ILIOS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολη τη παρεα, ευελπιστω στη βοηθεια σας. Ειμαι μεταξυ δυο τηλεορασεων και θα ηθελα να με βοηθησετε να διαλεξω 1) SAMSUNG UE 55D8000 3D 2) LG 55LW980 Ευχαριστω προκαταβολικα. Υ.Σ.Αν υπαρχει καμια αλλη προταση στη τιμη αυτη ...2000 και κατι ψιλα ευπροσδεκτη
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Στα 2200 http://www.skroutz.gr/s/324850/Panasonic-TX-P55VT30E.html Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2012 από Δεινόσαυρος
ILIOS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Στα 2200 http://www.skroutz.gr/s/324850/Panasonic-TX-P55VT30E.html Καταρχην φιλε δεινοσαυρε σε ευχαριστω πολυ που απαντησες στην εκκληση βοηθειας μου. Δυστυχως ομως δε θα ηθελα να παρω plasma τηλεοραση. Μεταξυ των δυο που εχω διαλεξει θα προτεινες καποια;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Καταρχην φιλε δεινοσαυρε σε ευχαριστω πολυ που απαντησες στην εκκληση βοηθειας μου. Δυστυχως ομως δε θα ηθελα να παρω plasma τηλεοραση. Μεταξυ των δυο που εχω διαλεξει θα προτεινες καποια; Αυτό συμβαίνει για κάποιο συγκεριμένο λόγο ή απλά επειδή δεν άκουσες καλά λόγια γενικά? Μεταξύ των δύο θα έπαιρνα την samsung, αλλά δεν είμαι και ειδικός. Υπάρχουν παιδιά εδώ που σίγουρα θα σε βοηθήσουν περισσότερο.
ILIOS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Αυτό συμβαίνει για κάποιο συγκεριμένο λόγο ή απλά επειδή δεν άκουσες καλά λόγια γενικά? Μεταξύ των δύο θα έπαιρνα την samsung, αλλά δεν είμαι και ειδικός. Υπάρχουν παιδιά εδώ που σίγουρα θα σε βοηθήσουν περισσότερο. Καλημερα ολη μερα φιλτατε Δεινοσαυρε. Η γνωμη μου ειναι οτι οι LED-LCD ειναι πολυ καλυτερες απο τις PLASMA. Kαι στην οικονομια ρευματος. Ξερεις πως θα μπορουσα να επικοινωνησω με καποιον ειδικο απο εδω μεσα για να με συμβουλευσει;
pontios16 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Έχω την 46D8000 φιλε και είμαι πολύ ευχαριστημένως! απλά να ξες πως θα έχει clouding! Το motion plus 200hz κάνει πολύ καλή δουλειά! Αν εχεις και δορυφορικό πιάτο τότε θα πιάσεις και καμιά 1000+ κανάλια κατευθείαν από την τηλεόραση! ότι θες να ρωτησεις για την συγκεκριμένη, να το ρωτήσεις! samsung > lg
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα ολη μερα φιλτατε Δεινοσαυρε. Η γνωμη μου ειναι οτι οι LED-LCD ειναι πολυ καλυτερες απο τις PLASMA. Kαι στην οικονομια ρευματος. Ξερεις πως θα μπορουσα να επικοινωνησω με καποιον ειδικο απο εδω μεσα για να με συμβουλευσει; Καλημέρα φίλε μου. Η δική μου άποψη είναι ότι είναι καλύτερες μόνο στην οικονομία ρεύματος . Ωστόσο δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω. Απλά στην πρότεινα αυτήν γιατί έχω πάρει την αντίστοιχη 42αρα και πριν την πάρω διάβασα σε όλα τα ξένα εξειδικευμένα sites ότι αποτελεί την ναυαρχίδα των τηλεοράσεων (γενικά, όχι των πλάσμα). Κατά τα άλλα έχε λίγο υπομονή και σίγουρα κάποιοι με εξειδικευμένες γνώσεις θα απαντήσουν στο ερώτημα σου.
ILIOS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Έχω την 46D8000 φιλε και είμαι πολύ ευχαριστημένως! απλά να ξες πως θα έχει clouding! Το motion plus 200hz κάνει πολύ καλή δουλειά! Αν εχεις και δορυφορικό πιάτο τότε θα πιάσεις και καμιά 1000+ κανάλια κατευθείαν από την τηλεόραση! ότι θες να ρωτησεις για την συγκεκριμένη, να το ρωτήσεις! samsung > lg Kαλησπερα φιλε Ποντιε και σε ευχαριστω πολυ που απαντησες στο ερωτημα μου. Η SAMSUNG εχω ακουσει οτι εχει καλυτερη αποδοση στην εικονα και χρωματα. Ενα θεμα ομως ειναι οτι δεν εχει ισως τοσο καλη τρισδιαστατη εικονα και οτι εχει επαναφορτιζομενα γυαλια και εχει μονο 1 ζευγαρι αν δε κανω λαθος. Εσυ εχεις δει τρισδιαστατη εικονα και τι εντυπωση σου εχει αφησει; ΠΧ πρεπει να εισαι σε συγκεκριμενη γωνια (πχ ακριβως απενταντι απο τη τηλεοραση) για να βλεπεις καλα; Καλημέρα φίλε μου. Η δική μου άποψη είναι ότι είναι καλύτερες μόνο στην οικονομία ρεύματος . Ωστόσο δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω. Απλά στην πρότεινα αυτήν γιατί έχω πάρει την αντίστοιχη 42αρα και πριν την πάρω διάβασα σε όλα τα ξένα εξειδικευμένα sites ότι αποτελεί την ναυαρχίδα των τηλεοράσεων (γενικά, όχι των πλάσμα). Κατά τα άλλα έχε λίγο υπομονή και σίγουρα κάποιοι με εξειδικευμένες γνώσεις θα απαντήσουν στο ερώτημα σου. Καλησπερα και παλι φιλε Δεινοσαυρε,ελπιζω να εισαι καλα. Ισως να κανω λαθος για τις PLASMA αλλωστε ουδεις αλανθαστος. Βεβαια τη σημερον ημερα και η οικονομια στο ρευμα ειναι πολυ σημαντικο. Εχεις ακουσει ή διαβασει τιποτα για τη καινουργια SAMSUNG ES8000 Smart LED TV;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα και παλι φιλε Δεινοσαυρε,ελπιζω να εισαι καλα. Ισως να κανω λαθος για τις PLASMA αλλωστε ουδεις αλανθαστος. Βεβαια τη σημερον ημερα και η οικονομια στο ρευμα ειναι πολυ σημαντικο. Εχεις ακουσει ή διαβασει τιποτα για τη καινουργια SAMSUNG ES8000 Smart LED TV; Όχι δεν έχω ακούσει. Πάντως την samsung που πρότεινες παραπάνω την έχω δει από κοντά (σε μικροτερη) και ήταν όντως εντυπωσιακή. Κατά τα άλλα αν έχεις όρεξη για διάβασμα σου παραθέτω ένα ελληνικό φόρουμ και ένα ξένο site για να δεις: http://www.avclub.gr/forum/forum.php http://www.hdtvtest.co.uk/
ILIOS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Έχω την 46D8000 φιλε και είμαι πολύ ευχαριστημένως! απλά να ξες πως θα έχει clouding! Το motion plus 200hz κάνει πολύ καλή δουλειά! Αν εχεις και δορυφορικό πιάτο τότε θα πιάσεις και καμιά 1000+ κανάλια κατευθείαν από την τηλεόραση! ότι θες να ρωτησεις για την συγκεκριμένη, να το ρωτήσεις! samsung > lg Και μια απορια...clouding τι ειναι; Όχι δεν έχω ακούσει. Πάντως την samsung που πρότεινες παραπάνω την έχω δει από κοντά (σε μικροτερη) και ήταν όντως εντυπωσιακή. Κατά τα άλλα αν έχεις όρεξη για διάβασμα σου παραθέτω ένα ελληνικό φόρουμ και ένα ξένο site για να δεις: http://www.avclub.gr/forum/forum.php http://www.hdtvtest.co.uk/ Ειλικρινα σε ευχαριστω πολυ που ασχολεισαι και με βοηθας. Βεβαιως κι εχω ορεξη για διαβασμ αποσο μαλλον για θεμα που με ενδιαφερει. Επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι πολυ καλα θα διαβασω το ελληνικο φορουμ. Ειλικρινα σε ευχαριστω πολυ.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ειλικρινα σε ευχαριστω πολυ. Δεν κάνει τίποτα, να σαι καλά. Να ξέρεις όμως ότι μπορεί να αλλάξεις άποψη οπότε αν δεν θέλεις καλύτερα να το αποφύγεις. :mrgreen:
pontios16 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Οι καινούργιες ES που θα βγουν θα έχουν κάμερα, φωνητική εντολή και συναγερμό Α και dual core για multitasking :/ (σε tv??? :/ xaxa eleos) Το clouding είναι κάτι σαν φωτεινά σημεία πάνω στην οθόνη που τα βλέπεις μόνον σε πλήρως σκωτάδι και σε μαύρες σκηνές! Το 3D είναι από τα καλύτερα με πολύ καλό βάθος (κυρίος στα 3D animation)και ανάλογα με την ταινία έχεις την έσθιση ότι βγαίνουν και από έξω (το 3D φυσικά δε συγκρήνεται με τις πλάσμα πανασονικ) Η γωνία θέασης του 3D είναι πολύ καλή (ε δε θα δεις και σε 100 μοίρες ) Η συσκευασία έχει 2 ζευγάρια γυαλιά (μη επαναφορτιζόμενα με 130 ώρες διάρκεια) και φυσικά μπορείς να δεις σε Full HD ταινία διότι είναι active 3D! Πάντως να ξέρεις πως υπάρχει μικρό θέμα ζαλάδας γτ έχει είδωλο στο 3D ανάλογα και με τις ρυθμίσεις! Πάντως οι panasonic είναι μονόδρομες αν δε σε νοιάζει το ρεύμα τότε απλά πάνε σε πλάσμα!Α και τα 800hz είναι μούφα να ξες 400αρα είναι και το motion plus δουλεύει στα 200hz!
HALF EVIL Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα ολη μερα φιλτατε Δεινοσαυρε. Η γνωμη μου ειναι οτι οι LED-LCD ειναι πολυ καλυτερες απο τις PLASMA. Kαι στην οικονομια ρευματος. Ξερεις πως θα μπορουσα να επικοινωνησω με καποιον ειδικο απο εδω μεσα για να με συμβουλευσει; Πως την εδραίωσες αυτή την απόλυτη άποψη; Εν πάσει περιπτώσει συμβουλή μου είναι να ακολουθήσεις την πρόταση του Δεινόσαυρου, αν θέλεις να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου που δεν είναι και λίγα. Και δυο λόγια για την οικονομία ρεύματος. Αν σκέφτεσαι την σήμερον ημέρα όπως λες να αγοράσεις τηλεόραση δίνοντας 2000+€ , ε σε κόβω ότι δεν θα πρέπει να ανησυχείς αν πληρώσεις 60€ παραπάνω το χρόνο στη ΔΕΗ.
ILIOS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Οι καινούργιες ES που θα βγουν θα έχουν κάμερα, φωνητική εντολή και συναγερμό Α και dual core για multitasking :/ (σε tv??? :/ xaxa eleos) Το clouding είναι κάτι σαν φωτεινά σημεία πάνω στην οθόνη που τα βλέπεις μόνον σε πλήρως σκωτάδι και σε μαύρες σκηνές! Το 3D είναι από τα καλύτερα με πολύ καλό βάθος (κυρίος στα 3D animation)και ανάλογα με την ταινία έχεις την έσθιση ότι βγαίνουν και από έξω (το 3D φυσικά δε συγκρήνεται με τις πλάσμα πανασονικ) Η γωνία θέασης του 3D είναι πολύ καλή (ε δε θα δεις και σε 100 μοίρες ) Η συσκευασία έχει 2 ζευγάρια γυαλιά (μη επαναφορτιζόμενα με 130 ώρες διάρκεια) και φυσικά μπορείς να δεις σε Full HD ταινία διότι είναι active 3D! Πάντως να ξέρεις πως υπάρχει μικρό θέμα ζαλάδας γτ έχει είδωλο στο 3D ανάλογα και με τις ρυθμίσεις! Πάντως οι panasonic είναι μονόδρομες αν δε σε νοιάζει το ρεύμα τότε απλά πάνε σε πλάσμα!Α και τα 800hz είναι μούφα να ξες 400αρα είναι και το motion plus δουλεύει στα 200hz! Καλησπερα και παλι φιλε Ποντιε, δεν ειναι επαναφορτιζομενα τα γυαλια δηλαδη; Τι εννοεις μη επαναφορτιζομενα με διαρκεια 130 ωρες; Σε PANASONIC PLASMA ποια προτεινεις; Πως την εδραίωσες αυτή την απόλυτη άποψη; Εν πάσει περιπτώσει συμβουλή μου είναι να ακολουθήσεις την πρόταση του Δεινόσαυρου, αν θέλεις να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου που δεν είναι και λίγα. Και δυο λόγια για την οικονομία ρεύματος. Αν σκέφτεσαι την σήμερον ημέρα όπως λες να αγοράσεις τηλεόραση δίνοντας 2000+€ , ε σε κόβω ότι δεν θα πρέπει να ανησυχείς αν πληρώσεις 60€ παραπάνω το χρόνο στη ΔΕΗ. Καλησπερα φιλε HALF EVIL . Απολυτη αποψη δεν εχω ποτε αλλα παντα περιμενω επιχειρηματα. Οσο για τα 2000+ τα εχω μαζεψει πολυ καιρο και ειναι για μια φορα και εννοειται με ανησυχει να πληρωνω 60 ευρω παραπανω στη ΔΕΗ γιατι η ΔΕΗ εχει και αλλα πολλα ακομα οπως πχ το χαρατσι. Ειλικρινα παντως σε ευχαριστω πολυ για το μηνυμα σου Αν εχεις να μου προτεινεις καποια αλλη θα χαρω να την ακουσω.
HALF EVIL Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα και παλι φιλε Ποντιε, δεν ειναι επαναφορτιζομενα τα γυαλια δηλαδη; Τι εννοεις μη επαναφορτιζομενα με διαρκεια 130 ωρες; Σε PANASONIC PLASMA ποια προτεινεις; Καλησπερα φιλε HALF EVIL . Απολυτη αποψη δεν εχω ποτε αλλα παντα περιμενω επιχειρηματα. Οσο για τα 2000+ τα εχω μαζεψει πολυ καιρο και ειναι για μια φορα και εννοειται με ανησυχει να πληρωνω 60 ευρω παραπανω στη ΔΕΗ γιατι η ΔΕΗ εχει και αλλα πολλα ακομα οπως πχ το χαρατσι. Ειλικρινα παντως σε ευχαριστω πολυ για το μηνυμα σου Αν εχεις να μου προτεινεις καποια αλλη θα χαρω να την ακουσω. Καλησπέρα και σε σένα. 1)Επιχειρήματα για LCD Vs Plasma θα βρείς στο συγκεκριμένο section πάρα πολλά αν ψάξεις λίγο. 2)Πιο εξειδικευμένο site www.avclub.gr και www.fullhd.gr 3)H τηλεόραση, πάντα κατά τη γνώμη μου, δεν είναι αυτοκίνητο για να κοιτάς πρώτα την κατανάλωση και μετά τ' άλλα, αλλά αν εσένα σε ανησυχεί τόσο πολύ , το θεωρώ υπερβολή το να μην πάρεις πλάσμα γι' αυτό το λόγο. 4)Στα λεφτά της η 55VT30 δεν έχει αντίπαλο. Πάντα φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα