manos1337 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 έχω έναν WD my passport 0740 500gb εξωτερικό δίσκο και το ένα partition το οποίο είναι NTFS και έχει χωρητικότητα 420gb κάνει αντιγράφει με 50kb/s ενώ το 2ο partition το οποίο είναι FAT32 με χωρητικότητα 32gb αντιγράφει με 40-50mb.Το πρόβλημα αυτό μου προκλήθηκε αυτές τις δυο τελευταίες μέρες,το μόνο που έχω κάνει που μπορεί να επηρέασε τον δίσκο είναι ότι χρησιμοποίησα το tuneup utilities.Είχα πάλι πρόβλημα με το μοντέλο(wd my passport 0740) αυτό,και μου τον αντικατέστησαν.Επίσης έχω τρεξει diagnostics και δεν βρήκε κάποιο πρόβλημα και τον δοκίμασα σε άλλο PC και το πρόβλημα ήταν το ίδιο.Το ποιο λογικό είναι ότι θα φτιάξει με ένα format του partition άλλα θέλω να το αποφύγω αυτό. Ελπιζω καποιος μπορει να βοηθησει
washcloud Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ...με 50ΚΒ/sec, δεν το κόβω να κάνει αντιγραφή. Κάποιο λάθος κάνεις - γιατί αν ισχύει, ο δίσκος έχει σοβαρό πρόβλημα, στο κομμάτι του εν λόγω partition. Γενικά βάλε το HD Sentinel, και πόσταρε ένα screenshot της αρχικής του οθόνης, έχοντας επιλέξει στη λίστα του, τον εν λόγω δίσκο, να δούμε τί λέει για την κατάστασή του. Και μετά βλέπουμε για παρακάτω. Πάντως, να ξέρεις ότι το φορμάτ που θες ν' αποφύγεις, ίσως να είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκαθαρίσει τί παίζει... Αν ο λόγος που θες ν' αποφύγεις το φορμάτ του εξωτερικού, είναι ότι δε θες να χάσεις τ' αρχεία που περιέχει, σημαίνει ότι είναι μοναδικά (δεν έχεις αντίγραφά τους), και αυτό να ξέρεις,,,,είναι αφάλμα (το να βασίζεσαι σε έναν μόνο δίσκο για μοναδικά αρχεία). Αν μάλιστα ο δίσκος έχει όντως κάποιο πρόβλημα, "παίζεις" με την τύχη των αρχείων σου, ήδη (αν και θα 'πρεπε να διατηρείς αντίγραφα, ΕΧΕΙ-ΔΕΝ ΕΧΕΙ πρόβλημα ο δίσκος, γιατί οι δίσκοι,,,ψοφάνε κι απροειδοποίητα. Κια όχι τόσο σπάνια. Κι ας είναι κι ολοκαίνουριοι...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα