Προς το περιεχόμενο

Media Markt: Toshiba SAT, AMDE450 (dual core), 4gb @399€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο κατάστημα Ν.Δ. Συγγρού (για τα υπόλοιπα δε γνωρίζω), γύρω στα 15-20τμχ ακόμη.

Όχι κάτι ιδιαίτερο από τιμή, 20€ κάτω από τον επόμενο, αλλά ας αναφερθεί.

Αλήθεια, αξίζει για τα χρήματά του? Στον επεξεργαστή αναφέρομαι ουσιαστικά, τα υπόλοιπα (με) καλύπτουν απόλυτα.

Δημοσ.

Στο κατάστημα Ν.Δ. Συγγρού (για τα υπόλοιπα δε γνωρίζω), γύρω στα 15-20τμχ ακόμη.

χαχαχαχα

Αυτός δεν είναι fusion? Ε για ταινιες 1080p κ χρήση γραφείου γτ δεν κάνει? Ίσα ίσα που κ γω ενα htpc που εχω τώρα σκέφτομαι να του πάρω μια integrated mb με cpu.

Δημοσ.

χαχαχαχα

Αυτός δεν είναι fusion? Ε για ταινιες 1080p κ χρήση γραφείου γτ δεν κάνει? Ίσα ίσα που κ γω ενα htpc που εχω τώρα σκέφτομαι να του πάρω μια integrated mb με cpu.

Ναι, με αυτό το σκεπτικό τον καλοείδα στην αρχή (net, media, office), αλλά με τόσο θάψιμο το διπλοξανασκέπτομαι.

Δημοσ.

Ναι, με αυτό το σκεπτικό τον καλοείδα στην αρχή (net, media, office), αλλά με τόσο θάψιμο το διπλοξανασκέπτομαι.

εχω το αντιστοιχο λαπτοπ με το αντιστοιχο APU και οφειλω να ομολογησω πως ειναι πολυ καλο....δεν καταλαβαινω που βασιζουν "αυτοι" που λενε πως ειναι μουφα για νετμποοκ την στιγμη που παταει μεχρι και το n570

Δημοσ.
Link, αυτό δεν ειναι οκ προσφορά; το ειπα και σε αλλο νημα, ειδα τον επεξεργαστη ειναι στα επιπεδα του P6200 (70 ποντους κάτω). η καρτα ειναι συμπαθητικη για δουλεια γραφείου.
Δημοσ.

Link, αυτό δεν ειναι οκ προσφορά; το ειπα και σε αλλο νημα, ειδα τον επεξεργαστη ειναι στα επιπεδα του P6200 (70 ποντους κάτω). η καρτα ειναι συμπαθητικη για δουλεια γραφείου.

Δεν το λες και χάλια προσφορά κυρίως επειδή είναι dell και επειδή έχει την 6470. Είναι αδύναμος και αυτός ο επεξεργαστής πάντως. Ο hp που πρότεινα προηγουμένως στα 450ευρώ με i3+6470 νομίζω ότι παραμένει η καλυτερη επιλογή σε αυτές τις τιμές για κάποιον που θέλει να παίξει και κανένα ελαφρύ παιχνιδάκι

Δημοσ.

Ο I3 με την 6470 πρακτικα δε θα εχει καμια διαφορα σε κανενα παιχνιδακι με τον Ε-450...

Θα υπάρχει διαφορά αλλα θα ειναι ελαχιστη...Κανενα παιχνιδι δε θα ειναι cpu limited με αυτη την καρτα γραφικών..Και απο τη στιγμη που εχουν ιδια vga ιδια frames θα πιανουν πανω κατω(διαφορες 5-10% το πολυ)..

Αν ειχε και καλυτερη vga το λαπτοπ με τον I3 Οκ...

Οι διαφορες θα ειναι αλλου. Σε μετατροπες video,αποσυμπιεση winrar και αλλες πολυ εντατικές εργασιες για την cpu..

Η τιμη οντως δε λεει...ΤΟ Hp που υπαρχει πιο κατω στα 299 όμως ειναι σαφως καλυτερη προσφορα(εστω και αν εχει 6320 vga)...

Κανεις τα παντα χωρις κανενα ζορισμα..Εκτος αν καθεσαι και μετατρεπεις ταινιες,ηχο κλπ

Με αλλα λογια για Internet,Ταινιες,office, gaming και αλλα οχι πολυ απαιτητικα προγραμματα δε θα καταλαβεις διαφορες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...