giorgos1966 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα σας.Θελω να ρωτησω ποιο ηχειο ηχου ειναι το σωστο για προβολη ταινιων μεσω projector; Δηλαδη θελω να προβαλω ταινιες σε σχολικη αιθουσα (περιπου 60τμ.)με projectora k λαπτοπ(dvd εργου).Επειδη ο ηχος που βγαινει απο το λαπτοπ δεν επαρκει,θελω κατι σωστο κ δυνατο.Μου εχουν πει για κατι μεμονομενα ηχεια(ενα) που εχουν κ ρυθμιση φωνης πανω;(εαν δεν κανω λαθος).Και τι καλωδιο συνδεσης χρειαζετε βεβαια.Εαν ξερετε κ καποιο μαγαζι μεσω ιντερνετ να ρωτησω για τιμες.Ειμαι σε εναν συλογο γονεων κ κηδεμονων δημοτικου σχολειου,κ θελω για τα παιδακια να οργανωνω προβολες ψυχαγωγικου περιεχομενου.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ποιο ειναι το budget ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ποιο ειναι το budget ? Φιλε μου επαιδη ειναι για συλογο,περιπου κανα 50-60 ευρω;Καπου εκει!Δεν ξερω κιολας τι τιμες παιζουν αυτα.Ενταξει δεν θελω κ κατι επαγγελματικο μεγαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα