Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μετα απο καιρο αποφασισα πως ηρθε η ωρα να αφησω πισω τις 24 ιντσες κ τα ημιμετρα κ να παρω μια μεγαλη οθονη τηλεορασης..το θεμα ειναι το εξης..ειμαι ασχετος απο τηλεορασεις κ δεν ξερω τι αξιζει να εχει πανω κ τι οχι, πχ plasma ή lcd? led ειναι σημαντικο να εχει?..ακουω για το 3d..αξιζει τα λεφτα του η τζαμπα θα πληρωσω? επισης θα θελα η τηλεοραση μου να χει πανω usb port για να μπορω να βλεπω ταινιες που κατεβαζω απο το ιντερνετ, σε αυτη τη περιπτωση βλεποντας δλδ ενα mkv απο το ιντερνετ, υποστηριζουν ολες οι tv υποτιτιτλους αν αυτοι ειναι σε ξεχωριστο αρχειο κ οχι Ripped? εδω να πω πως σκεφτομαι για 40 ιντσες κ τιμη το πολυ 650-700..περιμενω καποιες προτασεις σας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη αναφερει οτι τη θελει και σαν Media player, εισαι σιγουρος οτι μπορει να αναπαραγει εξωτερικους ελληνικους υποτιτλους; Γιατι εχω διαβασει οτι κατοχοι δεν μπορουσαν να τους παιξουν αλλοι ελεγαν οτι παιζει ελληνικους σε utf-8, γενικα υπηρχε μια συγχυση στο θεμα

Επεξ/σία από disqualified
Δημοσ.

επειδη αναφερει οτι τη θελει και σαν Media player, εισαι σιγουρος οτι μπορει να αναπαραγει εξωτερικους ελληνικους υποτιτλους; Γιατι εχω διαβασει οτι κατοχοι δεν μπορουσαν να τους παιξουν

Μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι το εν λόγω δεν τέθηκε ως απαραίτητη προϋπόθεση.

Δίκιο έχεις , αλλά μπροστά στα υπόλοιπα υπέρ προσωπικά το θεώρησα αμελητέο.

Ίσως αυτό βοηθήσει και διαφωτίσει το θέμα http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/83699-AVCLUB-s-Panasonic-Subtitle-Tool

Δημοσ.

η tv που θα παρω θα συνδεθει μαλλον με pc η θα παιζει τα εργα απο φλασακι οποτε θεωρω απαραιτητο να παιζει τους υποτιτλους, στο φιλο που ειπε για 42 ιντσες νομιζω μου πεφτει λιγο μεγαλη για το χωρο μου, η αποσταση μου απο την tv θα ειναι 2-3μετρα το πολυ..κ νομιζω πως 40'' ειναι παραπανω απο αρκετη

Δημοσ.

1. 40-42" ελαχιστη η διαφορα! μην κολλας εκει..!

2. αν θελεις να παιζεις ταινιες απο φλασακι, τοτε εχε υποψη σου οτι, εκτος των Samsung, οι υπολοιπες ΔΕΝ παιζουν DTS ηχο. οποτε, αν εχεις αρχεια MKV με DTS ηχο, θα πρεπει να καθεσαι να μετατρεπεις τον ηχο σε ac3 για να παιζει!! αν θα τις παιζεις απο το PC, τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα!

αν παντως θες μια Tv για πολλες χρησεις θα κοιταζα την samsung UE40D5000! χωρις 3D!

ME 3D περιπλεκονται ακομα περισσοτερο τα πραματα!!!

Δημοσ.

1. 40-42" ελαχιστη η διαφορα! μην κολλας εκει..!

2. αν θελεις να παιζεις ταινιες απο φλασακι, τοτε εχε υποψη σου οτι, εκτος των Samsung, οι υπολοιπες ΔΕΝ παιζουν DTS ηχο. οποτε, αν εχεις αρχεια MKV με DTS ηχο, θα πρεπει να καθεσαι να μετατρεπεις τον ηχο σε ac3 για να παιζει!! αν θα τις παιζεις απο το PC, τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα!

αν παντως θες μια Tv για πολλες χρησεις θα κοιταζα την samsung UE40D5000! χωρις 3D!

ME 3D περιπλεκονται ακομα περισσοτερο τα πραματα!!!

Νομίζω ότι στη G30 που προταθηκε παραπάνω εχω διαβάσει ότι εχει παίζει DTS/AC3 αλλα θα προτιμουσα και μια επιβεβαιωση απο κάποιον άλλο. Πάντως φαίνεται όντως ότι η samsung εχει καλύτερους player

Δημοσ.

Οποτε μαλλον για samsung παω...ποια ομως? cash range 600-700 με προτιμιση προς το 600 δλδ το 100αρικο ας μεινει για κανα χαρατσι λολ

Δημοσ.

Αν ο χωρος σου, παιρνει και μεγαλυτερη, παρτη. μην φοβηθεις! Κοιτα και τις πλασμα.

android.png

για πλασμα προβληματιζομαι γτ εχουνε προβλημα λεει με τις στατικες εικονες...καποια στιγμη θα συνδεσω το pc Πανω, για το 3d τι γνωμη εχετε δεν εχω δει ποτε..αξιζει? πολλοι λενε οτι ειναι θολο..καπου ακουσα πως σε καποιους προκαλει κ ζαλαδα <_<

Δημοσ.

Αστικός μύθος πλέον. Ειδικά σε τηλεοράσεις αυτών των χρημάτων.

ποιο απο τα 2? αυτο με τις στατικες εικονες στις πλασμα η αυτο για το 3d?

Δημοσ.

ποιο απο τα 2? αυτο με τις στατικες εικονες στις πλασμα η αυτο για το 3d?

Αυτό με τις στατικές εικονες, αλλά και το 3d δεν είναι για συνέχεια. Βασικά δεν είναι κατ εμέ για τηλεοράσεις κάτω των 55 ιντσών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...