Mr.pakic Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω το iphone 4s απο το σιτε της εταιρια οπου το δινει σχετικα φτηνα (199$)..Καταρχας ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να μου αλλαξουν την τιμη να την αυξησουν επειδη ειναι στην ελλαδα και τα εξοδα αποστολης ποσο περιπου μπορει να ειναι...ακομα αναρωτιομουν επειδη εχουν ακουστει πολλα αν θα λειτουργει στα ελληνικα δυκτια επειδη ειναι απο εξωτερικο...ακομα προσεξα στο κατω μερος της apple πως υπαρχουν καποιος πληροφοριες σχετικα με την αγορα με πολυ μικρα γραμματα http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4s ...ευχαριστω
sobi1984 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω το iphone 4s απο το σιτε της εταιρια οπου το δινει σχετικα φτηνα (199$)..Καταρχας ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να μου αλλαξουν την τιμη να την αυξησουν επειδη ειναι στην ελλαδα και τα εξοδα αποστολης ποσο περιπου μπορει να ειναι...ακομα αναρωτιομουν επειδη εχουν ακουστει πολλα αν θα λειτουργει στα ελληνικα δυκτια επειδη ειναι απο εξωτερικο...ακομα προσεξα στο κατω μερος της apple πως υπαρχουν καποιος πληροφοριες σχετικα με την αγορα με πολυ μικρα γραμματα http://store.apple.c...iphone/iphone4s ...ευχαριστω φιλε μου ειναι με διετες συμβολαιο στισ απο κατω εταιριες αν παρατηρησες...και ακομα πιο κατω λεει αν θελετε να αγορασετε το κινητο χωρις συνδεση πατηστε εδω και το ξεκιναει απο 649$
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καταρχήν δεν μπορείς να αγοράζεις προϊόντα απο apple stores που βρίσκονται σε άλλη χώρα, εκτός και αν στο αγοράσει καποιος που μένει εκει ή αν το παραγγειλεις εσύ μέσω πιστωτικής και επιλέξεις να παραδοθει σε διεύθυνση στη συγκεκριμένη χώρα του store. Πέρα απο αυτα, οι τιμές αφορούν συμβολαια 2 χρόνων και μπορείς και στην Ελλάδα πλέον να το βρεις σε αντιστοιχες τιμές με 24μηνη δέσμευση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα