Προς το περιεχόμενο

anti-malwares

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια προσφατα ειχα κατεβασει το malwarebytes anti-malware αλλα επειδη ήταν Tria ληγει σε λίγες μέρες μπορείτε να μου προτείνεται καποιο καλο anti-malware freeware ?

Δημοσ.

Παιδια προσφατα ειχα κατεβασει το malwarebytes anti-malware αλλα επειδη ήταν Tria ληγει σε λίγες μέρες μπορείτε να μου προτείνεται καποιο καλο anti-malware freeware ?

Ναι αμέ!! Ένα πάρα μα πάρα πολύ καλό είναι το malwarebytes anti-malware

Ουπς, με πρόλαβε ο alexzzzzz

Δημοσ.

Το ίδιο είναι απλά μετά την εγκατάσταση όταν σε ρωτάει αν θες να το δοκιμάσεις του λες ΟΧΙ.

Αν και, αν θυμάμαι καλά, μετά τη δοκιμαστική περίοδο στο γυρνάει αυτόματα στο free δίχως προβλήματα (<-- αλλά δεν θυμάμαι καλά όπως είπα :P)

Δημοσ.

Το ίδιο είναι απλά μετά την εγκατάσταση όταν σε ρωτάει αν θες να το δοκιμάσεις του λες ΟΧΙ.

Αν και, αν θυμάμαι καλά, μετά τη δοκιμαστική περίοδο στο γυρνάει αυτόματα στο free δίχως προβλήματα (<-- αλλά δεν θυμάμαι καλά όπως είπα :P)

ευχαριστώ φίλε μου

Δημοσ.

Σε εμένα ενώ έχει λήξει η δοκιμαστική περίοδος εδώ και πέντε ημέρες, δουλεύει ακόμα κανονικά! Το γράφει καθαρά: "Προστασία ενεργοποιημένη". Επίσης το icon στην task bar είναι κόκκινο κανονικά και έχει τικαρισμένα τα "Ενεργοποίηση προστασίας" και "Μπλοκάρισμα ιστοτόπων". Τι τρελό bug είναι και τούτο!

Να και ένα bug, επιτέλους, που δουλέυει υπέρ του χρήστη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...