destinity22 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ΚΑΛΗΕΡΑΑΑΑΑ :D:D:D μου φεραν το συγκεκριμενο ρουτερ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613861Link εχω μιλησει με 2 τεχνικους στον ΟΤΕ (εκανα μιασαωρο με τον καθενα) και με το σερβις του eshop κ κανεις δε ξερει να βρει στο συγκεκριμενο μενου να εισαγω usrname k password ειχα συνδεσει ολα τα καλωδια κομπλε αλλα δε μπορει να συνδεθει με τον οτε κ ο οτε ενω εχει γι αλλα ΖΥΧΕL ρυθμισεις στο συγκεκριμενο δε μπορει να βρει που να τα εισαγω για να εχω ιντερνετ καμια ιδεα ρε παιδια??? τσαμπα το ρουτερ!!!!
SPANK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Τα Zyxel μεσα στο menu του router εχουν ενα internet wizard setup η κάπως ετσι που γίνεται ολη η διαδικασία αυτόματα και εσυ βάζει μονο username και password. Δες εδώ και το manual στην σελίδα 59 λέει ακριβώς πως να το κάνεις με φωτογραφίες , δοκίμασε τον αυτόματα τρόπο και αν δεν λειτουργήσει θα σου πούμε πως να το κάνεις manual γιατι οι ρυθμίσεις που θα πάρει απο το αυτόματο μπορεί να μην ειναι σωστές.
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 σου απαντησα και στο αλλο.αν δεν μπαινεις στο μενου ειναι admin και 1234 για Pass.αν μπαινεις μετα advanced menu και wan
destinity22 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Τα Zyxel μεσα στο menu του router εχουν ενα internet wizard setup η κάπως ετσι που γίνεται ολη η διαδικασία αυτόματα και εσυ βάζει μονο username και password. Δες εδώ και το manual στην σελίδα 59 λέει ακριβώς πως να το κάνεις με φωτογραφίες , δοκίμασε τον αυτόματα τρόπο και αν δεν λειτουργήσει θα σου πούμε πως να το κάνεις manual γιατι οι ρυθμίσεις που θα πάρει απο το αυτόματο μπορεί να μην ειναι σωστές. παταω αλλα δε μου ανοιγει βασικα πηγα να δω τα βηματα γαιτι εμενα το βιβλιο με τις οδηγιες ειναι ολο κ ολο 5-6 σελιδες αλλα μερικα απο αυτα που αναφερες ταδα η τα καναμε δηλ ΑΡΝ κ wizard set up μετ απο κει εχουμε το προβλημα σας βλςπω αισιοδοξους αν το καταφερετε ρε παιδια γιατι δεν πατε εσεις στον οτε? να πιασουν τοπο κ τα λεφτα που δινουμε τοσες ωρες μιλωντας στη τηλεφωνικη εξυπηρετηση...:D:D εντωμεταξυ δεν ξερω πως θα το κανουμε ρε σεις παιδια γιατι εγω αυτη τη στιγμη σας μιλαω κε χω νετ απτου κονεξ οταν θαχω το zyxel δεν θα μπορω να σας λεω να βλεπω κ να τσεκαρω τυφλοσουρτη step by step πρεπει να μου πειτε η να το συνδεσω κ να σαs πω τι βλεπω η βλακεια ειναι πως με το βγαλω το ενα βαλλω ταλλο παλι θελει να πατησεις αυτα 192,168.1.2.1 μπλα κ να εισαγεις κωδικους... boring σου απαντησα και στο αλλο.αν δεν μπαινεις στο μενου ειναι admin και 1234 για Pass.αν μπαινεις μετα advanced menu και wan μαλλον χαλια τα γραψα παλι στο μενου μπορω να μπω εκαναμε κ ενα ρεσετ οταν ειχε κολλησει ειχα κανει ολα τα βηματα με τα wizard set up (<- ελπιζω να μην το σκοτωσα) μεχρι κ κωδικο στο wireless εβαλα κ νομιζα ειχα τελειωσει με την εγκατασταση ολα απλα κ ευκολα μετα ειδα οτι δεν ειχα νετ αναβαν ολα τα φωτακια αλλα οχι του νετ κ εκει πηρα τον οτε κ δε μπορουμε να βρουμε (ψαξαμε παντου σε ολες τις κατηγοριες) που να βαλουμε το username k password υου οτε για να μου δωσει ιντερνετ αυτο που ελεγα στο παιδι παραπανω οτι με καθε μοντεμ που βαζεις πρεπει να εισαγεις το κωδικο του παροχου σε αυτο στο συγκεκριμενο μοντελο της zyxel δεν το βρισκουν
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 α.μπας και γλυτωσουμε τα εγκεφαλικα.τι ip εχει tou connex to router?οχι το zyxel αλλα το connex.μπας και το βαλεις back to back με το zyxel και μπουμε με κανα team viewer να στο σεταρουμε Remotely
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 παταω αλλα δε μου ανοιγει βασικα πηγα να δω τα βηματα γαιτι εμενα το βιβλιο με τις οδηγιες ειναι ολο κ ολο 5-6 σελιδες αλλα μερικα απο αυτα που αναφερες ταδα η τα καναμε δηλ ΑΡΝ κ wizard set up μετ απο κει εχουμε το προβλημα σας βλςπω αισιοδοξους αν το καταφερετε ρε παιδια γιατι δεν πατε εσεις στον οτε? να πιασουν τοπο κ τα λεφτα που δινουμε τοσες ωρες μιλωντας στη τηλεφωνικη εξυπηρετηση...:D:D εντωμεταξυ δεν ξερω πως θα το κανουμε ρε σεις παιδια γιατι εγω αυτη τη στιγμη σας μιλαω κε χω νετ απτου κονεξ οταν θαχω το zyxel δεν θα μπορω να σας λεω να βλεπω κ να τσεκαρω τυφλοσουρτη step by step πρεπει να μου πειτε η να το συνδεσω κ να σαs πω τι βλεπω η βλακεια ειναι πως με το βγαλω το ενα βαλλω ταλλο παλι θελει να πατησεις αυτα 192,168.1.2.1 μπλα κ να εισαγεις κωδικους... boring μαλλον χαλια τα γραψα παλι στο μενου μπορω να μπω εκαναμε κ ενα ρεσετ οταν ειχε κολλησει ειχα κανει ολα τα βηματα με τα wizard set up (<- ελπιζω να μην το σκοτωσα) μεχρι κ κωδικο στο wireless εβαλα κ νομιζα ειχα τελειωσει με την εγκατασταση ολα απλα κ ευκολα μετα ειδα οτι δεν ειχα νετ αναβαν ολα τα φωτακια αλλα οχι του νετ κ εκει πηρα τον οτε κ δε μπορουμε να βρουμε (ψαξαμε παντου σε ολες τις κατηγοριες) που να βαλουμε το username k password υου οτε για να μου δωσει ιντερνετ αυτο που ελεγα στο παιδι παραπανω οτι με καθε μοντεμ που βαζεις πρεπει να εισαγεις το κωδικο του παροχου σε αυτο στο συγκεκριμενο μοντελο της zyxel δεν το βρισκουν πατας και δεν σου ανοιγει?δοκιμασε με αλλο browser.internet explorer κατα προτιμηση.γελαω που λες γιατι δεν παμε στον οτε.Σε παροχο δουλευω αλλα δεν ειναι ΟΤΕ τα στοιχειατα βαζεις network και wan αν διαλεξες στην αρχη advanced menu ftp://ftp2.zyxel.com/P-660N-T1A/user_guide/P-660N-T1A_3.40_ed2.pdf εδω ειναι το manual. selida 53 το wizard σελιδα 69 απο το advanced
destinity22 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 πατας και δεν σου ανοιγει?δοκιμασε με αλλο browser.internet explorer κατα προτιμηση.γελαω που λες γιατι δεν παμε στον οτε.Σε παροχο δουλευω αλλα δεν ειναι ΟΤΕ τα στοιχειατα βαζεις network και wan αν διαλεξες στην αρχη advanced menu ftp://ftp2.zyxel.com/P-660N-T1A/user_guide/P-660N-T1A_3.40_ed2.pdf εδω ειναι το manual. selida 53 το wizard σελιδα 69 απο το advanced καλημερες!!!! λοιπον επειδη περασα μιση ωρα προσπαθωντας με αυτο το βλακο ρουτερ κ επειδη αδικως μαλλον κατηγορησα τα παιδια του οτε σας παραθετω την παρακατω εικονα κ please πειτε μου διοτι τα πεδια οντως λειπουν!! που στο κορακα υποτιθεται πρεπει να τα εισαγεις? (username k passrword) υπαρχει περιπτωση το ρουτερ ναναι με καποιο τροπο χαλασμενο??? διοτι το eshop με γραψε με Καϊρο οταν του το πα κ αν ναι πως μπορω να στους το "αποδειξω¨? για δειτε κ πειτε μου γιατι πολυ μεχει ξενερωσει το ολο θεμα!! αριστερα βλεπετε το ρουτερ δεξια εχω ανοιχτες τις οδηγιες... χωρίς τίτλοj.pdf
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 οταν βαλεις στο Enet encap pppoe ως δια μαγειας ο goofy θα εμφανισει το μενου.try it. στο Encapsulation μιλαμε παντα.οχι δεν ειναι χαλασμενο το ρουτερ. β.το eshop βρηκες τωρα πως να σε βοηθησουν.αυτα δεν γινονται.αν ηξεραν ολα τα ρουτερ απεξω θα ηταν isp.
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 ναι το βασικο ειναι να μας πεις και τι εγινε περα απο το γεια?το ειχες στο Enet encap pppoe και δεν εβλεπες τα υπολοιπα τελικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα