kostas_tech Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Χθές αγόρασα μία κάρτα ανενέωσης για το κινητό μου What's Up! των 5 ευρώ. Κάνω την ανανέωση κανονικά, μου στέλνουν τον κωδικό Reload It. Όλα καλά ως εδώ. Μπαίνω στο site του Reload It βάζω τον κωδικό, και επιλέγω τα 100 MB δωρεάν για μία εβδομάδα. Όμως, μου στέλνουν μήνυμα και μου λένε ότι η υπηρεσία δεν διατίθεται στο οικονομικό μου πρόγραμμα. Τι πρέπει να κάνω για να πάρω το δώρο μου? Τους έστειλα και mail αλλά δεν μου απάντησαν ακόμη.
lostgravity Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 πριν μια εβδομαδα περιπου εβαλα μια καρτα ανανεωσης χρονου και μου ηρθε με sms ο κωδικος για το reload it. αφου μπηκα στο site k εβαλα τον κωδικο διαλεξα το δωρο μου, 30 sms προς ολα τα δικτυα για 7 ημερες και μετα απο λιγο μου ηρθε το επιβεβαιωτικο μηνυμα οτι το δωρο μου εχει ενεργοποιηθει.Αφου εστειλα 10-15 sms καταλαβα οτι ειχε τελειωσει η καρτα μου! Συμπερασμα??Το δωρο δεν ενεργοποιηθηκε ποτε και απλα μου εφαγαν την καρτα στην ψυχρα...
koslibpro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Κοιταξε φιλε,1 μηνυμα θεωρειται οτι στελνεις σε κειμενο <= 160 χαρακτηρων. Οποτε ψαξτο λιγο παραπανω,καθως μπορει να εστελνες 3-4 μηνυματα την φορα,ειδικα αν εγραφες ελληνικα που πεφτει στα 70 το οριο νομιζω
lostgravity Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Κοιταξε φιλε,1 μηνυμα θεωρειται οτι στελνεις σε κειμενο <= 160 χαρακτηρων. Οποτε ψαξτο λιγο παραπανω,καθως μπορει να εστελνες 3-4 μηνυματα την φορα,ειδικα αν εγραφες ελληνικα που πεφτει στα 70 το οριο νομιζω ρε συ σου λεω οτι δεν ενεργοποιηθηκε καν το ''δωρο''. τα μηνυματα που εστειλα χρεωναν το διαθεσιμο υπολοιπο της καρτας μου. την υπηρεσια την χρησιμοποιω συχνα και ξερω πως λειτουργει,τη φορα ομως αυτη κατι δεν πηγε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα