johnyb98 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα. Εγκατέστησα το F-secure της Conn-x σε pc με W7 32-bit. Το έκανα, τελικά, απεγκατάσταση για να εγκαταστήσω το ESET NOD32 Security. Το πρόβλημα:αν και έκανα απεγκατάσταση απ' το ίδιο το cd της Conn-x, το NOD32 βγάζει μήνυμα ότι βρίσκει το F-secure και ότι θα υπάρξει διένεξη. Έκανα τα εξής:έχω εγκατεστημενο το Your Uninstaller 2010:τόσο στη λίστα του Your Uninstaller όσο και στη λίστα "Προγράμματα και Δυνατότητες" των W7, το F-secure δεν υπάρχει σαν εφαρμογή για να το απεγκαταστήσω. Το μόνο υπόλειμμα που είχε μείνει ήταν στο Program Files το folder του F-secure, το οποίο και διέγραψα εντελώς (ούτε καν στον κάδο δεν υπάρχει). Παρ' όλ' αυτά το μήνυμα στο NOD32 παραμένει. Τί έχει μείνει σαν υπόλειμμα; Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ !!
aios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα, κατέβασε το uninstallation tool από το παρακάτω link και τρέξτο. Κάνε reboot μετά και πιστεύω θα είσαι οκ. Link
johnyb98 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Τη δοκιμή με το uninstaller tool την έχω ήδη δοκιμάσει. Δε δούλεψε. Είχα εγκατεστημένο το NOD32 και εγκατέστησα στο pc (έπρεπε να το κάνω δοκιμαστικά) το F-Secure. Αλλά την απεγκατάσταση του NOD32 την έκανε το setup του F-Secure. Μήπως δεν την έκανε σωστά και μου τα έκανε σαλάτα;;; Απεγκαταστήσα πλήρως το NOD32 manually μέσω οδηγιών από ένα site αλλά Τζίφος !!!
aios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Τρέξε και το ESET Uninstaller, σύμφωνα με τις οδηγίες: Link Μετά κάνε ένα καθάρισμα με το CCleaner. Αν δε βρεις λύση, πόσταρε το προβλημά σου σε αυτό το site και είμαι σίγουρος θα σου απαντήσουν. Link
johnyb98 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Έχω ήδη τρέξει και το ESET Uninstaller και το CCleaner αλλά και πάλι τίποτα.
aios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Παράξενο, πόσταρε στο wilderssecurity.com και βλέπεις. Δες και το προτελευταιο post εδώ
johnyb98 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 aios, είσαι πρώτος !!!!!!!!!!! Έδωσες τη λύση !! Η λύση είναι στο προτελευταίο post του link που ανέβασες. Πριν δω τη λύση σου, έκανα και γω search στο μητρώο με τη λέξη/κλειδί F-Secure. Η αναζήτηση βρήκε περίπου 20 αποτελέσματα. Άλλα κλειδιά κι άλλα ακολουθίες χαρακτήρων. Ανακατεμένα. Όπως χωρίζεται ο πίνακας του μητρώου, άλλα αριστερά κι άλλα δεξιά. Δύσκολο όμως ν' αποφασίσεις τί πρέπει να σβήσεις. Τέλος πάντων, και γω ήμουν σίγουρος, πως άν έσβηνα κάποιο(α) απ' αυτά, ήταν η λύση του προβλήματος. Τελικά δε χρειάστηκε πληθυντικός. Ένα μόνο ήταν αρκετό: [HKEY_LOCAL_Machine\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Eventlog\System\F-Secure Gatekeeper] πάντα, βέβαια, κρατώντας το backup. Βέβαια, η αλήθεια είναι, πως στο μητρώο υπάρχουν ακόμα τα 19 περίπου υπολείμματα του F-Secure. Δε νομίζω όμως να επηρρεάζουν τη λειτουργία άλλων Antivirus ή Security. Άλλωστε, όπως είδα σε πολλά posts, αρκετοί παρέβλεψαν το μήνυμα, έκαναν την εγκατάσταση και το NOD32 δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Υ.Γ. Πολλοί πρότειναν δοκιμή λύσης το appremover. Ίσως να έκανε κι αυτό κάποια δουλίτσα. Τέλος πάντων. Τέλος καλό, όλα καλά. Βέβαια, δε λέω, θα ήθελα να είχα ένα τελείως καθαρό registry από το F-Secure, αλλά τί να κάνουμε??? Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τη βοήθεια !!!
aios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Χαίρομαι πολύ που τελικά βρήκες την άκρη και βοήθησα σε αυτό. Το F-Secure είναι πάρα πολύ καλό antivirus, είχα μια promo άδεια για 6 μήνες και δεν είχα κανένα πρόβλημα όλο αυτό το διάστημα. Έκανα την απεγκατάσταση αρχικά με το τρόπο που προτείνει η εταιρία και μετά και με το ειδικό αρχείο. Έβαλα άλλο antivirus (bitdefender) και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι βρήκες την άκρη, αυτό μετράει, τέλος.
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 επισης πολλες φορες μια λυση ειναι αφου εσβησες το προγραμμα και εχουν φυγει σαν αρχεια μετα να κανεις ενα system restore ακριβως στο σημειο πριν βαλεις το antivirus.σου επαναφερει την Registry Οποτε θα χασεις ολες τις εξτρα εγγραφες που σου κανουν προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα