Padaz Bloody Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 converter Λέω να αγοράσω ένα τέτοιο. Έχω καταλήξει στο παραπάνω γιατί λένε ότι είναι το καλύτερο για τέτοιες δουλειές. Εγώ πχ θέλω να συνδέσω ps2 στο monitor μου. Κοιτάχτε τι έχει κάνει ο τύπος: converter Φοβερό ε? Βάζετε ότι κονσόλα γουστάρετε, το θέμα είναι στο gameplay μήπως υπάρχει πρόβλημα, γιατί φαντάζομαι ίσως να υπάρχει λίγη καθυστέρηση στο σήμα, έστω απειροελάχιστη, πρώτα πάει η εικόνα στο μηχάνημα, τη μετατρέπει στο σωστό σήμα και μετά φεύγει για το monitor? Εσείς τι πιστεύετε? Λέτε να είναι πρόβλημα? Αν και όλα αυτά γίνονται σε απίστευτη ταχύτητα που δεν αντιλαμβάνεται ο gamer input lag. Πάντως κακά τα ψέματα την κονσόλα για να την ευχαριστηθείς θα πρέπει να τη συνδέσεις σε καλή tv lcd ή στο monitor (για εμένα ακόμα καλύτερα σε αυτήν την περίπτωση γιατί έχω τρομερό monitor).
naruto14 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ψιλοπατάτα μου φαίνεται αυτό της ebw. Εξάλλου είναι και ακριβό για μένα (70€). Ας μιλήσουν και άλλοι όμως!
darklordvader77 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Είχα πάρει ένα τέτοιο κάποτε απ το ebw.gr και δε μου δουλεψε σωστα ποτέ.. Κατι επαιζε στην πλακετα χρωματων και μου δειχνε την οθονη με υπερβολικό μωβ..ολα αυτα σε ps3 Για την κινηση δε μου φανηκε ιδιαιτερα κακο, βεβαια δε το δοκιμασα κ πολυ ωρα σε παιχνιδι (philips tft19" 8ms) Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2012 από darklordvader77
Padaz Bloody Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Πείτε καμία πρόταση παιδιά, αυτό γιατί πατατιά?
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Εγω ειχα ενα της Avermedia http://www.avermedia.com/product/ProductDetail.aspx?Id=135 το οποιο μου εκανε μια χαρα τη δουλεια μου. Τα χρωματα βεβαια δεν ηταν και οτι καλυτερο αλλα δεν δημιουργουσαν προβλημα, απλα ηταν λιγο θολα χωρις λαθη στην παλετα. Το ειχα αγορασει πριν καμια 3-4 χρονια στα 70 ευρω.
Padaz Bloody Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα με τα χρώματα σε αυτό γιατί υποστηρίζει hd, βέβαια έχω δει κάτι πολύ πιο ακριβά στο ebay. Θα ψάξω λίγο και θα ποστάρω κανένα link, όποτε μπορέσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα