GOAKIAS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.Έχει 2 μέρες που πήρα το λαπτοπ ACER ASPIRE 7740 και ήθελα να το κάνω φορματ για να βάλω τα windows 7 ultimate και να είναι στα ελληνικά.Ολα ήταν οκ μέχρι που βλέπω όταν πατάω το κουμπί του wi-fi δεν λειτουργεί και όπως το ethernet.Λογικά χρειάζεται drivers αλλά πως τους βάζω και από που τους κατεβάζω. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την βοήθεια σας! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2012 από GOAKIAS
sistah Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Τους κατεβαζεις απο το επισημο site της acer. Συνηθως ειναι στην κατηγορια Support ή Downloads. Εδω ειναι η σελιδα για το δικο σου μοντελο, (δεν πατησα το 7740G,τσεκαρε αν εχεις το G μοντελο). Στο τελος της σελιδας ειναι οι drivers για το wireless. Οι περισσοτεροι drivers ειναι .exe ή .msi οποτε τους εγκαθιστας οπως τα υπολοιπα προγραμματα. Edit: για να δεις πιο απο τους δυο drivers θα βαλεις για το wireless -Atheros ή Intel- πατα το start menu και γραψε στο search: device manager, (δεν εχει σημασια που εχεις ελληνικα windows). Στην κατηγορια Network adapters (δικτυα θα λεει φανταζομαι) δες αν λεει Atheros Wireless Adapter ή Intel.
GOAKIAS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Τους έχω κατεβάσει από το κεντρικό υπολογιστή μου και τους πέρασα στο λαπτοπ τους εγκατέστησα άλλα τίποτα τα κουμπιά πάλι δεν λειτουργούν.
sistah Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Τοτε μπες στο bios. Πρεπει να ειναι το Delete key για τα Acer. Εχει enable/disable για το wireless, την καμερα κτλ.
GOAKIAS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Με το F2 είναι..μπήκα αλλά τίποτα.Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει.Επάνω στο πληκτρολόγιο έχει κουμπί για το wi-fi το bluetooth πριν το φορματ τα πατούσα και άνοιγαν αλλα τώρα όχι.
sistah Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Τι παει να πει οτι δεν βρηκες τιποτα? Μπηκες στο bios, στα onboard settings και δεν βρηκες τιποτα ή απλα ηταν enabled? Με την προυποθεση οτι εχεις κατεβασει τους σωστους drivers για το wireless και το ethernet, λογικα το μονο που λειπει ειναι το LaunchManager για εχεις access απο τα κουμπια που εχει το laptop, το οποιο θα το βρεις στη ιδια σελιδα που σου εδωσα, απλα θα πας στην καρτελα "Applications".
GOAKIAS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Όλα ήταν enabled! Θα κατεβάσω τώρα το LaunchManager και θα σε ενημερώσω Τα κουμπιά ενεργοποιήθηκαν άλλα όταν ανοίγω το wi-fi άλλα τίποτα ενώ δείχνει στην οθόνη ότι ενεργοποιείτε.
Acepower Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 @GOAKIAS Καλά εσύ τώρα πιστεύεις, ότι είσαι κατάλληλος και προχωρημένος χρήστης για την Ultimate έκδοση των 7; Μήπως υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου; Επανέφερε τα Windows 7 Home που είχες παιδάκι μου, από το hidden partition ή από τα αντίγραφα ασφαλείας του Laptop σου και επέλεξε σαν γλώσσα για τα Windows τα ελληνικά...
GOAKIAS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Τώρα έχω πάλι τα Windows 7 Home x64 και όλα δουλεύουν εκτος του wi-fi και του ethernet kαι δεν λειτουργεί το εφέ Aero.
Acepower Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Που τα βρήκες αυτά; τα επανέφερες από τον δίσκο του Laptop ή τα "δανείστηκες" από κανέναν φίλο σου; Αν έκανες το δεύτερο, κάτσε και διάβασε τις οδηγίες του Laptop σου, για να βρεις πώς θα το επαναφέρεις στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις, από το hidden partition του σκληρού σου... Θα γίνει όπως ήταν, την πρώτη μέρα που το αγόρασες.
GOAKIAS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Όχι άπλα έβγαλα τα ultimate και έβαλα ξανά αυτά.Γίνετε όμως να επαναφέρω το παλιό σύστημα χωρίς να τα έχω αποθήκευση κάπου?
Acepower Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ναι γίνεται, πατώντας σαν μανιακός το F10 -αν θυμάμαι καλά, σου ξαναλέω κάτσε και διάβασε το βιβλίο οδηγιών- την ώρα που εκκινούν τα Windows (πριν σου βγάλει το μήνυμα "Εκκίνηση των Windows" στη μαύρη οθόνη όμως) Από εκεί, θα βγάλει ένα μενού, που θα σε καθοδηγήσει στην επαναφορά. Κάνε όμως μία χάρη στον εαυτό σου και φτιάξε ένα "εργοστασιακό αντίγραφο ασφαλείας" των windows, αφού θα έχεις τελειώσει με την επαναφορά, θα σε γλιτώσει από πολλούς μελοντικούς μπελάδες.
GOAKIAS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Φιλέ μου θα το δοκιμάσω και σε Ευχαριστώ παρά πολύ για την βοήθεια σου!Ξέρω πράγματα από υπολογιστές απλά πρώτη φορά είναι πάνω σε λαπτοπ όποτε αυτήν την φορά θα κάνω αντίγραφο.
GOAKIAS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το δοκίμασα.έβγαζε κάτι για διόρθωση και επαναφορά..τα δοκίμασα αλλά τίποτα.Μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο? Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2012 από GOAKIAS
sistah Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Να σε ρωτησω κατι? Κοιταξες οπως σου ειπα, να κατεβασεις τον σωστο driver? Ειδες αν ειναι atheros ή intel? To λαμπακι του wifi ειναι ανοιχτο? Φωτιζει? Εκανες τα απαραιτητα updates των windows για να βρουν τους drivers πρωτου βαλεις τους δικους σου? Οταν βαζεις ethernet καλωδιο, τι γινεται? Δεν σου βγαζει ενα pop-up menu για να επιλεξεις αν ειναι home ή work network? Απαντησε σε ΟΛΕΣ αυτες τις ερωτησεις και ξαναμιλαμε. Edit: οταν λες οτι το wifi δειχνει στην οθονη οτ ενεργοποιειτε τι εννοεις? Μπορεις να βγαλεις ενα screenshot να το δω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα