arxaggelos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, ανέλαβα να βρω ένα λαπτοπ για ένα φιλο περίπου στα χρήματα του τίτλου. Χρειάζομαι κάτι που γενικά να μην κωλώνει, και αν έχει και κάρτα γραφικών δεν θα πω όχι αν και βασικά για δουλειές γραφείου θα είναι (office, outlook, κλπ). Από βίντεο θα παίζει βίντεο και πολύ youtube κλπ αλλά δεν θα κάνει ποτέ video rendering ή editing. Θα ήθελα κάτι σύγχρονο, future-proof μέχρι, ας πούμε, μια 3ετία, 15,6", με webcam (βγαίνουν ακόμη χωρίς, γρήγορο και με καλό σέρβις. Προσωπικά έχω αδυναμία στα Toshiba γιατί έχω σπίτι δύο και έχουν βγει εξαιρετικά καλά. Αλλά αν έχετε κάποια άλλη πρόταση πείτε την. Τέλος, τί προτείνετε, ένα i3 ή i5 με ενσωματωμένη κάρτα, ή έναν λίγο πιό κλάιν αλλά με ανεξάρτητη κάρτα; Πού θα δω την καλύτερη απόδοση με βάση τη χρήση;
corsakias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Αυτεες ειναι απιτησεις μου και μενα και δεν ανοιγω νεο θεμα ακόμη, αναμενω απαντησεις και γω!
geopolit Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 εγώ πήρα αυτό είναι μια μέση λύση με i3 , αυτόνομη κάρτα γραφικών και αν με ήχο beats audio
arxaggelos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Σε άλλο νήμα είδα αυτό και αυτό. Δεν ξέρω αν εμπιστεύομαι την HP όμως. Τί λέτε;
arxaggelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Τελικά το νέο δεδομένο είναι ότι η εγγύηση πρέπει να είναι η πλέον αξιόπιστη. Οπότε θα ήθελα μια γνώμη για αυτό το Dell, καθώς και αν κάνει ακόμη παραλαβή από το χώρο μας. Πείτε καμια γνώμη ρε παιδιά.
ppnntt13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 και εγώ πιστεύω ότι στο 500ρικο πρέπει να έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών...οικονομική λύση είναι και αυτό , δυστυχώς dell με αυτά τα χρήματα με κάρτα γραφικών δεν βρήκα κάτι
alexandergr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Παίδες, δε παίζουν πολλά μοντέλα αυτο τον καιρό καθώς τα περισσότερα έχουν εξαντληθεί λόγω εορτών. Υποθέτω σε μερικές μέρες θα αρχίσουν να αυξάνονται οι επιλογές.
jtheogr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Αυτό είναι σε καλή τιμή με καλή κάρτα γραφικών για την τιμή του.
arxaggelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ. Ξέρουμε τίποτε για το σέρβις της Samsung στα λαπτοπ;
arxaggelos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Το Public έβγαλε αυτό σε προσφορά. Πολύ ψόφιο για τα λεφτά του; Εννοείται ότι η αρχική τιμή είναι μούφα, θα ΄θελα να ξέρω αν η τιμή με την έκπτωση αξίζει σε σχέση με τα specs.
pantelis1976 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 για τα χαρακτηριστικά που διαθέτει θα σου πρότεινα να δεις και το acer 5742
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Τελικά πήγαμε σε αυτό το Dell λόγω καλής εγγύησης και χαρακτηριστικών. Δεν μεπειράζει που δεν έχει κάρτα γραφικών, γιατί πολύ απλάδεν χρειάζεται. Επίσης με κάθε λαπτοπ ο Κώτσος δίνει δωρεάν το wind mobile broadband για όποιον ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
eko13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Απο Κωτσοβολο θα επαιρνα αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10100903 Πολυ καλυτερη καρτα γραφικων απο το ντελ που εεχει ενσωματωμενη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα