Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

θελω να συνδεσω την μοναδα μου στην τηελεοραση μου.Η μοναδα χρησιμοποιη εξοδος βιντεο VGA στην τηλεοραση μου χρησιμοποιη HDMI.Πως γινεται να συνδεσω την μοναδα στην τηλεοραση χωρις μεταατροπαια??????

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό παίζει να δουλεύει μόνο όταν το σήμα πάει από HDMI σε D-Sub, όχι το αντίστροφο...

Δημοσ.

Απλά πρέπει η κάρτα να στέλνει ψηφιακό από το d-sub.

NOTE: Your Video card must support digital signal output through VGA port function. Please consult with your VGA card's user manual for more information.

Ίσως να είναι καλυτερο ο poster να πάρει μια graphics card με hdmi... Θα στοιχίσει λιγότερο από το converter σίγουρα!

Δημοσ.

Βάλε RCA :P αν δεν σε ενδιαφέρει και πολύ η ποιότητα! σίγουρα δεν έχεις άλλες θύρες εισόδου? πια τηλεόραση έχεις και πόσα μέτρα απόσταση?

να ξες πως στα αναλογικά θα πρέπει να μεταφέρεις και με καλώδιο "jack" τον ήχο, ενώ αν πάρεις graphis card με HDMI τότε θα έχεις ταυτόχρονα και ήχο οπότε γλυτώνεις καλώδια και κόστος!

Δημοσ.

Οποτε αν παρω μια καρτα γραφικων την οποια την θελω μονο για να δω καμια ταινια υψηλης αναλυσης θα εχω καλητερα αποτελεσματα.Και σκευτομαι να παρω αυτην την καρτα: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0653821&catid=020300

η οποια θα εχει και ηχο εφοσον εχει HDMI.Πιστευω να με καληψει.

Δημοσ.

Καλησπερα,

θελω να συνδεσω την μοναδα μου στην τηελεοραση μου.Η μοναδα χρησιμοποιη εξοδος βιντεο VGA στην τηλεοραση μου χρησιμοποιη HDMI.Πως γινεται να συνδεσω την μοναδα στην τηλεοραση χωρις μεταατροπαια??????

Δεν ειναι δυνατον να γινει κατι τετοιο. Ισως στην τηλεοραση σου να υπαρχει καποια DVI-I θυρα

το αναλογικο ψηφιακο δεν γινεται..το ψηφιακο αναλογικο γινεται.!!

δεν ξερω τι ακριβως εννοεις με την προταση σου αλλα κατι τετοιο ως προταση φυσικα και δεν ειναι δυνατον να ισχυει. Το ψηφιακο απο μονο του προκυπτει απο αναλογικο σημα.

Δημοσ.

το αναλογικο ψηφιακο δεν γινεται..το ψηφιακο αναλογικο γινεται.!!

Δεν ισχυσε ποτε στον πλανητη γη το πρωτο μερος της προτασης αυτης.

Αν το αναλογικο δεν γινοταν ψηφιακο τοτε δε θα ειχες mpeg4/mp3 και λοιπα προτυπα ψηφιακης διαμορφωσης.

• Super Moderators
Δημοσ.

o Kezar εννοεί ότι μπορεί η κάρτα γραφικών από DVI με adaptor να γίνει d-sub, αυτό γίνεται επειδή η κάρτα γραφικών έχει DVI-I που υποστηρίζει και DVI-A (analog) και DVI-D (digital)...

Δημοσ.

αυτο που γραφεις ναι, αυτο που εγραψε ομως ακομα και να εννοουσε το παραπανω (και το πιστευω οτι αυτο εννουσε) σημαινει κατι αλλο. Και φυσικα δε σημαινει οτι μεσω ενος καλωδιου μετατρεπεται ετσι μαγικα ενα ψηφιακο σημα σε αναλογικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...