Προς το περιεχόμενο

BluRay Samsung BD-D5100

sattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δοκιμασα το Samsung BluRay 5100, που το εχει τωρα σε προσφορα το Public στα 69Ε, τιμη παρα πολυ καλη.

Παιζει αψογα ολα τα .mkv που δοκιμασα (και επισης και αλλα αρχεια) απο το USB δισκο.

Δοκιμασα και επαιξε και με HDD docking station οπου ειχα βαλει 3.5αρη κανονικο εσωτερικο δισκο PC

και με φορητο usb δισκο που εχει 2ο usb βυσμα για να συμπληρωσει την τροφοδοσια, το οποιο δεν χρειαστηκε να βρω αλλου να το συνδεσω γιατι φαινεται πως δινει αρκετο ρευμα αυτη η μια θυρα USB που εχει το player

(το κανει και η Gigabyte μητρικη μου αυτο, ενω σε αλλες περιπτωσεις που το ρευμα δεν ειναι αρκετο, ο δισκος δεν δουλευει, κανει ενα κλακ-κλακ και πρεπει να συνδεσεις και το 2ο βυσμα)

Επισης να προσθεσω οτι οι δισκοι ηταν NTFS (γιατι καπου ελεγαν οτι παιζει μονο απο FAT, πραγμα που δεν ισχυει) και επαιξε κανονικα αρχειο .mkv 1080p 14GB.

Τελικα εγω δεν το κρατησα γιατι σε πολυ λεπτομερη συγκριση σε σχεση με το πως παιζει απο τον ενσωματωμενο media player της TV, εκεινος μου φανηκε ενα κλικ καλυτερος.

Νομιζω οτι παιζει ρολο οτι η ΤV ειναι 100Ηz και ουσιαστικα ειναι ενα εξειδικευμενο PC που μπορει να αναπαραγει αρχεια ειτε απο την κεραια ειτε απο USB στα 100Hz,

ενω οτιδηποτε συνδεσεις με το HDMI παει αυτοματα στα 60Hz (ή στα 50 ή στα 24 και καλα για τις ταινιες)

Το ιδιο ειχα δει και με αλλους media-player που εχει δανιστει για να δοκιμασω, μαλιστα εκεινοι ειχαν αισθητα χειροτερη ποιοτητα εικονας,

ενω στο 5100 ηταν καλη, απλα κατα τη γνωμη μου ενα κλικ πιο κατω απο την ιδια την TV.

Αρα εγω καταληγω να συστηνω οποιος αγορασει TV να κοιταει να εχει 100Ηz και καλο player ωστε να μην ξανασχοληθει με εξωτερικα.

αν ομως καποιος εχει ηδη μια TV χωρις player, τοτε συστηνω ανεπιφυλακτα το 5100 στα 69Ε του Public,

εχεις και BluRay και player σε αψογη τιμη.

Γενικα καταληγω οτι για προβολες .mkv ταινιων στην TV, ειτε εξαρχης την TV, ειτε ενα καλο ΒluRay.

το 5100 στα 69Ε, εχει HDMI και ομοαξονικη ψηφιακη εξοδο ηχου, και LAN.

το 5300 στα 99Ε, εχει HDMI και οπτικη, LAN και WiFi Ready (με dongle προαιρετικά) και 2 USΒ.

το 5500 στα 120Ε, ειναι 3D, εχει HDMI και οπτικη, LAN και WiFi Ready (με dongle προαιρετικά) και 2 USB.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...