Adon1s Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 δν λεει γ αυτα ρε συ. Γ ανθρωπους πχ σε κομα π ζουν μονο λογω ενος μηχανηματος.
deesnider Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 πρόσφατα μου είπαν ιστορία για κοπέλα που νόμιζε πως τα προφυλακτικά με γεύσεις τα φοράς στη γλώσσα. Τι εννοείς;;; Δεν ισχύει;;;
Adon1s Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 παντεγουλφ οχι . Η διαφορα (τεσπα μια) της σχολης μ με την ιατρικη ειναι οτι σ τετοιες περιπτωσεις σκοπος τ κτηνιατρου ειναι η εξασφαλιση της ποιοτητας ζωης τ ζωου , ενω του ανθρωπογιατρου η παραταση της διαρκειας ζωης τ ανθρωπου.
Pantelwolf Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ναι Αδονις, η ερώτησή μου είναι αν το θεωρείς εσυ και οι υπόλοιποι σωστό να μη μπορεί ενας που έχει συνείδηση να ζητήσει ενα πιο ανώδυνο και συντομότερο θάνατο. Αλλά είμαστε οφτοπικ. ΥΓ. Σ πρκλ μν κβς τς λξς.
Adon1s Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 γραφω απο το κινητο και η σελιδα του ινσομνια ειναι η μονη που κολλαει,οποτε δν εχω τρελη υπομονη ν γραφω επι απειρον
deesnider Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 +1 Πρεπει να μαθουμε οτι οσοι χρησιμοποιουμε τεχνολογια υπερ υγειας παμε κοντρα στην φυση! Θανατος στα ζομπι (γιατι δεν ειναι ζωντανοι, δεν ζουνε με ζωη πως να το κανουμε) που κυκλοφορουν με βηματοδοτη ή εχουνε ανανήψει μετα απο μηχανική υποστήριξη σε νοσοκομειο! Είπα να μη μπολντάρω, ούτε να υπογραμμίσω το "αποκλειστικά" που χρησιμοποίησα ΔΥΟ φορές στη φράση μου...σκέφτηκα "σε νοήμονες ανθρώπους απευθύνομαι, δε χρειάζεται να κάνω το κείμενο καραγκιόζη από εμφάνιση"...και, ξαφνικά, έρχεται κάποιος να εξομοιώσει τον κλινικώς νεκρό, με τον έχοντα ανάγκη χρήσης βηματοδότη. Κλωτσιά στ' αρχ.... να έτρωγα, λιγότερο θα πόναγε, σε σχέση με το πόσο πόνεσαν τα μάτια μου, μετά απ' αυτό που διάβασα... δν λεει γ αυτα ρε συ. Γ ανθρωπους πχ σε κομα π ζουν μονο λογω ενος μηχανηματος. Άντε, να αγιάσει το στόμα σου! Τελικά υπάρχουν και "νοήμονες" !
Star_Light Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Πως ειχα τοσο καιρο την εντυπωση οτι υπαρχουν ανθρωποι που δε βρισκουν δουλεια, δεν εχουν να πληρωσουν το νοικι και να πανε σ ενα γιατρο??? wtf αφου υπαρχει η προνοια!! κι αν δε μπορειτε να συντηρησετε τα παιδια σας, μην αγχωνεστε! τα περιμενει μια τρελλη ζωη στο ορφανοτροφειο!!!! ευκαιρια λεμε! Δεν υπαρχουν ανθρωποι που δεν βρισκουν δουλεια. Υπαρχουν ανθρωποι που δεν ψάχνουν σωστά. Επισης φτιαχνονται και απο την γκρινια Κι αν ειναι καρκινοπαθής και αναγκάζεται να υποφέρει μέχρι να τελειώσει; Αυτός που έχει ζωή και συνείδηση δε δικαιούται να την τελειώσει; Δεν ειμαστε χαζοι ρε φιλε. Πρεπει απο χθες βραδυ να έχουν καταλαβει ΟΛΟΙ ακομη και οι 0.000000035 μηνυματα / μερα οτι εισαι φυγοπονος και ακραιος! Νταξει φτανει πια. ΔΙαλεξες το ιντερνετ να το εκφρασεις.... μην το παρακανεις απεξω ειμαι σιγουρος ουτε τα μισα δεν θα ελεγες.... βαλε ενα φρενο μην το παρακανεις αλλο
marios_geo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Στο συγκεκριμένο θέμα, υπάρχει ένας γιατρός που εκφράζει απόψεις σαν ειδικός που είναι, καθώς επίσης και λογικους προβληματισμούς. Δεν βλέπω όμως κανείς να ασχολείται, οι καθένας έχει ταμπουρωθει πίσω απο την προσωπική του γνωμη, κάτι που διάβασε κάπου,με ένα βίντεο στο YouTube, κάτι που του είπε ο παπας του χωριού... Μετα βλέπω ποσά ανούσια post υπάρχουν, και καταλαβαίνω πως παρά πολλοί έχουν παρει διαζύγιο με την λογική. Θλιβερό, ποσο συντριπτική είναι η ελληνική κοινωνία, πόσο επηρεασμένη απο θρησκευτικές ιδεολογίες και καταλαβαίνω γιατι δεν πρεπει να πρεπει να ανήκουμε στην Ευρώπη, Στην καλύτερη περίπτωση μπορούμε να ελπίσουμε ότι θα μιασουμε την κοινωνία των αμερικανών, εδω που πριν περίπου δυο μήνες μια υποψήφια ρεπουμπλικανα σε δημόσια ομιλία της δήλωσε, ότι οι πλημμύρες και ο μικρό σεισμός της νέας Υόρκης, είναι μήνυμα απο το Θεό να κόψει ο Ομπάμα να ξοδεύει για ένα κοινωνικο κρατος...
Pantelwolf Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δεν ειμαστε χαζοι ρε φιλε. Πρεπει απο χθες βραδυ να έχουν καταλαβει ΟΛΟΙ ακομη και οι 0.000000035 μηνυματα / μερα οτι εισαι φυγοπονος και ακραιος! Νταξει φτανει πια. ΔΙαλεξες το ιντερνετ να το εκφρασεις.... μην το παρακανεις απεξω ειμαι σιγουρος ουτε τα μισα δεν θα ελεγες.... βαλε ενα φρενο μην το παρακανεις αλλο Όσοι απο δω με ξέρουν IRL θα σου επιβεβαιώσουν οτι στο ινσομνια βγάζω μάλλον μετριοπαθείς εκφράσεις αυτών που λέω απέξω, και δεν κατάλαβα προς τι η προσωπική επίθεση. Δεν ήξερα οτι πρέπει να σε ρωτήσω για να έχω άποψη ή να συμφωνώ μαζί σου.
Star_Light Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Στο συγκεκριμένο θέμα, υπάρχει ένας γιατρός που εκφράζει απόψεις σαν ειδικός που είναι, καθώς επίσης και λογικους προβληματισμούς. Δεν βλέπω όμως κανείς να ασχολείται, οι καθένας έχει ταμπουρωθει πίσω απο την προσωπική του γνωμη, κάτι που διάβασε κάπου,με ένα βίντεο στο YouTube, κάτι που του είπε ο παπας του χωριού... Μετα βλέπω ποσά ανούσια post υπάρχουν, και καταλαβαίνω πως παρά πολλοί έχουν παρει διαζύγιο με την λογική. Θλιβερό, ποσο συντριπτική είναι η ελληνική κοινωνία, πόσο επηρεασμένη απο θρησκευτικές ιδεολογίες και καταλαβαίνω γιατι δεν πρεπει να πρεπει να ανήκουμε στην Ευρώπη, Στην καλύτερη περίπτωση μπορούμε να ελπίσουμε ότι θα μιασουμε την κοινωνία των αμερικανών, εδω που πριν περίπου δυο μήνες μια υποψήφια ρεπουμπλικανα σε δημόσια ομιλία της δήλωσε, ότι οι πλημμύρες και ο μικρό σεισμός της νέας Υόρκης, είναι μήνυμα απο το Θεό να κόψει ο Ομπάμα να ξοδεύει για ένα κοινωνικο κρατος... Τους εχουν φορτωσει οι πολιτικοι και οι δημοσιογραφοι και τα βλεπουν ολα μαυρα. -.- Όσοι απο δω με ξέρουν IRL θα σου επιβεβαιώσουν οτι στο ινσομνια βγάζω μάλλον μετριοπαθείς εκφράσεις αυτών που λέω απέξω, και δεν κατάλαβα προς τι η προσωπική επίθεση. Δεν ήξερα οτι πρέπει να σε ρωτήσω για να έχω άποψη ή να συμφωνώ μαζί σου. Η προσωπικη επιθεση ειναι επειδη θελω το κακο σου και σε ζηλευω δηλαδη απεξω βγαζεις ακομη πιο αλλοκοτες εκφρασεις φιλε? Δεν σου ειπε κανεις να ρωτησεις ουτε εμενα ουτε κανεναν αλλον... κρατα τις αποψεις σου γιατι στο τελος θα καταληξεις να κανεις παρεα μονο μαζι τους αντε και με.... 2-3 απο το ινσομνια.
antonl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δεν υπαρχουν ανθρωποι που δεν βρισκουν δουλεια. Υπαρχουν ανθρωποι που δεν ψάχνουν σωστά. Επισης φτιαχνονται και απο την γκρινια [...] (Μαύρο) Χιούμορ ελπίζω.
Pantelwolf Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 ... κρατα τις αποψεις σου γιατι στο τελος θα καταληξεις να κανεις παρεα μονο μαζι τους αντε και με.... 2-3 απο το ινσομνια. Αυτό θα κάνω να'σαι καλά. Το +1 από μένα.
Star_Light Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 (Μαύρο) Χιούμορ ελπίζω. Μαλλον σαν (Μαυρη) αληθεια θα το χαρακτηριζα αυτο φιλε μου hahhahaha
antonl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 ΟΚ δεν φαντάστηκα ότι μπορεί να το εννοούσες. Back ontopic από μένα.
marios_geo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Εγώ με τον pantewolf θα έκανα παρέα πάντως. Ακόμα δυο άτομα θέλει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις