diver8 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Πρόσφατα έκανα φορμάτ τον υπολογιστή μου και όπως είναι γνωστών αποθηκεύει τα παλιά αρχεία σε έναν ξεχοριστό φάκελο τον windows.old.Πάω να τον σβήσω αλλά μου λέει οτι απαιτείται άδεια απο "administrators" για να κάνεται αλλαγές σε αυτόν το φάκελο.Πώς μπορώ να το κάνω αυτό?
karmen1983 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 http://support.microsoft.com/kb/930527/en-us
diver8 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστώ!Όλα εντάξει τώρα. Τα έσβησα και υσήχασα!
annasu Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 εγω παλη πριν καμποσους μηνες εκανα φρματ στον υπολογηστη μου απο windows vista σε windows 7 και σε μενα παρουσιαζει τον φακελο old windows. Εκτος βεβαια απ αφτο μετα το format μου βγαζει κατα διαστηματα και σε καθε έναρξη του υπολογηστη οτι (αυτο το αντιγραφο του υπολογηστη δεν ειναι γνησιο και μου ζηταει κλειδί) δεν ξερω πια τη να κανω. Το προβλημα μεγαλωνει διοτι τωρα ο υπολογηστης στο ανοιγμα κανωντας κλικ για να μπω internet κανει τουλαχιστο 15 λεπτα και δεν μπορει να μπει αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα ....
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 annasu για το windows old folder Απάντησα Για το Key Που σου ζητάει πρέπει να το αγοράσεις
annasu Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 κάνω αφτο που μου ειπατε για τα old folder αλλα οταν παω νατα διαγράψω δεν τα βρίσκω μέσα για διαγραφή πρέπει να πατήσω view files για να μου το βγάλει σε φάκελο του υπολογιστή και όχι στην λειτουργιά εκκαθάρισης δίσκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα