Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,ψαχνω ενα καλο ρουτερ για να αντικαταστησω το netfaster της hol,δυστυχως με περιοριζει η λειτουργια voip μια και εχω τηλεφωνο που συνδέεται με το ρουτερ,εχει βρει καποιος καλυτερη λυση με αλλο ρουτερ που υποστηριζει voip?

εναλλακτικα υπαρχει τροπος να εχω σαν βασικο ενα ρουτερ δικης μου επιλογης και το netfaster μονο για τo τηλεφωνο?

εκανα αναζητηση σε επωνυμα ρουτερ αλλα δεν βρηκα καποιο να υποστηριζει voip σε ελληνικα e shops.

Δημοσ.

καλησπερα,ψαχνω ενα καλο ρουτερ για να αντικαταστησω το netfaster της hol,δυστυχως με περιοριζει η λειτουργια voip μια και εχω τηλεφωνο που συνδέεται με το ρουτερ,εχει βρει καποιος καλυτερη λυση με αλλο ρουτερ που υποστηριζει voip?

εναλλακτικα υπαρχει τροπος να εχω σαν βασικο ενα ρουτερ δικης μου επιλογης και το netfaster μονο για τo τηλεφωνο?

εκανα αναζητηση σε επωνυμα ρουτερ αλλα δεν βρηκα καποιο να υποστηριζει voip σε ελληνικα e shops.

to voip ειναι κλειδωμενο απο την Hol δεν θα σου δωσουν στοιχεια οποτε δεν μπορεις να το σεταρεις σε αλλο ρουτερ εκτος αν καταφερεις να βρεις τα στοιχεια κτλ.με πλαγιο τροπο.καποιος νομιζω τα ειχε ξεσηκωσει απο εναν ρουτερ .επισης και να τα βρεις ολα δεν ξερεις τι μπορει να περνανε εξτρα απο Telnet για να παιξει σωστα(πχ αναμονη κλησης,fax,dtmf tones κτλ) οποτε ισως να μην παιξει σωστα.το λεω αυτο με παραδειγμα εμενα με αλλη εταιρεια.

voip υπαρχει φτηνο το vigor2700vg με 25 ευρω που απλα θελει ενα firmware.

υπαρχει thomson 780.782.784.787.

εφοσον δεν ηθελες το ρουτερ της Hol θα πρεπε να μην ζητησεις voip αλλα κανονικη τηλεφωνια Tdm για να μπορεις να βαζεις οτι ρουτερ θες.αλλιως πηγαινες σε αλλη εταιρεια.πχ otenet,forthnet,on και οποιος αλλος δινει Tdm.

υποχρεωτικα το Netfaster πρεπει να εχει τα στοιχεια για να μπαινει στο ιντερνετ.το μονο που θα μπορουσε να γινεται και δεν εχει πολυ νοημα θα ηταν απο το Netfaster που οπως ειπα θα εχει και το τηλ και το ιντερνετ να περνας το ιντερνετ σε ενα δευτερο router(οχι adsl router) και να κανεις οτι αλλα πραγματα μπορει να θες.αν υπηρχε τροπος να βαλεις το τηλ στην Hol και το internet σε αλλο ρουτερ τοτε πολυ απλα θα ειχες την ανεση να βαλεις τα παντα σε αλλο ρουτερ.για να σηκωσει voip και να ειναι bridge παμε αλλου.

Δημοσ.

Το vigor ηθελα και εγω να προτεινω. Νομιζω οτι το εδινε και παλια η On σαν δικο της ρουτερακι αν θυμαμαι καλα.

• Like 1
Δημοσ.

Το vigor ηθελα και εγω να προτεινω. Νομιζω οτι το εδινε και παλια η On σαν δικο της ρουτερακι αν θυμαμαι καλα.

δεν θυμαμαι να το εδινε αλλη εταιρεια εκτος απο την altec.

θα μας πει ο tresh που εχει On.αλλα και σε search δεν ειδα τιποτα ON + draytek.

παντως στην περιπτωση του φιλου μας δεν μπορει να βαλει αλλο ρουτερ εκτος αν ζητησει να εχει tdm telephony αντι για voip οποτε εκει να βαλει οτι ρουτερ θελει η αν αλλαξει εταιρεια.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

αν έχω ένα netfaster iad 2 πάνω σε voip μπορώ να συνδέσω με line splitter δεύτερο router από πάνω για να έχω gigabit ethernet και wireless n; Αν ναι τι splitter ψάχνω; Θα επηρεαστεί η ταχύτητα μου;

Δημοσ.

αν έχω ένα netfaster iad 2 πάνω σε voip μπορώ να συνδέσω με line splitter δεύτερο router από πάνω για να έχω gigabit ethernet και wireless n; Αν ναι τι splitter ψάχνω; Θα επηρεαστεί η ταχύτητα μου;

δεν μπορεις ταυτοχρονα δυο ρουτερ.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να του αλλαξεις ip να μην ειναι ιδια με το αλλο adsl routerνα του κλεισεις τον dhcp και να τα συνδεσεις ethernet me ethernet για να παιξει το δευτερο σαν access point.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τοσο σκατα εε?Το ρουτερ που μου εχουν δωσει ειναι τρελη μουφα.Ενα oxygen ειναι.Δεν μπορω να χρησημοπιοησω κατι αλλο σε voip?Τραγικο,με βλεπω να φευγω.

Δημοσ.

Τοσο σκατα εε?Το ρουτερ που μου εχουν δωσει ειναι τρελη μουφα.Ενα oxygen ειναι.Δεν μπορω να χρησημοπιοησω κατι αλλο σε voip?Τραγικο,με βλεπω να φευγω.

ελα βρε συ .υπερβολες.το gennet oxygen για πεταμα?θα πεσει ο τοιχος να μας πλακωσει να λεμε κακιες.η λεξη μουφα ειναι λιγο.ουτε για πεταμα δεν ειναι.τζαμπα δηλαδη ο κοπος να το βγαλεις μεχρι τα σκουπιδια.ελληνικη εταιρεια ειναι τι περιμενεις?χειροτερο και απο crypto.αν βαλεις αλλο ρουτερ τοτε δυστυχως θα πρεπει με καποιο τροπο να παρεις τα στοιχεια του voip απο μεσα το οποιο δεν ειναι ευκολο και μετα να σεταρεις το voip σε αλλο ρουτερ.πχ σε cyta θελει και mac spoofing αλλιως δεν παιζει.αν εχεις ενα νουμερο σε voip τηλεφωνια τοτε πολυ απλα αλλαξε παροχο και βαλε παροχο με tdm τηλεφωνια και οχι voip.ετσι δεν θα εισαι υποχρεωμενος να βαλεις το ρουτερ που σου δινει ο παροχος και να δεσμευεσαι με αυτο αλλα μπορεις να βαλεις οτι θες εσυ.

Δημοσ.

Αν τους παρω τηλ και τους πω να το αλλαξω ?Δεν παιζει ειναι μια μαλακια και μιση.

δεν εχεις κατι να χασεις.δεν ξερω αν δινουν κατι αλλο βεβαια .αλλα συνηθως ολο και κατι αλλο εδιναν παραλληλα.αλλιως αν εχεις κλεισει χρονο αλλαξε εταιρεια και μην πας σε εταιρεια με voip>η δεν ξερω αν μπορεις να ζητησεις απο την Hol να σε βαλουν σε οριο που εχει και κανονικη τηλεφωνια.ενα νουμερο παντα μιλαμε.

Δημοσ.

ok thanks,θα τους κανω ενα τηλεφωνο,αν και σιγα μην ξερουν αυτοι που σηκωνουν τα τηλεφωνα.Κινεζικα θα τους φαινονται.

μπορει να σου πουν οτι δεν γινεται να σε αλλαξουν.μπορει να σου πουν οκ σου αλλαζουμε ρουτερ.μπορει να σου πουν δεν σου αλλαζουμε τιποτα.μπορει να σου πουν δεν εχουμε voice ορια ελευθερα η δεν εχουμε καθολου και παιζουμε μονο με voip.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...