tornado Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα.... ειμαι ενας πτωχος φορουμιστας που ψαχνει νεα στεγη, εδω και 2 μερες το φορουμ ειναι κατω και δυστυχως οι τυποι εκει δεν απαντανε, ειτε σε mail ειτε σε τηλεφωνα.... Δεν με χαλασε τοσο πολυ που επεσε το φορουμ, οσο το οτι με αφηνουν στο σκοταδι. Θελω περιπου 1 gb και 2-3 sql βασεις. Εχω λιγο traffic αλλα αν το αφησω και αλλο, θα το κοιταω μονο εγω. Θα ηθελα αν εχει καποιος καποια καλη προταση με αξιοπιστο support πανω απο ολα..... Ευχαριστω.
tornado Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 www.phox.gr ουτε το site τους δεν ανοιγει.... δεν ξερω τι παθανε!
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δεν την ξέρω προσωπικά την κυρία, αλλά στο παρελθόν έχω διαβάσει αρκετές «γκρίνιες».
tornado Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ναι οκ τωρα τι κανουμε ειναι το θεμα..... πρεπει αμεσα να βρω λυση, μαλλον αυριο το πρωι να εχει ληξει το θεμα.
tornado Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ασχημα τα πραγματα, πηγα να παρω ενα backup απο το cpanel και ειμαι σε αυτη την φαση, (Tue Jan 24 21:18:51 2012) [in progress] Οι τυποι αλλαξαν σερβερς, και τα παντα πανε πολυυυυυυ αργα.... Δεν ξερω δηλαδη αν θα παρω αυτο το backup ποτε μου. Προσπαθω να σωσω το site μου!!! Καμια ιδεα να κανω κατι? το μονο θετικο ειναι οτι μολις μπηκα και βρηκα τις βασεις που υπηρχα, οπως και τα σχετικα files στα directories.... να ανησυχησω λιγο η πολυ?
tornado Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 καταφερα και πηρα με χιλια ζορια ενα backup της βασης (οποτε εχω και τα χθεσινα μυνηματα) και τωρα προσπαθω να παρω το home directory.... ελπιζω να το σωσω
jefraz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 φίλε δοκίμασε στην dnhost να μεταφέρεις το forum σου, θα σε βοηθήσουν στη μεταφορά και δε θα έχεις τέτοια θέματα. δες τα πακέτα hosting τους
pOLoS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 www.phox.gr ουτε το site τους δεν ανοιγει.... δεν ξερω τι παθανε! βαρέσανε κανόνι http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=60197
vasiliosa Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μπορείς να δεις και την Angellight, εδώ θα βρείς τα πακέτα φιλοξενίας Καλή τύχη με το forum φίλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα