corsakias Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Εχω να διαθεσω 400€ για λαπτοπ και ειμαι μεταξυ δύο οικογενειων, dell και Hp Συγκεκριμένα κοιτώ για το DELL και το HP. Θα ήθελα να επιλεξω την After sales εξυπηρετηση και το ονομα της dell αρα τα χαρακτηριστικα του hp, κυριως επεξεργαστή με έχει βάλει σε δίλλημα. Ξερω οτι παιζω στο κατω ακρο των τιμων και οτι πανω κατω ολα ιδια ειναι. Αλλα εστω και δω μπορει να υπάρξει καποια συγκριση και να βγει νικητης. ΥΣ. δεν εχω αγορασει ξανα απο public, φανταζομαι τα λειτουργικα που προσφερει στους υπολογιστες ειναι ελληνικα,μ μαις και δεν το αναφερει.
akis_supernatural Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ημουν στο ιδιο ακριβως δηλιμα με σενα πριν μια εβδομαδα. πηγα απο κοντα να τα δω αλλα το dell το συγκεκριμενο δε μου αρεσε καθολου σε ποιοτητα και επελεξα το hp..
JIMBOAthens Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ΥΣ. δεν εχω αγορασει ξανα απο public, φανταζομαι τα λειτουργικα που προσφερει στους υπολογιστες ειναι ελληνικα,μιας και δεν το αναφερει. Το αναφέρει στα τεχνικά χαρακτηριστικά: Γλώσσα: Ελληνικά...
corsakias Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Το αναφέρει στα τεχνικά χαρακτηριστικά: Γλώσσα: Ελληνικά... Ναι, σωστα. Δεντο προσεξα εκει, ειχα δωσει σημασια αλλού. ημουν στο ιδιο ακριβως δηλιμα με σενα πριν μια εβδομαδα. πηγα απο κοντα να τα δω αλλα το dell το συγκεκριμενο δε μου αρεσε καθολου σε ποιοτητα και επελεξα το hp.. Ποιοτητα? Εχω διαβασει οτιτα Dell ειναι ποιο στιβαρα γενικα. Σχετικα με τους επεξεργαστες, μεταξυ amd και intel ποιον βάζετε ποιο πάνω? Ο ιντελ δεν ειναι ποιο νεος? Διαβασα επισης οτι οι amd ζεστενονται περισσοτερο αρα λειτουργει περισσοτερο το ανεμιστηρακι με συνεπεια μείωση αυτονομιας.
disqualified Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Αν και προτιμω DELL, επεξεργαστη με 1MB cache δε θα επαιρνα το 2012. Ο HP υποθετω οτι θα εχει 1 χρονο εγγυηση αρνητικο βεβαια αλλα η τιμη ειναι δελεαστικη
corsakias Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Σωστα, η cache ειναι μειον, πλεον κοιταμε και αυτο. Αλλα αυτο σημαινει οτι ο επεξεργαστης του dell ειναι ποιο παλιος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα