Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Ηθελα αν ρωτησω κατι.Εκανα στον φορητο μου Format και ξαναεγκατεστησα τα XP.Απο τοτε μου κανει συχνα κολληματα χωρις να ανταποκρινεται το συστημα ουτε σε ctr+alt+delete και πρεπει τοτε να το κλεινω απο το κουμπι.

Μηπως ειναι θεμα του Mozilla,που χρησιμοποιω τωρα(πριν το χρησιμοποιουσα τον IE)?

Καθε βοηθεια δεκτη.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Γεια σας.Ηθελα αν ρωτησω κατι.Εκανα στον φορητο μου Format και ξαναεγκατεστησα τα XP.Απο τοτε μου κανει συχνα κολληματα χωρις να ανταποκρινεται το συστημα ουτε σε ctr+alt+delete και πρεπει τοτε να το κλεινω απο το κουμπι.

Μηπως ειναι θεμα του Mozilla,που χρησιμοποιω τωρα(πριν το χρησιμοποιουσα τον IE)?

Καθε βοηθεια δεκτη.Ευχαριστω.

Τρέξε chrome να δούμε αν σου κάνει τα ίδια , πιο μοντέλο έχεις ; :rolleyes:

Δημοσ.

δεν τον δοκιμασα,ομως παρατηρησα ουι κολλαει οταν πατω το κουμπι της σιωπηρης εργασιας(εχει να τετοιο το φορητο μου)....

Δημοσ.

δεν τον δοκιμασα,ομως παρατηρησα ουι κολλαει οταν πατω το κουμπι της σιωπηρης εργασιας(εχει να τετοιο το φορητο μου)....

Δοκίμασε το , τι περιμένεις ; Το κουμπί της φωνής εννοείς ; :eek:

Δημοσ.

Οχι της φωνης του laptop(ενταση).Ενα κουμπι στο πληκτρολογιο που απομονωνει τους ηχους...Οποτε το πατω κολλαει!!!

Δημοσ.

Δες αν σου κολλάει σε safe mode. Αν ναι ίσως δεν έγινε καλή εγκατάσταση του λειτουργικού. Αν όχι ίσως κάποιοι drivers δεν περάστηκαν σωστά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...