dimitrisOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 ...Πώς είναι; 20% εχουν απλα αυτοκτονήσει ..........
YiN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνώ και εγω το εχω σκεφτη αυτο αλλα λεω οτι το σωστο ειναι αυτο Ψαξτε να δειτε οσες γυνεκαις κανανε εκτρωσει πως ειναι τωρα ........... Έλα σοβαρά, τρολλάρεις ε; 20% εχουν απλα αυτοκτονήσει .......... Το υπόλοιπο 80% το έχει κάνει σύνθετα;
Star_Light Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνώ και εγω το εχω σκεφτη αυτο αλλα λεω οτι το σωστο ειναι αυτο Ψαξτε να δειτε οσες γυνεκαις κανανε εκτρωσει πως ειναι τωρα ........... Οι περισσοτερες θα το κρατουσαν επειδη θα χεζοντουσαν πανω τους να κανουν εκτρωση. Ετσι πιστευω. Ποια μωρε θα κανει εκτρωση τωρα χωρις να το πει και σε κανεναν μαλιστα? και θα παρει ολο αυτο το ψυχολογικο βαρος πανω της και μονη της για ολη την υπολοιπη ζωη της? μπλοφαρουν! Ετσι τα λενε για να ξεσπασουν. ΜΗν ψαρωνετε και εσεις Καποιες θα το εκαναν ναι. Αλλα με αυτες καλυτερα να μην ειχες μπλεξει καθολου εξαρχης γιατι αν κανουν αυτο θα τολμησουν και πολλα αλλα
marios_geo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 20% εχουν απλα αυτοκτονήσει .......... Εγώ πάλι στο τελευταίο τεύχος του Παπάτζα-news διάβασα ότι είναι 21.348%. Δες το και εσύ.
dimitrisOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Οι περισσοτερες θα το κρατουσαν επειδη θα χεζοντουσαν πανω τους να κανουν εκτρωση. Ετσι πιστευω. Ποια μωρε θα κανει εκτρωση τωρα χωρις να το πει και σε κανεναν μαλιστα? και θα παρει ολο αυτο το ψυχολογικο βαρος πανω της και μονη της για ολη την υπολοιπη ζωη της? μπλοφαρουν! Ετσι τα λενε για να ξεσπασουν. ΜΗν ψαρωνετε και εσεις Καποιες θα το εκαναν ναι. Αλλα με αυτες καλυτερα να μην ειχες μπλεξει καθολου εξαρχης γιατι αν κανουν αυτο θα τολμησουν και πολλα αλλα Αυτο ακριβως εννοω αλλα καπιοι ειναι απλα κομπλεξικη !!!!
Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Εγω ξερω κοπελα που οταν εχεις περιοδο και ειναι στα τελειωματα αφηνει το αγορι της να τελειωνει μεσα μονο απο την αισθηση.. Πειτε μου αυτο δεν ειναι ηλιθιοτητας καργα..
scullyist Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 To άλλο που το πας: Ακούγεται επίσης ότι όσες γυναίκες δεν κάνουν παιδιά, στο τέλος τρελαίνονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις