pkazasidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά....! ήθελα να ρωτήσω, έχω το WD media player, το παλιό, το οποίο σε 1080P και γρήγορη ταχύτητα κολλάει και δείχνει καρέ καρέ και πρέπει να το πάω μερικά δευτερόλεπτα πίσω για παίξει κανονικά...και κάθε φορά που κολλάει το ίδιο.... θέλω να ρωτήσω αν στο TV Live έχει λυθεί αυτό το θέμα γιατί είναι ο μόνος λόγος που θα το πάρω, να μη κολλάει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Eιναι πιο δυνατο και δεν κολλαει .Παρτο χαλαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Σε καμία ταινία 1080p δεν μου έχει παρουσιάσει κολλήματα και γενικά προβλήματα. Είναι καλή αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armadilos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Είναι αξιόπιστο και στο streaming μέσω δικτύου δεν έχει κανέναν πρόβλημα, με ότι ταινία και αν έχω δει σε HD. Κάνει και αυτό τα "τρελά" του ορισμένες φορές, αλλά κατά 99% παίζει απρόσκοπτα!!! Καλορίζικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkazasidis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά πολύ χρήσιμα feedback Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 να διευκρινήσουμε ότι έχει βγει και καινούρια έκδοση του TV Live το φτηνότερο είναι το καινούριο... http://www.skroutz.gr/c/893/media_players.html?keyphrase=tv+live Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα