Προς το περιεχόμενο

Cod2 και Hamachi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

προσπαθώ να φτιάξω ένα server cod2 να παίζω με τους φίλους μου(το πολύ 10 άτομα).Αρχικά ξεκίνησα με οδηγίες απο το google αλλά δεν βρήκα άκρη.(μου έβγαζε πως δεν τρέχει διότι couldn't resolve iso-mick..κάτι τέτοιο)

Άκουσα λοιπόν για το Hamachi και είπα να το δοκιμάσω.Μετά απο πολλές προσπάθειες έχω τις εξίς ερωτήσεις.

είναι σωστά τα port μου?

post-232685-0-47214200-1327360277_thumb.png

πρέπει να κάνω κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις στο hamachi? Πρέπει οι φίλοι μου να κάνουν κάποια επιπλέον ρύθμιση?

πώς γίνεται η σύνδεση των παιχτών?Εγώ φτιάχνω ενα server ανοίγει το console κανονικά και μετα ανοίγω ενα νέο παράθυρο του cod2 και πατάω "`" και μετά "connect 5.203.219.41" το hamachi id μου δηλαδή.Μπαίνω κανονικά αλλά μόνο εγώ.Οι άλλοι δεν μπορούν να μπούν.Γράφει συνέχεια "awaiting connection"

Κάτι άλλο που προτείνεται??

[*UPDATE] Δεν έχω pb. Χρειάζεται;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Θα κατεβάσεις εκδοση hamachi που αρχίζει απο το 1.xxx του 2007 δλδ απο το oldapps.com

Ενας απο εσας θα διμιουργήσει απο το hamachi ενα νεο λογαριασμό με ενα τυχαίο όνομα και κάποιο κωδικό.Ολοι θα κατεβάσετε την ιδια εκδοση του Hamachi,οι υπόλοιποι θα κάνουν login στο δίκτυο που φτιάχτηκε με την ακριβή ονομασία που ορίστηκε και τον κωδικό που θα γνωρίζετε μεταξύ σας.

Όσοι είσαστε στο ιδιο δικτυο του hamachi δίπλα στο nickname του καθένα γράφει και μια IP οποιος κάνει server παιχνίδι οι υπόλοιποι θα αντιγράψουν την IP του ατόμου που εχει κάνει server.

Στο CoD 2 δεν θυμάμαι αν μπαίνεις με καρφωτή IP απο το μενού του παιχνιδιού ή αν εχει επιλογή LAN ή αν πρέπει να ανοίξεις κονσόλα.

Αν δεν εχεις καταλάβει την διαδικασία που σου γράφω με το hamachi οταν θα είμαι στον υπολογιστή του σπιτιού θα βγάλω και αναλυτικές φωτογραφίες.

Πάντως να ξέρεις οτι τα παλιά παιχνίδια που υποστιρίζουν LAN παίζουν ολα με hamachi. Στο Cod 1 είχαμε λιώσει στα Lan πάρτυ !! Φαντάσου παίζαμε το CoD 1 ωσπου βγήκε το 4 (Modern Warfare 1) οπου και αυτο παίζει μέσο hamachi και εκει είναι που λιώσαμε. Αν εχετε μηχανήματα που σηκώνουν το Cod 4 καλύτερα παίξτε αυτο αντι του 2, παίζει μέσο hamachi κανονικά, απλά εκει ανοίγεις κονσόλα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Τώρα το μόνο πρόβλημα που μου βγάζει ειναι το key-code επεισή δεν είναι αυθεντικό.Μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Τώρα το μόνο πρόβλημα που μου βγάζει ειναι το key-code επεισή δεν είναι αυθεντικό.Μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό?

Ναι μπορείς, πρέπει ο καθένας να εχει διαφορετικό key, το αλλάζεις ευκολα απο τα options του multiplayer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...