angelkiller Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα σε ολους! εχω ενα νοκια 5610 xm το οποιο μπλοκαρε η μανα μου με συνεχεις λαθος κωδικουσ ασφαλειας.. μετα απο αρκετο ψαξιμο βλεπω οτι μονο μεσω καταστηματος νοκια μπορει να ξεμπλωκαρει.. υπαρχει απο καποιον καποια ιδεα η καποιοσ τροπος να ξεκληδωθει μεσω του pc μου εκτος νοκια δηλαδη? διοτι στην νοκια ζητανε 50-60 εβρω που δεν αξιζει να τα δωσω.. να σημειψθει οτι εχω ολα τα κουτια IMEI αποδειξεις απο την αγορα της συσκευης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelkiller Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 καμια ιδεα... ? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosnireggae Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 φιλε το μοναδικο αξιοπιστο tool για επαναφορες ειναι το nss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelkiller Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 φιλε το μοναδικο αξιοπιστο tool για επαναφορες ειναι το nss ναι αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν εχω την δυνατοτητα να μπω καν στο menu του κινητου εφοσον ειναι hardlocked... κοινως δεν μπορει καν να το εντωπισει ο υπολογιστης οταν το συνδεςω αφου δεν μπορω να το ξεκληδωσω.. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosnireggae Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ναι αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν εχω την δυνατοτητα να μπω καν στο menu του κινητου εφοσον ειναι hardlocked... κοινως δεν μπορει καν να το εντωπισει ο υπολογιστης οταν το συνδεςω αφου δεν μπορω να το ξεκληδωσω.. :/ δοκίμασε από εδώ http://www.unlockitfree.com/master.php άκυρο δεν πιάνει.. βασικά δεν μπορείς να το μπουταρεις σε service mode με κάποιες συντομεύσεις κουμπιών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelkiller Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 δοκίμασε από εδώ http://www.unlockitfree.com/master.php άκυρο δεν πιάνει.. βασικά δεν μπορείς να το μπουταρεις σε service mode με κάποιες συντομεύσεις κουμπιών? αν και νομιζω οτι δεν γινετε δωσε μου καπους κωδικους να το προσπαθισω.. δεν εχω να χασω κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα