Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι τους σταματησα και αυτους. το βουητο και οι δονησεις παρεμειναν... ο 500αρης ο σκληρος παντως τους εχει τους κραδασμους του.

Δημοσ.

για να μην ανοιγω αλλο θεμα.το δικο μου το συστημα ειναι αρκετα θορυβωδες.μεχρι ποση ωρα μπορω να εχω σταματημενα τα ανεμιστηρακια του τροφοδοτικου,της καρτας γραφικων,του επεξεργαστη και του κουτιου για να ελεγξω απο που προερχεται ο θορυβος ?

Δημοσ.

Ξεκινα να αποσυνδεεις και βλεπεις.εαν δεν θελεις να αποσυνδεσεις και απλα τα σταματας ενω δουλευουν με καποια οδοντογλυφιδα πχ,τοτε ειναι πολυ απλο.

Τα σταματας μεχρι να δεις οτι σταματησε ο θορυβος.

Αυτη η ερωτηση ηταν σαν να ρωτας 'ποση ωρα να κοιμηθω το βραδυ'?

Δημοσ.

Θανο αυτο καταλαβες?δλδ μπορω για 2 ωρες πχ να εχω το ηλεκτρικο μοτορακι απο μια συσκευη σταματημενο ενω αυτο βρισκεται με το διακοπτη ανοιχτο?δεν υπαρχει προβλημα υπερθερμανσης και κατα συνεπεια καταστροφης του?

Δημοσ.

Θανο αυτο καταλαβες?δλδ μπορω για 2 ωρες πχ να εχω το ηλεκτρικο μοτορακι απο μια συσκευη σταματημενο ενω αυτο βρισκεται με το διακοπτη ανοιχτο?δεν υπαρχει προβλημα υπερθερμανσης και κατα συνεπεια καταστροφης του?

Ωραια θα σου το πω αλλιως.

εχεις προβλημα με καποιον ανεμιστηρα που κανει θορυβο σωστα?εαν δεν θελεις να αποσυνδεεις για να δεις πιο ειναι παρε η ενα μολυβι η μια οδοντογλυφιδα η μια μπατονετα ρε παιδι μου.κλεισε τον υπολογιστη και μπλοκαρε για αρχη τον ανεμιστηρα του cpu.βαλε μπροστα και ασε να μπει windows.εαν συνεχιζει να κανει θορυβο κλεινεις το pc και ξεμπλοκαρεις τον cpu και συνεχιζεις σε επομενο.

τον μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου.αλλα εαν ακολουθησεις παλι την μεθοδο με τα windows ε,θα καταλαβεις ποιος ειναι που κανει θορυβο.δεν θα εχεις σταματημενο τον ανεμιστηρα του τροφοδοτικου και θα βαλεις να παιξεις 10 λεπτα παιχνιδι.προφανως θα ανεβασει θερμοκρασια το τροφοδοτικο.

το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων μπορεις να το ρυθμισεις μεσα απο το msi afterburner λογικα εαν ρυθμιζεται.εαν οχι κανε παλι το ιδιο αλλα και παλι μην βαλεις να παιξεις παιχνιδι.

Τωρα το εαν ο θορυβος που ακους ειναι under load δηλαδη σε καποιο παιχνιδι ας πουμε τοτε η καρτα γραφικων θα ειναι η επεξεργαστης η το τροφοδοτικο (με την σειρα που σου τα εβαλα να δωσεις βαρυτητα).

Δημοσ.

σχεδον συνεννοηθήκαμε.αυτο που εννουσα απο την αρχη ειναι πως εδω και καιρο θελω να κανω τη διαδικασια αλλα δεν ηξερα ποσο χρονο μπορω να σταματησω καθε fan χωρις να το καψω.εχω την εντυπωση πως ειναι του τροφοδοτικου .ευχαριστω.

Δημοσ.

Εαν σου το κανει κατευθειαν με το που πατας μιζα και ξεκιναει ο υπολογιστης τοτε δεν χρειαζεται φυσικα να περιμενεις να μπεις windows.εαν δεν ειναι του τροφοδοτικου και ειναι καποιος case fan δοκιμασε να τον βγαλεις και να τον ξαναβαλεις.μπορει να μην εχει προβλημα και απλα να συντονιζει ετσι οπως ειναι βιδωμενος με το case.οταν θα δουλευει ο ανεμιστηρας,παιξε με τις βιδες δηλαδη το ποσο βιδωμενο θα τον εχεις για να δεις εαν σταματαει ο θορυβος η οχι.(δεν εννοω να τον εχεις να κρεμεται αλλα μπορει να μην θελει να ειναι και σφιγμενος τερμα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα κατεληξα παιδια. μου χαρισανε ενα cosmos rc1000 (που ειχα και ερωτα με το συγκεκριμενο case btw) και μαζι πηρα και ενα psu coolermaster silentpro gold 800w κοψοχρονιας και μια sapphire 6870. περιτο να πω οτι βρηκα την ησυχια μου. το μονο που θελω να κανω τωρα ειναι να το ξυλωσω και να το βαψω μαυρο εσωτερικα. ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα αυτο το κουτι μου ηρθε "κουτι". ευχαριστω για την βοηθεια anyway

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...