Blackman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σας. Πρόσφατα αγόρασα μία LG 42LK450. Όλα οκ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αλλά λύστε μου 2 απορίες. Στο manual αναφέρει ότι είναι κάτι σαν 3D ready. Δηλαδή αν συνδέσω πχ blueray 3D θα παίξει 3D ή αν συνδέσω πχ μέσω HDMI στον υπολογιστή και παίξω από εκεί 3D ταινεία. Θα την δω κανονικά αν έχω γυαλυα 3D. Ισχύει αυτό που κατάλαβα; Το 2ο είναι ότι η τηλεόραση έχει mpeg4 αποκωδικοποιητή επάνω...στο αυτόματο που έφτιαξα τα κανάλια, μου έφερε 4 κανάλια (prisma+, sport+, βουλη, ρικ) στο DTV (digital) και όλα τα υπόλοιπα από κανονικό search όπου δεν είναι ψηφιακό το σήμα. κάνω κάτι λάθος; δεν έχω καταλάβει κάτι καλά; συγχωρέστε με αν αυτά που ρωτάω είναι χαζά, αλλά δεν ασχολούμε με τηλεοράσεις και στην περίπτωση αυτή την πήρα για να συνδέσω xbox & wii που έχω και καθόντουσαν για ένα διάστημα γιατί ξέμεινα από TV. ευχαριστώ εκ των προτέρων
gorillaz_gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 στο εγχειρίδιο μάλλον έχει και στοιχεία από άλλες συσκευές. Την σειρά LK δεν βλέπω στην ιστοσελίδα να την έχει ως 3D LK450 τώρα αν κάπου υπάρχει λάθος, καλύτερα να τους καλέσεις να ξέρουμε ( 801 11 200 900) από εκεί και πέρα ίσως χρειαστεί να περάσεις χειροκίνητα τις ψηφιακές συχνότητες ανάλογα την περιοχή που βρίσκεσαι.Φαντάζομαι μια που έχεις το εγχειρίδιο θα ξέρεις πώς γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα