Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

ανέλαβα να βρω ένα λαπτοπ για ένα φιλο περίπου στα χρήματα του τίτλου. Χρειάζομαι κάτι που γενικά να μην κωλώνει, και αν έχει και κάρτα γραφικών δεν θα πω όχι αν και βασικά για δουλειές γραφείου θα είναι (office, outlook, κλπ). Από βίντεο θα παίζει βίντεο και πολύ youtube κλπ αλλά δεν θα κάνει ποτέ video rendering ή editing.

Θα ήθελα κάτι σύγχρονο, future-proof μέχρι, ας πούμε, μια 3ετία, 15,6", με webcam (βγαίνουν ακόμη χωρίς;), γρήγορο και με καλό σέρβις.

Προσωπικά έχω αδυναμία στα Toshiba γιατί έχω σπίτι δύο και έχουν βγει εξαιρετικά καλά. Αλλά αν έχετε κάποια άλλη πρόταση πείτε την.

Τέλος, τί προτείνετε, ένα i3 ή i5 με ενσωματωμένη κάρτα, ή έναν λίγο πιό κλάιν αλλά με ανεξάρτητη κάρτα; Πού θα δω την καλύτερη απόδοση με βάση τη χρήση;

Δημοσ.

Τελικά το νέο δεδομένο είναι ότι η εγγύηση πρέπει να είναι η πλέον αξιόπιστη. Οπότε θα ήθελα μια γνώμη για αυτό το Dell, καθώς και αν κάνει ακόμη παραλαβή από το χώρο μας.

Πείτε καμια γνώμη ρε παιδιά.

Δημοσ.

και εγώ πιστεύω ότι στο 500ρικο πρέπει να έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών...οικονομική λύση είναι και αυτό , δυστυχώς dell με αυτά τα χρήματα με κάρτα γραφικών δεν βρήκα κάτι

Δημοσ.

Παίδες, δε παίζουν πολλά μοντέλα αυτο τον καιρό καθώς τα περισσότερα έχουν εξαντληθεί λόγω εορτών. Υποθέτω σε μερικές μέρες θα αρχίσουν να αυξάνονται οι επιλογές.

Δημοσ.

Το Public έβγαλε αυτό σε προσφορά. Πολύ ψόφιο για τα λεφτά του; Εννοείται ότι η αρχική τιμή είναι μούφα, θα ΄θελα να ξέρω αν η τιμή με την έκπτωση αξίζει σε σχέση με τα specs.

Δημοσ.

Τελικά πήγαμε σε αυτό το Dell λόγω καλής εγγύησης και χαρακτηριστικών. Δεν μεπειράζει που δεν έχει κάρτα γραφικών, γιατί πολύ απλάδεν χρειάζεται.

Επίσης με κάθε λαπτοπ ο Κώτσος δίνει δωρεάν το wind mobile broadband για όποιον ενδιαφέρεται.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...