Προς το περιεχόμενο

Academy Awards 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Hugo το έχει δει κανένας?

Έχω διαβάσει αρκετά θετικά σχόλια γενικά, άσε που ο Scorsese είναι λατρεία.

Απλά στα γεράματα δε μπορείς να εμπιστεύεσαι κανέναν όπως έχει αποδειχτεί.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπήρχε λόγος φέτος να δημιουργηθεί topic; Το όλο θέμα έχει καταντήσει πλέον παρωδία.

Και ως παρωδια το αντιμετωπιζουμε οπως βλεπεις.Οποτε ας υπαρχει να γελαμε με κατι. :-D

To Hugo το έχει δει κανένας?

Έχω διαβάσει αρκετά θετικά σχόλια γενικά, άσε που ο Scorsese είναι λατρεία.

Απλά στα γεράματα δε μπορείς να εμπιστεύεσαι κανέναν όπως έχει αποδειχτεί.

Βλεπεται αλλα μην φανταστεις τιποτα πολυ καλο.Για βραβεια (γενικα) δεν ειναι παντως.

Να φανταστω τα Drive και We Need To Talk About Kevin δεν τα ειδαν εκει στην Ακαδημια. Οτι'να ναι.

Τι να δουν.Αν δεις απο ποιους απαρτιζονται οι επιτροπες καταλαβαινεις για ποιον λογο επιλεγουν ολες τις αθλιες ταινιες.

Δημοσ.

μετα το Tree of Life που ειναι λιγο ακυρο μιας και μιλαμε για ταινια που απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο, προϋποθετει μια Α κινηματογραφικη παιδεια και δεν εχει σχεση με τις συνηθεις ταινιες που χτυπανε τετοιου ειδους βραβεια,

Συγγνωμη φιλε αλλα εμεις που δε μας αρεσε δεν εχουμε κινηματογραφικη παιδεια?Δηλαδη,μονη η καταπληκτικη φωτογραφια/σκηνοθεσια/μουσικη αρκουν για να μην βαρεθεις απιστευτα στην εν λογω ταινια?Ειχα μεγαλες προσδοκιες για την ταινια αυτη απο τον σκηνοθετη του Thin Red Line.

Απο τις υπολοιπες υποψηφιοτητες καλυτερης ταινιας εχω δει μονο το Moneyball και πιστευω ειναι ντροπη μια τοσο μετρια ταινια να ειναι υποψηφια για οσκαρ,εκτος αν το επιπεδο των αλλων ειναι εξισου χαμηλο.

Επισης,αδικαιολογητη η υποψηφιοτητα του Pitt,περιφεροταν μασουλωντας στην ταινια παριστανοντας τον cool το μεγαλυτερο μερος.

Το Shame δεν ηταν φαβορι για υποψηφιοτητα πρωτου ανδρικου (Fassbender) ?

Δημοσ.

Συγγνωμη φιλε αλλα εμεις που δε μας αρεσε δεν εχουμε κινηματογραφικη παιδεια?Δηλαδη,μονη η καταπληκτικη φωτογραφια/σκηνοθεσια/μουσικη αρκουν για να μην βαρεθεις απιστευτα στην εν λογω ταινια?Ειχα μεγαλες προσδοκιες για την ταινια αυτη απο τον σκηνοθετη του Thin Red Line.

Απο τις υπολοιπες υποψηφιοτητες καλυτερης ταινιας εχω δει μονο το Moneyball και πιστευω ειναι ντροπη μια τοσο μετρια ταινια να ειναι υποψηφια για οσκαρ,εκτος αν το επιπεδο των αλλων ειναι εξισου χαμηλο.

Επισης,αδικαιολογητη η υποψηφιοτητα του Pitt,περιφεροταν μασουλωντας στην ταινια παριστανοντας τον cool το μεγαλυτερο μερος.

Το Shame δεν ηταν φαβορι για υποψηφιοτητα πρωτου ανδρικου (Fassbender) ?

Νομιζω το Tree Of Life απο οπου και να το πιασεις ειναι καταπληκτικο.Δεν μπορω να φανταστω οτι υπαρχουν ανθρωποι που λατρευουν τον κινηματογραφο και δεν τους αρεσε το Tree Of Life.Δεν κολλαει.

Δημοσ.

Ναι, εδω δεν πηγε για oscar το do the right thing και εσεις λετε για το moneyball (που δεν ηταν ασχημο εργο)

Δημοσ.

Νομιζω το Tree Of Life απο οπου και να το πιασεις ειναι καταπληκτικο.Δεν μπορω να φανταστω οτι υπαρχουν ανθρωποι που λατρευουν τον κινηματογραφο και δεν τους αρεσε το Tree Of Life.Δεν κολλαει.

Κι ομως κολλαει.Πιαστο απο την πληρη απουσια διαλογων και σεναριου :mrgreen:

Δημοσ.

Κι ομως κολλαει.Πιαστο απο την πληρη απουσια διαλογων και σεναριου :mrgreen:

Μόλις το είδα και φυσικά είδα διαλόγους, άσχετα αν οι συνομιλητές δεν είναι αντικρυστά ο ένας με τον άλλο. Μή ξεχνάς την φράση "Μητέρα, Πατέρα, πάντα θα πολεμάτε μέσα μου". Το οποίο είναι και το σενάριο της ταινίας.

Έχοντας δει μόνο τις 3 από τις 9 (Tree, Moneyball, Artist), διαπιστώνω ότι ήταν όντως πολύ φτωχή χρονιά.

Δημοσ.

Μόλις το είδα και φυσικά είδα διαλόγους, άσχετα αν οι συνομιλητές δεν είναι αντικρυστά ο ένας με τον άλλο. Μή ξεχνάς την φράση "Μητέρα, Πατέρα, πάντα θα πολεμάτε μέσα μου". Το οποίο είναι και το σενάριο της ταινίας.

Έχοντας δει μόνο τις 3 από τις 9 (Tree, Moneyball, Artist), διαπιστώνω ότι ήταν όντως πολύ φτωχή χρονιά.

Δηλαδη η φτωχη κινηματογραφικη χρονια κρινεται απο τις διαθεσεις καθε γεροξεκουτη και αγαμητης αμερικανιδας "καλλιτεχνιδος"?Τι αλλο θα ακουσουμε.

Δημοσ.

Δηλαδη η φτωχη κινηματογραφικη χρονια κρινεται απο τις διαθεσεις καθε γεροξεκουτη και αγαμητης αμερικανιδας "καλλιτεχνιδος"?Τι αλλο θα ακουσουμε.

Δεν συμφωνω καθολου. Νομιζω οτι ειχε πολλες καλες ταινιες η φετινη χρονια. Εχουν υπαρξει απειρως πιο φτωχιες. Απλα καμια δεν ξεχωριζει αισθητα. Αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν ειναι καλες. Μπορει ολες να ειναι καλες για αυτο Κατα τα αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα και εμενα το αλογο του πολεμου μου θυμιζει την μαυρη καλλονη και το Hugo Dickens. Αλλα οκ.. δεν θα απαγορευσω στους αλλους να τους αρεσει επειδη εγω βαριεμαι μονο που σκεςφτομαι τις υποθεσεις. Σαν παιδικες ταινιες μοιαζουν.

Δημοσ.

Δεν συμφωνω καθολου. Νομιζω οτι ειχε πολλες καλες ταινιες η φετινη χρονια. Εχουν υπαρξει απειρως πιο φτωχιες. Απλα καμια δεν ξεχωριζει αισθητα. Αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν ειναι καλες. Μπορει ολες να ειναι καλες για αυτο Κατα τα αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα και εμενα το αλογο του πολεμου μου θυμιζει την μαυρη καλλονη και το Hugo Dickens. Αλλα οκ.. δεν θα απαγορευσω στους αλλους να τους αρεσει επειδη εγω βαριεμαι μονο που σκεςφτομαι τις υποθεσεις. Σαν παιδικες ταινιες μοιαζουν.

Κανεις το ιδιο λαθος.Εξομοιωνεις τις επιλογες για οσκαρ με την κινηματογραφικη χρονια.

Ετσι ενδεικτικα:

Melancholia,Like crazy,Perfect sense,Another earth,Beautiful boy,50-50,Red dog,We need to talk about Kevin.Που ειναι ολες αυτες?

Δημοσ.

Κανεις το ιδιο λαθος.Εξομοιωνεις τις επιλογες για οσκαρ με την κινηματογραφικη χρονια.

Ετσι ενδεικτικα:

Melancholia,Like crazy,Perfect sense,Another earth,Beautiful boy,50-50,Red dog,We need to talk about Kevin.Που ειναι ολες αυτες?

Θεωρείς το Melancholia καλύτερο του Tree of Life?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...