Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ισχυει οτι το Ζ68 στην μητρικη ειναι για να κανει διαχωρισμο των γραφικων αναλογα με το απο που προερχονται ? εαν ειναι απο εφαρμογη η απο game (κατι τετοιο...)

Δημοσ.

ισχυει οτι το Ζ68 στην μητρικη ειναι για να κανει διαχωρισμο των γραφικων αναλογα με το απο που προερχονται ? εαν ειναι απο εφαρμογη η απο game (κατι τετοιο...)

Όχι, και δεν υπάρχει λόγος να μπερδευτείς άλλο με τα chipset. Ο επεξεργαστής επεξεργάζεται τα γραφικά. Διάβασες το λινκ που σου έδωσα? Σου λέω ότι κάνει το z68 για τα ενσωματωμένα γραφικά και είναι και το πιο σύγχρονο.

Δημοσ.

ναι το διαβασα....

οκ.

ειμαι στην διαδικασια επιλογης δισκου και οτι αλλο μπορει να χρειαστω και προχωραω σε παραγγελια απο πλαισιο. τα υπολοιπα ειναι οπως τα αφήσαμε.

2 ερωτησεις ακομα.

α) για τον επεξεργαστη θα χρειαστω καμια καλυτερη ψυκτρα η η μαμα του κανει?

β) στο κουτι που επιλεξαμε, fan (πανω και κατω) θα βαλουν η θα πρεπει αν τα παρω ως extra για να μου βαλουν ?

τελευταια φορα το ειχα παρει σε κομματια και το συναρμολογισα μονος οποτε δεν θυμαμε τι κανει το πλαισιο στις παραγγελίες.

Δημοσ.

α) Όχι, μια χαρά είναι η μαμά.

β) 1 fan έχει προεγκατεστημένο το κουτί (για να βγάζει τον ζεστό αέρα) αλλά δεν χρειάζονται άλλοι κατά την άποψή μου. Οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά.

Όλα αυτά με δεδομένο ότι δεν θα ασχοληθεί ο φίλος σου με overclocking κτλ.

Δημοσ.

ναι το overclocking για την ωρα "δεν παιζει"....

οποτε αν την κανω σημερα την παραγγελια εαν ειμαι τυχερος μπορει και να την εχω την πεμπτη...

για να δουμε...!

Δημοσ.

Ούτε για την ώρα, ούτε για μετά θα έλεγα εγώ. :rolleyes:

Αν πάντως καίγεται τόσο πολύ ο φίλος σου για το overclocking ας πάει σ αυτόν τον επεξεργαστή: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-i5-2500K-s1155-3-30GHz-6MB-BX80623I52500K.htm

με μια aftermarket ψύκτρα βέβαια (υπολόγιζε άλλα 35 ευρώ).

Δημοσ.

μπα εχουμε (ως συνήθως) ξεφύγει πολυ και δεν αξιζει για κατι που μαλλον δεν θα γινει ποτε (overclocking).

προτείνεις τον i5 στα 3,3 για overclocking γιατι αυτος εχει καλυτερα χαρακτηριστικά για αυτη την δουλεια η απλα επειδη ειναι απλα (ακομα) πιο γρηγορος ?

(μαλλον το 2ο μιας και απο χαρακτηριστικά τους βλεπω ιδιους)

Δημοσ.

μπα εχουμε (ως συνήθως) ξεφύγει πολυ και δεν αξιζει για κατι που μαλλον δεν θα γινει ποτε (overclocking).

προτείνεις τον i5 στα 3,3 για overclocking γιατι αυτος εχει καλυτερα χαρακτηριστικά για αυτη την δουλεια η απλα επειδη ειναι απλα (ακομα) πιο γρηγορος ?

(μαλλον το 2ο μιας και απο χαρακτηριστικά τους βλεπω ιδιους)

Όχι, επειδή έχει ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή κι έτσι είναι πολύ πιο δεκτικός στο overclocking. Εγώ π.χ. που μεγάλωσα και δεν με ενδιαφέρουν πια τα extreme sports :devil: πήρα τον απλό 2500. Στην πράξη ο 2400 με τον 2500 δεν έχουν καμιά διαφορά στην καθημερινή χρήση. Θα μου πεις τότε γιατί πήρα 2500? Ε, είπα για 10 ευρώ ας πάρω το "τελευταίο μοντέλο"

ΕΝΤΙΤ: Μέχρι στιγμής με αυτά που σου έχω προτείνει είμαστε στα 456 ευρώ. Με αυτήν την κάρτα γραφικών πάμε στο 600αρι: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6850-PCI-Express-GDDR5-1GB-11180-00-20R.htm

Δεν νομίζω ότι ξεφύγαμε! :rolleyes:

Δημοσ.

ναι αλλα μπερδευτικα και σε αυτα τα χρηματα δεν ειχα βαλει τον δισκο !!! ενα 100€ και αυτος

τελος παντων, το μηχανακι βγηκε καλο και θα περιμενουμε να το τσεκαρουμε σε πραγματικες συνθηκες...

σχετικα με τον 2500 που λες, σιγουρα πηρες το "τελευταίο μοντέλο" η ακομα δεν σου έφευγε το μικροβιο ?

Δημοσ.

εννοω μπας και δεν ειναι οτι μεγαλωσες τοσο και οτι ακομα σε ενδιαφερουν τα extreme sports για αυτι και τελικα πηρες τον 2500 (αστειευόμουν βασικα)

Δημοσ.

εννοω μπας και δεν ειναι οτι μεγαλωσες τοσο και οτι ακομα σε ενδιαφερουν τα extreme sports για αυτι και τελικα πηρες τον 2500 (αστειευόμουν βασικα)

Τώρα κατάλαβα. Δεν πήρα τον 2500Κ, τον σκέτο πήρα, τον κλειδωμένο.

είναι 2400->2500(κ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...