Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι σώμα σου. Άμα γουστάρεις κόψε το χέρι σου

"η αλλη ομως μπορει και να πεθανει απο επιπλοκες" Δεν πρόκειται να πεθάνει από δήθεν "επιπλοκές", ούτε θα της έδινε το δικαίωμα να το ρίξει.

"(αχ καλε να σου φερουμε χαρτομαντηλακια)" Και κάτι τέτοιες συμπεριφορές απαξιωτικές προς τον άντρα λες και δεν έχει αισθήματα, σε συνδιασμό με την έκτρωση άνευ, δείχνουν ότι σε μερικές αξίζει όχι απλώς στραγγάλισμα αλλά βιασμός-σοδομισμός-αργός θάνατος

απο την στιγμη που ειναι κολλημενο πανω μου και τρεφεται απο πανω ειναι σωμα του. ουτε ξερεις τι μπορει να γινει στην διαρκεια 9 μηνων για να λες οτι δεν θα εχει σιγουρα επιπλοκες.

και σε καποιους αλλους αξιξουν σφαλιαρες μεχρι να ματωσουν μπας και καταλαβουν οτι την υπογραφη τους και κατι αλλο δεν τα βαζουν οπου να ναι και σκεφτονται (αν εχουν μυαλο για να το κανουν αυτο)

επισης αμα θελει να μην κρατησει το παιδι μια γυναικα δεν προκειται να μπει στον κοπο να στο πει, δεν προκειται να σου πει καν οτι ειναι εγκυος.

υγ ο νομος για ενα περιεργο λογο με δικαιωνει. η αποφαση μιας εκτρωσης ανηκει ολοκληρωτικα στην γυναικα.

• Απαντ. 263
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έκτρωση = δολοφονία. Όλα τα άλλα είναι φθηνές δικαιολογίες από ανεύθυνα και εγωκεντρικά άτομα.

Ακρότητες.. Σπάνια έχουν σχέση με την πραγματικότητα!

Πάντως για κάποιους που λένε ότι τα προφυλακτικά αντέχουν , έχω να αναφέρω ότι κάποιοι από μας όντως πηδάμε σαν ζώα. Είναι και τα κιλά πολλά , σηκώνουμε βάρη, κοπανάμε άγρια. Ατυχήματα λοιπόν μπορεί να συμβούν. Να το χετε υπόψιν οι κυρίες.

Κανένα πρόβλημα, απλά πρόσεχε που θα τελειώσεις και όλα λύνονται ως δια μαγείας!

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι πιστεύετε ότι υπάρχει σωστό και λάθος;Π.χ. το θεωρείτε σωστό να πιάσω το καλάσνικοφ και να αρχίσω να σκοτώνω μαύρους;

Δημοσ.

Έκτρωση = δολοφονία. Όλα τα άλλα είναι φθηνές δικαιολογίες από ανεύθυνα και εγωκεντρικά άτομα.

Να μαντεψω οτι τα γεννεθλια σου τα γιορταζεις απο την μερα της συλληψης σου? Και τι πιο εγωκεντρικο απο το να θες να κανεις δικο σου παιδι, ενω υπαρχουν τοσα ορφανα?

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι πιστεύετε ότι υπάρχει σωστό και λάθος;Π.χ. το θεωρείτε σωστό να πιάσω το καλάσνικοφ και να αρχίσω να σκοτώνω μαύρους;

εγγυους;

Δημοσ.

γιατι μαυρους?αυτοι κανουν τις εκτρωσεις?

Δημοσ.

Να μαντεψω οτι τα γεννεθλια σου τα γιορταζεις απο την μερα της συλληψης σου? Και τι πιο εγωκεντρικο απο το να θες να κανεις δικο σου παιδι, ενω υπαρχουν τοσα ορφανα?

Ο εορτασμός των γενεθλίων είναι ένας "κατα συνθήκη εορτασμός". Με λίγα λόγια έτσι έχει επικρατήσει το έθιμο. Για την ακρίβεια ο εορτασμός των γενεθλίων είναι κάτι το ξενόφερτο, οι παππούδες μας δεν γιόρταζαν ποτέ γενέθλια. Άρα με τη λογική σου, ποτέ δεν γεννήθηκαν.

Η ημερομηνία σύλληψης είναι βέβαια σαφώς δυσκολότερο να προσδιοριστεί οπότε και να ήθελα δεν θα γινόταν.

Με τη λογική σου βέβαια, επειδή εγώ με τη γυναίκα μου γιορτάζουμε την επέτειό μας την ημέρα σύναψης της σχέσης μας και όχι την ημερομηνία γάμου, δεν παντρευτήκαμε ποτέ :confused:.

Όσο για την υιοθεσία...η μέση ελληνική οικογένεια σήμερα δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο να πληρεί τις προϋποθέσεις. Γενικότερα για να υιοθετήσεις πρέπει να έχεις ΠΟΛΥ καλή οικονομική άνεση...αλλιώς δεν στο δίνουν με τίποτα. Άρα πάει και αυτό...

Δημοσ.

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι...επειδή διάβασα κάτι τραγελαφικά επιχειρήματα του τύπου "απο πάνω μου τρώει άρα το κάνω ότι θέλω", λέω να επιτρέπεται αφού το γεννήσεις...αφού ακόμα απο πάνω σου τρώει (συνήθως) να έχεις και τότε δικαίωμα να το δολοφονήσεις αν το μετάνιωσες που γέννησες.

Βέβαια αν δεν έχεις κατεβάσει γάλα σου αφαιρείται το δικαίωμα με τη μία :shock:

Δημοσ.

Ακρότητες.. Σπάνια έχουν σχέση με την πραγματικότητα!

δεν είναι ακρότητες, η έκτρωση είναι δολοφονία...

8α γεννιόταν ένας άνθρωπος, αλλά δε θα γεννηθεί. Γιατί; γιατί τον σκοτώσαν.

ναι εντάξει, δεν έχει σχηματιστεί και δεν έχει εγκέφαλο.. και τα λοιπά, έχει όμως καρδιά.. αλλά και πάλι, ένας άνθρωπος 8α έβγαινε, όχι ζωύφιο..

αλλά και πάλι, εγώ δεν είμαι ούτε κατά ούτε υπέρ.

Είμαι υπερ στο να υπάρχει ενημέρωση από μικρή ηλικία και πρόληψη, να πέρνονται προφυλάξεις και γενικά το σεξ να μην είναι μια επιπόλαιη πράξη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...