pana13giotis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 ενας φίλος μου κλειδωσε τον εξωτερικο σκληρο του με το bit locker των windows ultimate 7 , έκανε φορμάτ τον εσωτερικό και εχασε ενα εγγραφο απο τι μου πε ειχε εναν κωδικο για να ξεκλιδώνει τον εξωτερικο και τώρα δεν μπορει να τον ξεκλειδώσει . υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να το ξεκλειδώνει ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ενας φίλος μου κλειδωσε τον εξωτερικο σκληρο του με το bit locker των windows ultimate 7 , έκανε φορμάτ τον εσωτερικό και εχασε ενα εγγραφο απο τι μου πε ειχε εναν κωδικο για να ξεκλιδώνει τον εξωτερικο και τώρα δεν μπορει να τον ξεκλειδώσει . υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να το ξεκλειδώνει ? Δυστυχως για την περιπτωση σου, οχι 1
pana13giotis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχως για την περιπτωση σου, οχι αν κανει φορματ θα ξεκλειδωθεί?
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 αν κανει φορματ θα ξεκλειδωθεί? Γεπ. Και εξυπακουεται πως θα χασει οτι ειχε κλειδωμενο 1
akalestos33 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 εγω εχω τον κωδικο αλλα δεν μπωρο να πληκτρολογισω τα γραμματα αλλα μονο τα νουμερα,τι πρεπει να κανω?
TheELF Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Τι εννοείς ,δεν μπορείς να πληκτρολογήσεις τα γράμματα;Τι σε σταματάει;
akalestos33 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 τα νουμερα μπαινουν αλλα μολις πληκτρολογο γραμματα δεν μπαινουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα