tommas86 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Με συγχωρείς έχεις δίκιο.....Απλά δεν ξέρω πωσ να τα κάνω αυτά.Το Live CD είναι το CD με τα windows?και που να γράψω fdisk -I? με συγχωρείτε αλλά δεν καταλαβαίνω τι να κάνω.
twiner Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 η δικιά μου πρόταση είναι να επαναφέρεις το σύστημα σου στην πρώτη του κατάσταση (ελπίζοντας ότι δεν είχες πολύτιμα δεδομένα στον εξωτερικό) και μετά να διαβάσεις λίγα πράγματα πριν προχωρήσεις εκ νέου σε εγκατάσταση. βγάλε τον εξωτερικό και απομάκρυνε τον απ'το pc. χρησιμοποίησε το cd windows για να κάνεις repair τα windows όπως είπαν τόσα παληκάρια. δες ότι τα windows ξεκινούν κανονικά. φέρε τον εξωτερικό σκληρό και μέσω windows κάνε του format να τον έχεις για δεδομένα. διάβασε το λινκ της υπογραφής μου για "πριν την εγκατάσταση".
tommas86 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ακολούθησα τον οδηγό και όλα εντάξει....ξαναμπήκα στα windows και όλα λειτουργούν μία χαρά,απλά δεν έχω επιλογή να τρέξω Linux.Σας ευχαρηστώ πολύ και τουσ δύο για την πολύτιμη βοήθειά σας και με συγχωρείτε αν σας κούρασα.και πάλι σας ευχαριστώ πολύ.Μία τελευταία ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε.Για να εγκαταστήσω τα Linux στο δεύτερο παρτ του σκληρού(C:) και να επιλέγω ποιο συστημα θα τρέξω πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα;Αν έχετε κάποιο οδηγό να μου στείλετε και γι'αυτό θα χαρώ πολύ.Ευχαρηστώ και πάλι.
mask2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δες στην υπογραφή του twiner, όπως σου πρότεινε, το άρθρο. Επίσης στο wiki του insomnia υπάρχουν κ άλλα άρθρα οσον αφορά το linux. Είναι ένας καινούριος χώρος αυτό το λειτουργικό κ θέλει μία προεργασία για να μην ξαναβρεθείς μπροστά σε τέτοιο απρόοπτο. Διαβάζοντας τα θα καταλάβεις τι γίνεται με το λειτουργικό κ πως θα διαλέγεις ποιο θα φορτώνει κάθε φορά.
tommas86 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Έχεις δίκιο φίλε μου,θα προσπαθήσω να ενημερωθώ πρώτα και μετά θα προσπαθήσω να εγκαταστήσω τα Linux.Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας και για το ενδιαφέρον.Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την βοηθειά σας,αυτό είναι σίγουρο.Να είστε καλά.
auron12 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Έχεις δίκιο φίλε μου,θα προσπαθήσω να ενημερωθώ πρώτα και μετά θα προσπαθήσω να εγκαταστήσω τα Linux.Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας και για το ενδιαφέρον.Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την βοηθειά σας,αυτό είναι σίγουρο.Να είστε καλά. Εσυ να σαι καλα και συγνωμη αν ημουν καπως αποτομος αλλα επειδη τα εχω περασει και εγω, οταν πας στα τυφλα συνηθως μπερδευεσαι ακομα περισσοτερο.Το ubuntu ειναι φοβερο λειτουργικο και ιδιαιτερα οι τελευταιες εκδοσεις του, και πολυ ευκολο.Μην σε φοβιζει καθολου που ειναι linux.Απλα οπως ειπαν και τα παιδια ειναι πολυ καλο πριν ξεκινησεις να διαβασεις καποια βασικα πραγματακια για να μην βρεθεις σε δυσκολη κατασταση οπως εγινε πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα