Star_Light Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 ΟΚ δεν φαντάστηκα ότι μπορεί να το εννοούσες. Back ontopic από μένα. Ελα ντε σωστα!!!!! Αστα να πανε... δεν υπαρχει τιποτα φιλε ουτε λεφτα , ουτε δουλεια , ουτε γκομενες... αστα να πανε.. για ολα φταινε οι πολιτικοι!!!!!!!!!!!!!!! Και η τυχη μας....
tsifotis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Η ζωή ενός ατόμου, του οποίου οι ζωτικές λειτουργίες διατηρούνται αποκλειστικά με μηχανική υποστήριξη, έχει ήδη σταματήσει. Μια διαδικασία η οποία εξαρτάται αποκλειστικά από το αν ένα μηχάνημα είναι στην πρίζα, δεν είναι ζωή... Είπα να μη μπολντάρω, ούτε να υπογραμμίσω το "αποκλειστικά" που χρησιμοποίησα ΔΥΟ φορές στη φράση μου...σκέφτηκα "σε νοήμονες ανθρώπους απευθύνομαι, δε χρειάζεται να κάνω το κείμενο καραγκιόζη από εμφάνιση"...και, ξαφνικά, έρχεται κάποιος να εξομοιώσει τον κλινικώς νεκρό, με τον έχοντα ανάγκη χρήσης βηματοδότη. Κλωτσιά στ' αρχ.... να έτρωγα, λιγότερο θα πόναγε, σε σχέση με το πόσο πόνεσαν τα μάτια μου, μετά απ' αυτό που διάβασα... Οκ, ουτε εσυ καταλαβες. Η ζωη ενος ατομου που εχει ανανηψει μετα απο την αποκλειστικη διατηρηση της ζωης απο αναπνευστικη μηχανικη υποστηιξη για παραδειγμα ειναι κατι που συμβαινει. Ζωη με μηχανικη υποστηριξη (στην πριζα που λες και ) και κλινικα νεκρος δεν ειναι ταυτοσημα. αυτα εν ολιγοις κ σορυ αν φανηκε τρολαρισμα το παραδειγμα με βηματοδοτες επρεπε να δωσω παραπανω να φανει τι εννοω
ZAKKWYLDE Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Πως ειχα τοσο καιρο την εντυπωση οτι υπαρχουν ανθρωποι που δε βρισκουν δουλεια, δεν εχουν να πληρωσουν το νοικι και να πανε σ ενα γιατρο??? wtf αφου υπαρχει η προνοια!! κι αν δε μπορειτε να συντηρησετε τα παιδια σας, μην αγχωνεστε! τα περιμενει μια τρελλη ζωη στο ορφανοτροφειο!!!! ευκαιρια λεμε! Οπότε ε προκειμένου να μην πάνε στο ορφανοτροφείο ας τα σκοτώσουμε καλύτερα! Εγώ θα έλεγα γέννησέ το και μετά σκότωσέ το να πουλήσεις τα όργανα να βγάλεις και κανα φράγκο. Έτσι το επόμενό σου παιδί θα έχει να φάει... Έτσι και αλλιώς είναι πολλοί που έκαναν παιδί όταν είχαν λεφτά και μετά απο 2 χρόνια λόγω κρίσης έμειναν άνεργοι. Εγω λέω αφού δεν μπορούν πλέον να τα συντηρήσουν ας τα σκοτώσουν/πουλήσουν...έτσι και αλλιώς μαύρη ζωή θα ζήσουν. Όσο το κάνουμε αυτό ας σκοτώσουμε και τους άστεγους. Μα είναι ζωή αυτή που κάνουν; Μέσα στο κρύο, δεν έχουν φαΐ δεν μπορουν να πάνε σε γιατρό. Τι ζωη είναι αυτή. Άσε που πρέπει να κάνουμε συσσιτια και τέτοια που μας επιβαρύνουν οικονομικά. Ας τους σκοτώσουμε να ησυχάσουμε εμείς και αυτοί. Έλεος...
Star_Light Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Οπότε ε προκειμένου να μην πάνε στο ορφανοτροφείο ας τα σκοτώσουμε καλύτερα! Εγώ θα έλεγα γέννησέ το και μετά σκότωσέ το να πουλήσεις τα όργανα να βγάλεις και κανα φράγκο. Έτσι το επόμενό σου παιδί θα έχει να φάει... Έτσι και αλλιώς είναι πολλοί που έκαναν παιδί όταν είχαν λεφτά και μετά απο 2 χρόνια λόγω κρίσης έμειναν άνεργοι. Εγω λέω αφού δεν μπορούν πλέον να τα συντηρήσουν ας τα σκοτώσουν/πουλήσουν...έτσι και αλλιώς μαύρη ζωή θα ζήσουν. Όσο το κάνουμε αυτό ας σκοτώσουμε και τους άστεγους. Μα είναι ζωή αυτή που κάνουν; Μέσα στο κρύο, δεν έχουν φαΐ δεν μπορουν να πάνε σε γιατρό. Τι ζωη είναι αυτή. Άσε που πρέπει να κάνουμε συσσιτια και τέτοια που μας επιβαρύνουν οικονομικά. Ας τους σκοτώσουμε να ησυχάσουμε εμείς και αυτοί. Έλεος... Για να μην ταλαιπωρουνται πανω απο ολα φιλε Μια και εξω! Βρεθηκε η λυση. -.- Και που εισαι... Σιγα μην τον ρωτησεις κιολας για να χεις τετοια γνωμη... απλα βαλτου δηλητηριο να ξεμπερδευει ο ανθρωπος... για καλο το κανεις! χαχαχχαχ
marios_geo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Οπότε ε προκειμένου να μην πάνε στο ορφανοτροφείο ας τα σκοτώσουμε καλύτερα! Εγώ θα έλεγα γέννησέ το και μετά σκότωσέ το να πουλήσεις τα όργανα να βγάλεις και κανα φράγκο. Έτσι το επόμενό σου παιδί θα έχει να φάει... Έτσι και αλλιώς είναι πολλοί που έκαναν παιδί όταν είχαν λεφτά και μετά απο 2 χρόνια λόγω κρίσης έμειναν άνεργοι. Εγω λέω αφού δεν μπορούν πλέον να τα συντηρήσουν ας τα σκοτώσουν/πουλήσουν...έτσι και αλλιώς μαύρη ζωή θα ζήσουν. Όσο το κάνουμε αυτό ας σκοτώσουμε και τους άστεγους. Μα είναι ζωή αυτή που κάνουν; Μέσα στο κρύο, δεν έχουν φαΐ δεν μπορουν να πάνε σε γιατρό. Τι ζωη είναι αυτή. Άσε που πρέπει να κάνουμε συσσιτια και τέτοια που μας επιβαρύνουν οικονομικά. Ας τους σκοτώσουμε να ησυχάσουμε εμείς και αυτοί. Έλεος... Θα σου δώσω μια φιλική συμβουλή. Σταματά να παιζεις όλη μέρα με την κιθάρα σου, την ξεχειλωσες. και μετα δεν καταλαβαινεις τι σου λένε... Τα λογικά σου άλματα είναι το κάτι άλλο. Πως και δεν ανέφερες ότι αφού θα παθαίνουμε όλοι στο τέλος, γιατι ζούμε;
Star_Light Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Θα σου δώσω μια φιλική συμβουλή. Σταματά να παιζεις όλη μέρα με την κιθάρα σου, την ξεχειλωσες. και μετα δεν κατα άγονες τι σου λένε... Τα λόγικα σου άλματα είναι το κάτι άλλο. Πως και δεν ανέφερες ότι αφού θα παθαίνουμε όλοι στο τέλος, γιατι ζούμε; http://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ&feature=related
ZAKKWYLDE Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Θα σου δώσω μια φιλική συμβουλή. Σταματά να παιζεις όλη μέρα με την κιθάρα σου, την ξεχειλωσες. και μετα δεν κατα άγονες τι σου λένε... Τα λόγικα σου άλματα είναι το κάτι άλλο. Πως και δεν ανέφερες ότι αφού θα παθαίνουμε όλοι στο τέλος, γιατι ζούμε; Ναι όντως δεν κατα αγονω(???) τι μου λες, μαλλον τυφλώθηκα απο τη πολύ μαλ...ε κιθάρα.
Star_Light Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ναι όντως δεν κατα αγονω(???) τι μου λες, μαλλον τυφλώθηκα απο τη πολύ μαλ...ε κιθάρα. Aυτο ακριβως! Τιποτα αλλο!!!!!!! Thomas Matsios
marios_geo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Όντας σε τεχνολογικό forum, θα έπρεπε να ξερετε ότι το autocorrection δεν είναι πάντα αποτελεσματικό. Αλλάζει τις λέξεις, ιδίως όταν γράφεις απο φορητή συσκευή. Βέβαια εσύ μπορεί να μην χανεις λέξεις, γιατι έχεις εξασκημένα δάχτυλα απο την πολυ κιθάρα. Όπως και να έχει για την ταμπακέρα κουβέντα. Για τον άλλο, ας μάθει ότι το ατονικό σύστημα δεν έχει καθιερωθεί ακόμη.
deesnider Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Οκ, ουτε εσυ καταλαβες. Η ζωη ενος ατομου που εχει ανανηψει μετα απο την αποκλειστικη διατηρηση της ζωης απο αναπνευστικη μηχανικη υποστηιξη για παραδειγμα ειναι κατι που συμβαινει. Ζωη με μηχανικη υποστηριξη (στην πριζα που λες και ) και κλινικα νεκρος δεν ειναι ταυτοσημα. αυτα εν ολιγοις κ σορυ αν φανηκε τρολαρισμα το παραδειγμα με βηματοδοτες επρεπε να δωσω παραπανω να φανει τι εννοω Αναφέρθηκα - συγνώμη αν δεν ήμουν απολύτως σαφής - σε περιπτώσεις: 1) ανθρώπων σε χρόνιο κώμα, χωρίς καμία επαφή με το περιβάλλον και όχι σε περιπτώσεις όπου η αναπνοή π.χ. ή η λειτουργία της καρδιάς απλά "υποβοηθείται" , παράλληλα με τη θεραπεία στην οποία υποβάλλονται. Οι άνθρωποι της πρώτης κατηγορίας, εμπίπτουν στον ορισμό του κλινικά - ή εγκεφαλικά - νεκρού και γι' αυτούς οι περιπτώσεις ανάνηψης αποτελούν απειροελάχιστο ποσοστό. Είναι μάλιστα "μη εξηγήσιμες" ακόμα και από τους γιατρούς. Με κάθε επιφύλαξη - και αναφέροντας μόνο τη γνώμη συγγενικού μου προσώπου / γιατρού - λέω ότι η διατήρηση στη "ζωή" αυτών των ανθρώπων, μόνο ένα σκοπό μπορεί να έχει, ο οποίος δεν έχει την παραμικρή επιστημονική βάση: Μήπως (και όποτε) συμβεί το ..."θαύμα". Σε αυτή την κατάσταση είναι που δε βρίσκω νόημα και τη θεωρώ μάταια ταλαιπωρία, ψυχική φθορά και - γιατί όχι; - άσκοπη πρακτικά δαπάνη. 2) ανθρώπων οι οποίοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο μη θεραπεύσιμων παθήσεων, πονούν αφόρητα και συνεχώς και πλέον, τους χορηγείται ένα φτυάρι φάρμακα κάθε μέρα, όχι με σκοπό την πιθανότητα να καταπολεμηθεί η ασθένεια (αυτό δεν είναι εφικτό πια) αλλά να μετριαστεί ο πόνος - και από ένα σημείο κι έπειτα, όχι επαρκώς - μέχρι να καταλήξουν. Αυτή την κατάσταση τη θεωρώ απάνθρωπη, πόσο μάλλον όταν στην προκειμένη περίπτωση, ο άρρωστος είναι εις γνώσιν της κατάστασης, ξέρει ότι θα πεθάνει ούτως ή άλλως και ενώ, όντας πλήρης συνειδήσεως, ζητά ο ίδιος να τον αφήσουν να "ησυχάσει" , αυτό "σκοντάφτει" σε ψυχρούς κανόνες και καταλήγει μέχρι και σε ...διώξεις γιατρών (βλέπε περίπτωση Jack Kevorkian).
Toufas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 btw ολοι σχεδον στο thread τρολλαριστικατε απο τον ανδρεα.
dimitrisOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Η έκτρωση είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ !!! Και κακος την κανανε νομιμη !!!!!!! Υ.Σ. Δεν διαβασα το υπολοιπο θεμα μονο το πρωτα ποστ
Star_Light Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Η έκτρωση είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ !!! Και κακος την κανανε νομιμη !!!!!!! Υ.Σ. Δεν διαβασα το υπολοιπο θεμα μονο το πρωτα ποστ Για να μην το κουραζουμε και πολυ με περιττες αναλυσεις ! Εγω πιστευω πως οι μισοι και οι μισες απο αυτους που βγηκαν να πουνε "α εγω θα κανω εκτρωση αμεσως κτλπ" μολις ερθει εκεινη η ωρα θα μπει η ουριτσα στα σκελια και θα αρχισουν οι συζητησεις με γιατρους , γονεις τα παντα ολα..... και στο τελος φυσικα θα γινει το αντιθετο!Οπως συνηθως γινεται οπου ακους φανατισμενες δηλωσεις και παρορμητισμους. "ΟΠου ακους πολλα κεράσα.... κρατα και μικρο καλάθι" Τα χουμε φαει στη μαπα τοσα χρονια... τις δηλωσεις! Τα ξερουμε... ασε τον καθενα να τα πει να ξεσπασει καπου και θα δεις μετα τι θα κανει.
dimitrisOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Για να μην το κουραζουμε και πολυ με περιττες αναλυσεις ! Εγω πιστευω πως οι μισοι και οι μισες απο αυτους που βγηκαν να πουνε "α εγω θα κανω εκτρωση αμεσως κτλπ" μολις ερθει εκεινη η ωρα θα μπει η ουριτσα στα σκελια και θα αρχισουν οι συζητησεις με γιατρους , γονεις τα παντα ολα..... και στο τελος φυσικα θα γινει το αντιθετο!Οπως συνηθως γινεται οπου ακους φανατισμενες δηλωσεις και παρορμητισμους. "ΟΠου ακους πολλα κεράσα.... κρατα και μικρο καλάθι" Τα χουμε φαει στη μαπα τοσα χρονια... τις δηλωσεις! Τα ξερουμε... ασε τον καθενα να τα πει να ξεσπασει καπου και θα δεις μετα τι θα κανει. Συμφωνώ και εγω το εχω σκεφτη αυτο αλλα λεω οτι το σωστο ειναι αυτο Ψαξτε να δειτε οσες γυνεκαις κανανε εκτρωσει πως ειναι τωρα ...........
Προτεινόμενες αναρτήσεις