sistah Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Εσυ ας πουμε απο που κατεβασες τους drivers και μου ζητας το link? Aπο το site της Acer τους κατεβαζεις. Wireless LAN Driver ---> Atheros Wireless LAN Driver ---> Intel Πρωτου ομως τους βαλεις, κανε την χαρη στον εαυτο σου και κατεβασε το Hardware Vendor Detection Utility της Acer για να μαθουμε επιτελους ποιο απο τα 2 μοντελα wifi εχεις.
GOAKIAS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου!!! Σε 2ωρες που θα ειμαι στο λαπτοπ θα το δοκιμασω και θα σου πω.
GOAKIAS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Atheros ειναι τελικα.το εκανα install αλλα τιποτα δεν εχω wi-fi.Μου βγαζει και ενα μηνυμα "The installation program installs the driver automatically when the client adapter is inserted.Insert the adapter now if it isn't yet inserted,cancel the Found New Hardware Wizard if it appears and proceed with the installation.Click OK to continue." Αλλα δεν ξερω για ποιο λογο μου το βγαζει αυτο!
sistah Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Απο οτι ειδα σε ξενα forums, υπαρχει αυτο το προβλημα με την atheros wifi καρτα. Σε αλλο μοντελο βεβαια. Ο τυπος, εκανε reinstall και μετα εβγαζε το ιδιο μηνυμα που μολις εβγαλε και σε σενα. Την ακρη την βρηκανε με 2 τροπους: - Βαλανε το cd με τους drivers που ειχε στο κουτι και δουλεψε. - Βαλανε modded drivers που βρηκανε σε αλλο forum, ομως δεν ειναι ιδια εκδοση με τον δικο σου driver οποτε δεν μπορεις το βαλεις. (εσυ εχεις version 8, το αλλο acer μοντελο ειχε version 9) Κοινως, δοκιμασε το cd και βλεπουμε. Τελος, η τελευταια ελπιδα ειναι να βρεις το hidden partition (αν υπαρχει ακομα) και να κανεις recovery, οπως ειπε καποιος φιλος πιο πανω. Εδω ειναι ο τροπος που θα το κανεις. Διαβασε καλα τι λεει και κανε τα βηματα, μην βιαστεις να ποσταρεις ατακες τυπου: εβγαζε κατι αγγλικα και δεν συνεχισα" Οτι προβλημα εχεις, google it πρωτα.
GOAKIAS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Εγινε φιλε μου και ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου.Ολα λειτουργουν κανονικα
GOAKIAS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Πάτησα alt+f10 και έκανε αυτόματα την εγκατάσταση των αρχικών windows δηλαδή τα windows home premium.Το κακο ειναι οτι δεν ειναι στα ελληνικα και απο οτι ειδα λιγο στο ιντερνετ λενε δεν γινετε παρα μονο στα windows professional και Ultimate. Τελικα ομως γινετε να αλλαξουν σε ελληνικα?
sistah Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Γινεται, αλλα διαβασα οτι αν χρησιμοποιησεις το προγραμμα που σου κανει την αλλαγη γλωσσας, τοτε χανεις το licence των windows γιατι το θεωρει πειρατικο. Μια αλλη λυση που βρηκα μεσω του sevenforums, ειναι να κατεβασειςτο Drivermax και να κανεις backup τους παλιους καλους drivers μιας και εκανες recovery απο τα αρχικα windows. Θα τους αποθηκευσεις να τα εχεις σε ενα usb/hdd/cloud service, θα κανεις format σε windows 7 Pro/Ultimate, και θα κανεις εγκατασταση κανονικα ολους τους drivers.
GOAKIAS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Εγινε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου φιλε μου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα