Προς το περιεχόμενο

Grand Slam Tennis 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Grand Slam Tennis 2 της Electronic Arts

Κατεβασα το ντεμο για το ps3 και πραγματικα μου φανηκε παρα πολυ καλο παιχνιδι τενις.Εχουν βαλει ενα συστημα κοντρολς που χτυπας με το δεξι αναλογικο stick και μου φανηκε παρα πολυ καλο στο παιξιμο.ΑI επισης μου φανηκε πολυ ανταγωνιστικο.Κηνηση ,γραφικα αλλα και ηχος με πολυ καλο σχολιασμο.πρωτη φορα ακουω σχολιασμο σε τενις game.γενικα μου φανηκε δυνατο.το δοκιμασε κανεις?

Δημοσ.

Grand Slam Tennis 2 της Electronic Arts

Κατεβασα το ντεμο για το ps3 και πραγματικα μου φανηκε παρα πολυ καλο παιχνιδι τενις.Εχουν βαλει ενα συστημα κοντρολς που χτυπας με το δεξι αναλογικο stick και μου φανηκε παρα πολυ καλο στο παιξιμο.ΑI επισης μου φανηκε πολυ ανταγωνιστικο.Κηνηση ,γραφικα αλλα και ηχος με πολυ καλο σχολιασμο.πρωτη φορα ακουω σχολιασμο σε τενις game.γενικα μου φανηκε δυνατο.το δοκιμασε κανεις?

Βγήκε demo???????? Τρέχω να το δοκιμάσω όσο έχω ακόμα το ps3 :D

Δημοσ.

Μόλις το έπαιξα το παιχνιδάκι. Έχει ωραίο gameplay και ο χειρισμός με τον δεξί μοχλό είναι όντως αρκετά καλός. Απλά θέλει λίγη συνήθεια. Πάντως σου δίνεται και η επιλογή να παίζεις και με κανονικά κουμπιά. Επίσης το service γίνεται με πολύ ωραίο τρόπο.

Έχω όμως κάποιες παρατηρήσεις οι οποίες είναι πολύ βασικές και αν δεν βελτιωθούν το παιχνίδι δεν βλέπω να πουλάει:

1) Πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν κάτι ώστε να στέλνονται τα σουτ άουτ. Όσο και να το έστριψα πάντα πλησίαζε την γραμμή. Ποτέ άουτ όμως!

2) Επίσης πρέπει να αυξήσουν την πιθανότητα να πηγαίνει το μπαλάκι στο δίχτυ. Όση ώρα έπαιξα μία φορά μόνο και αυτή από CPU πήγε στο δίχτυ. Όλες τις άλλες περνούσε πολύ γρήγορα.

3) Να μειώσουν λίγο την ταχύτητα του τενίστα. Ούτε formula να ήταν!

Το παιχνίδι θέλει αρκετή δουλειά ακόμα-βέβαια θα μου πείτε είναι λογικό γιατί είναι ντέμο, οκ τότε συμφωνώ. Κατά τα άλλα είναι ωραίο παιχνίδι με ωραία γραφικά, ήχο και πρωτότυπο χειρισμό (που μπορεί σε κάποιους να αρέσει και σε κάποιους να ξενίσει- για αυτούς υπάρχει δυνατότητα κλασσικό gameplay με τα κουμπιά!).

Δημοσ.

Απο αυτα που λες το βλεπω για arcade φαση, καμια σχεση με το τέλειο top spin 4...

Όντως πάει για arcade. Δεν είναι όμως virtua. Κλάσεις ανώτερο. :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...