Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το συγκεκριμενο κινητο,πριν ενα χρονο περιπου με καποιο τροπο που δεν θυμαμαι τωρα (ειχα ψαξει στο ιντερνετ τοτε) του περασα κατι αρχεια συστηματος ωστε να μπορω να αλλαξω θεματα στο κινητο γιατι απο μαμα δεν επαιρνε.Περασα κατι CYL THEMES και καταφερα να αλλαξω το μενου του κινητου με διαφορα θεματα απο το ιντερνετ.Μετα ομως απο καποιο διαστημα σταματησα να λειτουργω το κινητο και το εβαλα στο συρταρι.Τωρα λοιπον που το ξανανοιξα λειτουργει μια χαρα σε ολα απλα οταν θελω να κανω μια κληση πληκτρολογωντας τον αριθμο δεν μου βγαζει τα αριθμιτικα πληκτρα ωστε να τον πληκτρολογισω και βγαζει μια ασπρη οθονη.Υποψιαζομαι οτι,επειδη οταν ειχα κανει την διαδικασια ειχα μια καρτα μνημης μεσα την οποια τωρα εχω βγαλει δεν βρισκει το φοντο του πληκτρολογιου ωστε να μπορεσω να πληκτρολογισω τον αριθμο,μαλλον λογω οτι εβγαλα την καρτα δεν βρισκει την διαδρομη του αντιστοιχου αρχειου,σαν να λειπει.Μπορει καποιος να μου πει αν γινεται και με ποιο τροπο να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση?Με το εργοστασιακο μενου οπως οταν το πηρα? Please ας βοηθησει καποιος,ειναι αναγκη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...