Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά πήρα το steelseries Qck που μόλις το ξαναέφερε το getitnow.gr.

http://www.getitnow.gr/prod/perifereiaka/aksesoyar/mousepads/steelseries-qck-mouse-pad/prod1140148pp/

Πολύ φθηνό και καλής ποιότητας.

Το razer sphex είναι καλό αλλά με ανησυχούσε κάπως η ανθεκτικότητά του.

Το razer goliathius είναι καλή επιλογή αλλά το μέγεθος medium ήταν πάνω από το μπατζετ μου (μέχρι 15 ευρώ έδινα).

Δημοσ.

Έχω και τα δύο δηλαδή razer sphex και steelserries qck.

Το sphex το έχω πάνω απο 2 έτη και όντως έχει χάσει την κολλητική του ικανότητα όμως παραμένει η επιφάνειά του σαν καινούργια. Το θέμα της κολλητικής ικανότητας πάντως λύνεται εύκολα με λεπτή ταινία διπλής. Μην σας απασχολεί αυτό. Το sphex αν είσαι λίγο προσεκτικός και τα pads του mouse σου είναι εντάξει ώστε να μην το γδέρνουν είναι πραγματικά αθάνατο.

Δημοσ.

Το sphex το έχω πάνω απο 2 έτη και όντως έχει χάσει την κολλητική του ικανότητα όμως παραμένει η επιφάνειά του σαν καινούργια. Το θέμα της κολλητικής ικανότητας πάντως λύνεται εύκολα με λεπτή ταινία διπλής.

Πριν από κανένα τρίωρο έκανα και εγώ την "εγχείρηση" τελικά με την κολλητική ταινία, γιατί το pad είχε χάσει πια εντελώς την κολλητική του ικανότητα, χρειάστηκαν περίπου 8-10 αποκολλήσεις για να συμβεί αυτό.

Βάλτε άφοβα ταινία, δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε αισθητικό, ούτε λειτουργικό. Καλό θα ήταν βέβαια εκεί που θα κολλήσετε το mousepad, από κάτω να μην έχει ξύλο ή οτιδήποτε παρόμοιο, αλλά γυαλί ή πλαστικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...