maik42 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 εχω αυτο το τροφοδοτικο αλλα ακομη δεν το εχω συνδεσει στο καινουργιο σύστημά μου, μιας που περιμενω να μου ερθει και ο ssd για να τα βαλω ολα μια και καλη.( μητρικη, gpu,ram,psu,ssd). σημερα ειπα να το βαλω στην μπριζα μονο του, για να ακουσω πως δουλευει ο ανεμιστηρας του,αλλα αυτο ηταν νεκρο.καμια ανταποκριση. και λεω μηπως πρεπει να ανεβασει θερμοκρασιες για να αρχισει να λειτουργει; ή παω για rma;
nikos1982 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 εχω αυτο το τροφοδοτικο αλλα ακομη δεν το εχω συνδεσει στο καινουργιο σύστημά μου, μιας που περιμενω να μου ερθει και ο ssd για να τα βαλω ολα μια και καλη.( μητρικη, gpu,ram,psu,ssd). σημερα ειπα να το βαλω στην μπριζα μονο του, για να ακουσω πως δουλευει ο ανεμιστηρας του,αλλα αυτο ηταν νεκρο.καμια ανταποκριση. και λεω μηπως πρεπει να ανεβασει θερμοκρασιες για να αρχισει να λειτουργει; ή παω για rma; ετσι απλα στην πριζα το εβαλες??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ένωσες δλδ το μαύρο με το πράσινο pin και δεν άνοιξε?
maik42 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ετσι απλα στην πριζα το εβαλες?? ναι μονο το μπριζωσα και ανοιξα το Ι/Ο ένωσες δλδ το μαύρο με το πράσινο pin και δεν άνοιξε? οχι δεν το βραχυκυκλωσα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 όπως καταλαβαίνεις μόνο έτσι ανοίγει όταν δεν το έχεις συνδέσει σε μητρική...
maik42 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 όπως καταλαβαίνεις μόνο έτσι ανοίγει όταν δεν το έχεις συνδέσει σε μητρική... αρα τζαμπα "φοβηθηκα" προς το παρων!!! και επειδη δεν μπορω να παιζω με τα ρευματα,θα περιμενω κανα 2-3 μερες ακομη.
nikos1982 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 αρα τζαμπα "φοβηθηκα" προς το παρων!!! και επειδη δεν μπορω να παιζω με τα ρευματα,θα περιμενω κανα 2-3 μερες ακομη. το τροφοδοτικο το εχω στο δικο μου πσ και μπορώ να σου πω πως δεν κανει θορυβώ ωστε να σε ενοχλεί..προσωπικά εμενα δεν με ενοχλεί αυτος που κανει.
maik42 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 το τροφοδοτικο το εχω στο δικο μου πσ και μπορώ να σου πω πως δεν κανει θορυβώ ωστε να σε ενοχλεί..προσωπικά εμενα δεν με ενοχλεί αυτος που κανει. αυτο ειναι ευχαριστο νεο. αλλα δυστηχος (για μενα) ειναι ακρως υποκειμενικο αφου καθε αυτι αντιλαμβανεται τα επειπεδα του θορυβου διαφορετικα. "προσωπικά εμενα δεν με ενοχλεί αυτος που κανει." δηλαδη στο αυτι σου ερχεται θορυβος.σε idle ή σε load καταστασεις;
nikos1982 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 αυτο ειναι ευχαριστο νεο. αλλα δυστηχος (για μενα) ειναι ακρως υποκειμενικο αφου καθε αυτι αντιλαμβανεται τα επειπεδα του θορυβου διαφορετικα. "προσωπικά εμενα δεν με ενοχλεί αυτος που κανει." δηλαδη στο αυτι σου ερχεται θορυβος.σε idle ή σε load καταστασεις; φαντασου σε game το ακουω οπως κανονικα οταν δουλευει idle.
maik42 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 φαντασου σε game το ακουω οπως κανονικα οταν δουλευει idle. στακα τωρα. αυτο εχει δυο εκδοχες. η μια ειναι αυτη που αναφερεις και η αλλη ειναι να κανει πολυ θορυβο σε idle, και να μην σε πειραζει καθολου αφου ακους τον ιδιο θορυβο σε load.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα