θα πρέπει να πάρουν και την τελική απόφαση.

*

πχ σε ένα 20χρονο ζευγάρι φοιτητών, η γυναίκα θα είναι αυτή που θα πρεπει να αφήσει τις σπουδες-καριέρα τουλάχιστον για κάποιους μήνες πριν και μετά τη γέννα, με συνέπεια την δραματική αλλαγή της ζωής της.

Δημοσ.

Υπάρχει και σχετικό βίντεο -νομίζω στο youtube- που έδειχνε το έμβρυο που κουνιόταν αριστερά - δεξιά, προσπαθώντας να αποφύγει το νυστέρι. Το ότι δεν υπάρχει ανάμνηση των γεγονότων μέσα στη μήτρα, δε σημαίνει ότι ο οργανισμός δεν τα νιώθει τη συγκεκριμένη στιγμή.

Παιδιά, σας ικετεύω, όχι αυτά. Υπάρχουν ένα σωρό σοβαρά επιχειρήματα κατά των εκτρώσεων, μην πάμε σε αυτά. Το έμβρυο των 8 και 10 εβδομάδων δεν νιώθει ούτε πάει να αποφύγει τίποτα. Αντανακλαστικές κινήσεις είναι αυτές. Και οι όρχεις ανασηκώνονται όταν τσιμπήσεις το εσωτερικό του μηρού σου, δεν σημαίνει ότι νιώθουν τον κίνδυνο και απομακρύνονται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...