Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum.

Προχθες αγορασα το laptop του τιτλου απο media markt στη τιμη των 679 οπως θα δειτε και στο link Που παραθετω παρακατω.

http://www.mediamarkt.gr/mcs/special/shop_laptop,19701,shop13.html

Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:

Πιστευετε οτι η σχεση τιμης-αποδοσης ειναι καλη?

Η καρτα γραφικων θα μπορει να σηκωσει καποια 3D παιχνιδια αν αποφασισω να τα περασω?

Και μια ''χαζη'' ερωτηση...

Στο προηγουμενο laptop (δεν εχω και καλες σχεσεις με τους φορητους) στο κατω μερος,διπλα απο τη μπαταρια, ειχε ενα συρτη/κουμπι οπου το πατουσες και εβγαζες τη μπαταρια για να μη τη χρησιμοποιεις και να τη ''προστατευεις'' οσο το εχεις στο ρευμα.Αυτο που πηρα δεν εχει κανεναν διακοπτη:confused:.Αφηνεις συνεχεια τη μπαταρια επανω??Αυτο δε σημαινει οτι θα χασει την ισχυ της πιο γρηγορα??

Ευχαριστω,

Ηλιας.

Δημοσ.

Καλοριζικο οπως και να εχει.Μου λες σε παρακαλω τι μνημη εχει η καρτα γραφικων;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σαι καλα...

Εχει 1gb η καρτα...Μπορει να σηκωσει κατι βαρυ??

Με το προβλημα που αντιμετωπιζω με την εξαγωγη της μπαταριας, το κοιταξα λιγο, και λενε οτι πρεπει να συρω με δυναμη ενα συρτακι που εχει απο κατω και να βαλω ενα πλαστικο αντικειμενο στη σχισμη της μπαταριας, σπρωχνοντας προς τα εξω!

α.Οντως εχει ενα συρτακι που ομως οταν, με πολυ προσπαθεια, καταφερνω να το συρω, ανοιγει το καπακι απο κατω που ειναι οι επεξεργαστες, μνημες κτλ...

β.μα ειναι δυνατον να θελει ολη τη παραπανω διαδικασια, να σου φυγουν τα νυχια απο τη πιεση, για να βγαλεις τη μπαταρια????:mad::P

edit:Το προβλημα με τη μπαταρια ηταν οτι δεν ειχε κουμπωσει καλα (αν και δε φαινοταν κατι τετοιο) τη 1η φορα.Ομως διαβασα οτι αυτο ειναι ενα συχνο προβλημα.

Αναγκαστηκα να τη βγαλω με μεγαλη δυσκολια και μετα κουμπωσε καλα...

Επεξ/σία από eliashadow
Δημοσ.

Δες εδώ Link Radeon HD 6490M έχει διαφορά αν η κάρτα που φοράει το δικό σου έχει DDR3 ή DDR5 μνήμη .Στο λινκ που σου έβαλα κάτω κάτω έχει ανά παιχνίδι τις δυνατότητες της κάρτας . Από ότι λέει τα καινούργια τα τρέχει σε medium με low setings .

Δημοσ.

Δες εδώ Link Radeon HD 6490M έχει διαφορά αν η κάρτα που φοράει το δικό σου έχει DDR3 ή DDR5 μνήμη .Στο λινκ που σου έβαλα κάτω κάτω έχει ανά παιχνίδι τις δυνατότητες της κάρτας . Από ότι λέει τα καινούργια τα τρέχει σε medium με low setings .

Ευχαριστω Γιαννη...:)

DDR3 ειναι παρεπιπτοντως.

Ενταξει,μετρια πραγματα για gaming δηλαδη.Αλλα το σταθερο τι να τον καναμε σε διαφορετικη περιπτωση...;)

Θα ψαχτω λιγο μηπως κανω λιγο oc στη καρτα και βοηθησει λιγο.

Δημοσ.

Και εγω πηρα Hp που φοραει την ιδια καρτα με μνημη ομως DDR5.Απο οτι καταλαβα δεν θα δω τραγικη διαφορα. Θελω να ρωτησω ομως κατι αλλο. Στο link που δινεις λεει οτι max memory εχει 512mb.Και του φιλου ομως και η δικια μου λεει για 1gb.Τι παιζει;

Δημοσ.

:shifty: το DV6-6B20SV έχει πρόβλημα στην οθόνη ... :shifty:

βάλτε ένα μπλε φόντο στην επιφάνεια εργασίας και δοκιμαστε να μετακινήσετε την οθόνη (πάνω κάτω)

παρατηρείστε ότι κάτω δεξιά αλλοιώνεται το χρώμα - εκει που είναι το φωτιζόμενο σήμα της HP εξωτερικά -

Ω, ναι ! :-(

Δημοσ.

βάλτε ένα μπλε φόντο στην επιφάνεια εργασίας και δοκιμαστε να μετακινήσετε την οθόνη (πάνω κάτω)

παρατηρείστε ότι κάτω δεξιά αλλοιώνεται το χρώμα - εκει που είναι το φωτιζόμενο σήμα της HP εξωτερικά -

Βασικά δεν έχει πρόβλημα η οθόνη :-) Απλώς μέσα απο το back panel έχει το led του σήματος το οποίο κανονικά καλύπτεται με ένα ασημί αυτοκόλλητο για να μην περνάει το φως στο panel. Συμβαίνει μερικές φορές και ορισμένα φεύγουν προς πώληση χωρίς αυτό. Όπως συμβαίνει και να μην είναι σωστά τοποθετημένο ή να έχει φύγει απο τη θέση του.

Αν το λύσεις θα το δεις και μπορείς να βάλεις κάτι εκεί να μην περνάει το φως. Πρόσεχε μόνο μην κοπεί το καλωδιάκι που το ενώνει με την καλωδιοταινία του panel γιατί έχει μικρό βύσμα.

Δημοσ.

Οπως λεει και ο φιλος @JonnyDragon..

Βασικα το παρατηρησα οταν η οθονη επεφτε σε αδρανεια.Στο μαυρο φοντο φαινεται μια λευκη σκια.

Πηρα και την hp και μου ειπε οτι φυσιολογικο αφου εκει ειναι το φωτακι απο το ''HP''...

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάτι με την HP, είχα ένα 6820s 3χρόνια και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα - και πάλι HP αγόρασα , ΟΜΩΣ :

πως γίνεται όλα τα λαπτοπακια :mrgreen: της συγκεκριμένης σειράς DV6-6B20SV να εμφανίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα και στα υπόλοιπα 15άρια DV6-6B**** να μην παρατηρείται το παραμικρό.

Τι συνέβει, σε όλα αυτά έτυχε και κουνήθηκε το αυτοκόλλητο ??? Αν μετά από ένα χρόνο προσπαθήσεις να το πουλήσεις ποιος θα το πάρει ??? Και εγώ ήθελα να το κρατήσω αλλά το πήγα πίσω :cry: :cry: και αυτό γιατί εφόσον η HP δεν μου έδινε γραπτή εγγύηση + ένα έτος στην οθόνη δεν το ρίσκαρα.

Να σημειώσω ότι και εγώ στην αρχή μια που το είδα και μια που το προσπέρασα ... αλλά όταν το πήγα στη δουλεία και μου την έπεσαν όλοι οι I.T-δες :wacko: με έκαναν και άλλαξα γνώμη.

Στα θετικά της συγκεκριμένης αλυσίδας MM είναι ότι σου δίνουν τα λεφτά άμεσα χωρίς πολλά πολλά και έχουν καλό service. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ :-) :-)

από την άλλη Θα περίμενα να αποσύρουν ένα ελαττωματικό προϊόν και όχι να κατεβάσουν και άλλο την τιμή κατά 50€ αφού ενημερώθηκαν για το πρόβλημα :shifty:

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάτι με την HP, είχα ένα 6820s 3χρόνια και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα - και πάλι HP αγόρασα , ΟΜΩΣ :

πως γίνεται όλα τα λαπτοπακια :mrgreen: της συγκεκριμένης σειράς DV6-6B20SV να εμφανίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα και στα υπόλοιπα 15άρια DV6-6B**** να μην παρατηρείται το παραμικρό.

Τι συνέβει, σε όλα αυτά έτυχε και κουνήθηκε το αυτοκόλλητο ??? Αν μετά από ένα χρόνο προσπαθήσεις να το πουλήσεις ποιος θα το πάρει ??? Και εγώ ήθελα να το κρατήσω αλλά το πήγα πίσω :cry: :cry: και αυτό γιατί εφόσον η HP δεν μου έδινε γραπτή εγγύηση + ένα έτος στην οθόνη δεν το ρίσκαρα.

Να σημειώσω ότι και εγώ στην αρχή μια που το είδα και μια που το προσπέρασα ... αλλά όταν το πήγα στη δουλεία και μου την έπεσαν όλοι οι I.T-δες :wacko: με έκαναν και άλλαξα γνώμη.

Στα θετικά της συγκεκριμένης αλυσίδας MM είναι ότι σου δίνουν τα λεφτά άμεσα χωρίς πολλά πολλά και έχουν καλό service. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ :-) :-)

από την άλλη Θα περίμενα να αποσύρουν ένα ελαττωματικό προϊόν και όχι να κατεβάσουν και άλλο την τιμή κατά 50€ αφού ενημερώθηκαν για το πρόβλημα :shifty:

Δηλαδη υποστηριζεις οτι ειναι προβλημα και θα αν θελησω καποια στιγμη να τον δωσω δε θα μπορεσω???:confused:

Μα οταν η οθονη ειναι ενεργη δε φαινεται κατι στο background, ουτε με μπλε φοντο που ανεφερες.Μονο οταν η οθονη ειναι σε κατασταση idle.

Αντικατασταση γινεται η ισχυει σε ολα τα μοντελα της σειρας;;;:mellow:

Δημοσ.

Δηλαδη υποστηριζεις οτι ειναι προβλημα και θα αν θελησω καποια στιγμη να τον δωσω δε θα μπορεσω???:confused:

Μα οταν η οθονη ειναι ενεργη δε φαινεται κατι στο background, ουτε με μπλε φοντο που ανεφερες.Μονο οταν η οθονη ειναι σε κατασταση idle.

Αντικατασταση γινεται η ισχυει σε ολα τα μοντελα της σειρας;;;:mellow:

Φίλε eliashadow,

σου απάντησα μέσω pm

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά πήρα κι εγώ αυτό το notebook και είναι εξαιρετικό. Δεν μπορώ όμως να βρω κάπου drivers, software κλπ. Η Hewlett-Packard δεν το εμφανίζει στο Ελληνικό site. Βρίσκω μόνο παραπλήσια μοντέλα όπως DV6-6B20EV, DV6-6B19SV κλπ. Γνωρίζετε που μπορώ να βρω drivers και software?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...