Sleiren Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν , το router μου είναι το philips wireless adsl router annex A. Έιχα προβλήματα με την ταχύτητα του intenet.Μετα από λίγο ψακσιμο βρήκα ότι το προβλημα μπορει να διωρθωθεί με ένα update.Κατεβάζω το file του update ,κανω backup τις ρυθμίσεις του router μεσα απο το web interface και κανω το update. Το router δεν λειτουργούσε μετά το update και γι'αυτό πηγα ξανά στο web interface και εκανα reset απο το backup.Το router όμως ακόμα δεν λειτουργει. ξέρει κανενας πως μπορώ να διορθόσω το το λάθοσ μου ;
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν , το router μου είναι το philips wireless adsl router annex A. Έιχα προβλήματα με την ταχύτητα του intenet.Μετα από λίγο ψακσιμο βρήκα ότι το προβλημα μπορει να διωρθωθεί με ένα update.Κατεβάζω το file του update ,κανω backup τις ρυθμίσεις του router μεσα απο το web interface και κανω το update. Το router δεν λειτουργούσε μετά το update και γι'αυτό πηγα ξανά στο web interface και εκανα reset απο το backup.Το router όμως ακόμα δεν λειτουργει. ξέρει κανενας πως μπορώ να διορθόσω το το λάθοσ μου ; Τι εννοείς με το «δεν λειτουργεί» ; Δεν ανάβει καθόλου; Έγινε brick; (δε νομίζω γιατί εκανες επαναφορα) Δεν μπαίνει στο Internet; (πέρασες τους κωδικούς του Internet; ) Δεν συγχρονίζει;
Sleiren Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Τι εννοείς με το «δεν λειτουργεί» ; Δεν ανάβει καθόλου; Έγινε brick; (δε νομίζω γιατί εκανες επαναφορα) Δεν μπαίνει στο Internet; (πέρασες τους κωδικούς του Internet; ) Δεν συγχρονίζει; Ενοώ ότι δεν συνδέομαι στο internet. To router λειτουργεί, όλα τα φωτά είναι αναμένα εκτός απο αυτό που λέει online. Όταν λες κωδικούς του intrnet τι ενοείς;
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Όταν πήρες τη σύνδεση στο Internet πρεπει να σου δώσανε κάποιες οδηγίες που περιλαμβάνουν το πρωτόκολλο σύνδεσης καθώς επίσης και κάποιο login (π.χ. [email protected]) και κάποιο password. AYTA πρέπει να περάσεις στο ρουτερ (με βάση τις οδηγίες). Εξαίρεση : Κάποιες εταιρείες έχουν default κοινα στοιχεία. Εσύ ποια εταιρεία χρησιμοποιείς για να μπαίνεις internet;
Sleiren Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Όταν πήρες τη σύνδεση στο Internet πρεπει να σου δώσανε κάποιες οδηγίες που περιλαμβάνουν το πρωτόκολλο σύνδεσης καθώς επίσης και κάποιο login (π.χ. [email protected]) και κάποιο password. AYTA πρέπει να περάσεις στο ρουτερ (με βάση τις οδηγίες). Εξαίρεση : Κάποιες εταιρείες έχουν default κοινα στοιχεία. Εσύ ποια εταιρεία χρησιμοποιείς για να μπαίνεις internet; Εγώ χρησιμοποιώ το connx του ΟΤΕ. Το login και το password τα έχω χάσει (η σύνδεση έγινε πριν από χρόνια). Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ανακτήσω;
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Εγώ χρησιμοποιώ το connx του ΟΤΕ. Το login και το password τα έχω χάσει (η σύνδεση έγινε πριν από χρόνια). Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ανακτήσω; > 365 μέρες το χρόνο, εργαζόμαστε για το καλύτερο. Για κάθε απορία και βοήθεια πριν και μετά την εγκατάσταση ADSL, καλέστε την 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης,13888. Για online πληροφορίες και θέματα υποστήριξης, επισκεφτείτε τη σελίδα του www.otenet.gr/hd. Πηγή : http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=63
Sleiren Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 > 365 μέρες το χρόνο, εργαζόμαστε για το καλύτερο. Για κάθε απορία και βοήθεια πριν και μετά την εγκατάσταση ADSL, καλέστε την 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης,13888. Για online πληροφορίες και θέματα υποστήριξης, επισκεφτείτε τη σελίδα του www.otenet.gr/hd. Πηγή : http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=63 Σ' ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν , το router μου είναι το philips wireless adsl router annex A. Έιχα προβλήματα με την ταχύτητα του intenet.Μετα από λίγο ψακσιμο βρήκα ότι το προβλημα μπορει να διωρθωθεί με ένα update.Κατεβάζω το file του update ,κανω backup τις ρυθμίσεις του router μεσα απο το web interface και κανω το update. Το router δεν λειτουργούσε μετά το update και γι'αυτό πηγα ξανά στο web interface και εκανα reset απο το backup.Το router όμως ακόμα δεν λειτουργει. ξέρει κανενας πως μπορώ να διορθόσω το το λάθοσ μου ; α.κοιτα για το τελευταιο firmware απο το site της philips οχι μονο στο site της connex που μπορει να εχει απλα ενα πιο καινουριο απο αυτο που εχεις. β.τι εννοεις με τηνταχυτητα του ιντερνετ?συγχρονιζεις χαμηλα η κατεβαζεις αργα για την ταχυτητα που συγχρονιζεις?αν ειναι το πρωτο υπαρχει περιπτωση να μην διορθωθει.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμη σου.margin attenuation και ποσο συγχρονιζεις.επισης αν παιζεις αργα και εισαι wireless μπορει να ειναι αλλα τα θεματα .επισης το wireless θα πρεπει να ειναι κλειδωμενο.τις δοκιμες για ταχυτητα με καλωδιο παντα.β.δεν εκανες Reset απο το backup αλλα Restore to backup εννοεις. κανονικα το backup θα επρεπε να ειχε κρατησει τα στοιχεια σου .οποτε αν δεν τα εχει κρατησει σημαινει οτι η δεν το επανεφερες σωστα.δεν εκανες restore ειτε επειδη ειναι αλλο firmware δεν παιζει το αρχειο(σπανιο αλλα συμβαινει καμια φορα). επισης αν σου εχει κανει επαναφορα τo backup οταν μπεις μεσα στο ρουτερ θα πρεπει να δεις τα στοιχεια σου(username )Και θα πρεπει να εχουν γυρισει και οι ρυθμισεις που μπορει να ειχες κανει στο wireless.αν δεν εχει πετυχει η δεν πετυχαινει τοτε μπες μεσα φτιαξε το wireless με κλειδωμα wpa2 η εστω wpa ή wpa/wpa2 και μετα περνα pppoe/lcc vpi 8 vci 35 και Username της μορφης [email protected] και το Password σου και θα εισαι online.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα