kobuzakos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα, θελω να συνδεσω την μοναδα μου στην τηελεοραση μου.Η μοναδα χρησιμοποιη εξοδος βιντεο VGA στην τηλεοραση μου χρησιμοποιη HDMI.Πως γινεται να συνδεσω την μοναδα στην τηλεοραση χωρις μεταατροπαια??????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 αν δεν κάνω λάθος, δεν γίνεται...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Συνήθως όλες οι τηλεοράσεις έχουν vga input. Χωρίς μετατροπέα δεν μπορείς, το vga είναι αναλογικό και το hdmi ψηφιακό.
*Kezar* Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 το αναλογικο ψηφιακο δεν γινεται..το ψηφιακο αναλογικο γινεται.!!
mandos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 http://www.amazon.com/Cable-Black-Video-Support-Necessary/dp/B002TUC64W κάτι τέτοιο δλδ? δεν το λες και ακριβό (αν και είναι μόνο 2μ)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 αυτό παίζει να δουλεύει μόνο όταν το σήμα πάει από HDMI σε D-Sub, όχι το αντίστροφο...
mandos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Απλά πρέπει η κάρτα να στέλνει ψηφιακό από το d-sub. NOTE: Your Video card must support digital signal output through VGA port function. Please consult with your VGA card's user manual for more information. Ίσως να είναι καλυτερο ο poster να πάρει μια graphics card με hdmi... Θα στοιχίσει λιγότερο από το converter σίγουρα!
pontios16 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Βάλε RCA αν δεν σε ενδιαφέρει και πολύ η ποιότητα! σίγουρα δεν έχεις άλλες θύρες εισόδου? πια τηλεόραση έχεις και πόσα μέτρα απόσταση? να ξες πως στα αναλογικά θα πρέπει να μεταφέρεις και με καλώδιο "jack" τον ήχο, ενώ αν πάρεις graphis card με HDMI τότε θα έχεις ταυτόχρονα και ήχο οπότε γλυτώνεις καλώδια και κόστος!
kobuzakos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Οποτε αν παρω μια καρτα γραφικων την οποια την θελω μονο για να δω καμια ταινια υψηλης αναλυσης θα εχω καλητερα αποτελεσματα.Και σκευτομαι να παρω αυτην την καρτα: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0653821&catid=020300 η οποια θα εχει και ηχο εφοσον εχει HDMI.Πιστευω να με καληψει.
disqualified Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα, θελω να συνδεσω την μοναδα μου στην τηελεοραση μου.Η μοναδα χρησιμοποιη εξοδος βιντεο VGA στην τηλεοραση μου χρησιμοποιη HDMI.Πως γινεται να συνδεσω την μοναδα στην τηλεοραση χωρις μεταατροπαια?????? Δεν ειναι δυνατον να γινει κατι τετοιο. Ισως στην τηλεοραση σου να υπαρχει καποια DVI-I θυρα το αναλογικο ψηφιακο δεν γινεται..το ψηφιακο αναλογικο γινεται.!! δεν ξερω τι ακριβως εννοεις με την προταση σου αλλα κατι τετοιο ως προταση φυσικα και δεν ειναι δυνατον να ισχυει. Το ψηφιακο απο μονο του προκυπτει απο αναλογικο σημα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 το αναλογικο ψηφιακο δεν γινεται..το ψηφιακο αναλογικο γινεται.!! Δεν ισχυσε ποτε στον πλανητη γη το πρωτο μερος της προτασης αυτης. Αν το αναλογικο δεν γινοταν ψηφιακο τοτε δε θα ειχες mpeg4/mp3 και λοιπα προτυπα ψηφιακης διαμορφωσης.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 εννοεί χωρίς convertor, απλά με adaptor...
disqualified Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Πως ειναι δυνατον να μετατρεψεις ενα ψηφιακο σημα σε αναλογικο χωρις DAC
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 o Kezar εννοεί ότι μπορεί η κάρτα γραφικών από DVI με adaptor να γίνει d-sub, αυτό γίνεται επειδή η κάρτα γραφικών έχει DVI-I που υποστηρίζει και DVI-A (analog) και DVI-D (digital)...
disqualified Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 αυτο που γραφεις ναι, αυτο που εγραψε ομως ακομα και να εννοουσε το παραπανω (και το πιστευω οτι αυτο εννουσε) σημαινει κατι αλλο. Και φυσικα δε σημαινει οτι μεσω ενος καλωδιου μετατρεπεται ετσι μαγικα ενα ψηφιακο σημα σε αναλογικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα