Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως μπορω να συνδεθω με το galaxy s2 στο internet μεσω του καλωδιου με το pc???βαζω το καλωδιο συνδεω pc κ κιν κ μετα τι αλλο πρεπει να κανω για να εχω internet στο κιν???

• Super Moderators
Δημοσ.

αν θες μπορείς να το κάνεις hotspot να συνδέεσε μέσω wifi με το κινητό και να μπαίνεις έτσι internet με το laptop...

Δημοσ.

Πως το κανω αυτο ??? λιγο αναλητικα αν γινεται γιατι δεν το γνωριζω? θελω να περνω internet απο το pc που συνδεεται στο internet με καλωδιο κ οχι μεσω wi-fi αλλα το pc ειχει

wi-fi! τι ακροβως πρεπει να κανω?

• Super Moderators
Δημοσ.

ah νόμιζα πως είχες net στο GS2 και ήθελες να έχεις και στο PC μέσω αυτού...

για net στο κινητό από τη σύνδεση του σπιτιού μόνο μέσω WiFi γνωρίζω :-(

Δημοσ.

λοιπον για να τα ξεκαθαρισουμε.Ιντερνετ απ'τον υπολογιστη στο κινητο μπορεις να δωσεις μονο αν εχεις wi-fi που συνδεεις το κινητο σου στο wi-fi.Απ΄το κινητο μπορεις να δωσεις ιντερνετ στον υπολογιστη μεσω tethering αλλα πρεπει να εχεις καποιο προγραμμα αλλιως θα σου προκαλεσει χρεωσεις.Τιποτα παραπανω δεν μπορει να γινει.

Αν καταλαβα καλα εσυ λες οτι συνδεεις μεσω usb υπολογιστη-κινητο,και θες να δωσεις στο κινητο σου απ΄το ενσυρματο ιντερνετ του υπολογιστη σου.Αυτ ΔΕΝ γινεται

Δημοσ.

δεν γινεται με κανεναν τροπο? ειχα htc πριν κ γινοταν κ το θεωρισα δεδομενο! δεν μπορω να εκπεμψω απο το pc(που εχει internet ενσυρματο) μεσω wi-fi internet στο κινητο? πως θα περασω τις επαφες μου απο το google στο κιν??? μεγαλη βλακια αν δεν γινεται με κανεναν τροπο αυτο! shock.png

Δημοσ.

Ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ,αφού μπήκα σε δεκάδες φόρουμς και άκρη δεν έβγαζα..

Τελικά αγόρασα έναν usb wifi adapter,τον συνέδεσα στο pc και έκανα τη δουλειά μου.

Δημοσ.

δεν γινεται με κανεναν τροπο? ειχα htc πριν κ γινοταν κ το θεωρισα δεδομενο! δεν μπορω να εκπεμψω απο το pc(που εχει internet ενσυρματο) μεσω wi-fi internet στο κινητο? πως θα περασω τις επαφες μου απο το google στο κιν??? μεγαλη βλακια αν δεν γινεται με κανεναν τροπο αυτο! shock.png

Γίνεται, δοκίμασε το Connectify. Το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάνει αυτό ακριβώς που θέλεις, μετατρέπει τον υπολογιστή σε hotspot για να συνδέονται άλλες συσκευές ασύρματα και να παίρνουν internet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...