theoritikos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Σας έχουν τύχει slim και super slim μοντέλα που να εμφάνισαν ylod?
AntiCambeR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Είχα το PS3 FAT 80GB(CECHLO 4) 8 χρόνια και δεν είχε βγάλει κανένα πρόβλημα.Με 1 καθαρισμό και αλλαγή πάστας στα 5 χρόνια δούλευε σαν καινούριο.Απλά τα τελευταία 2 χρόνια δούλευε σπάνια.Το αποχωρίστικα(πούλησα) πριν λίγο καιρό.Η κονσόλα έχει γράψει χιλιάδες ώρες λειτουργίας.Φοβερό μηχάνημα,τα έβγαλε τα χρήματά του. Νομίζω πως με καθημερινή χρήση κάθε 2 χρόνια χρειάζεται καθάρισμα.Απο την στιγμή που θα αρχίσει να μαζεύει σκόνες,οι ανεμιστήρες λειτουργούν σε υψηλοτερες στροφές για να κατεβάσουν την θερμοκρασία,δεν γίνεται σωστός εξαερισμός-αποβολή θερμότητας,οπότε έχουμε παραπάνω θόρυβο και καταπόνηση της κονσόλας.
Roni09 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Είχα το PS3 FAT 80GB(CECHLO 4) 8 χρόνια και δεν είχε βγάλει κανένα πρόβλημα.Με 1 καθαρισμό και αλλαγή πάστας στα 5 χρόνια δούλευε σαν καινούριο.Απλά τα τελευταία 2 χρόνια δούλευε σπάνια.Το αποχωρίστικα(πούλησα) πριν λίγο καιρό.Η κονσόλα έχει γράψει χιλιάδες ώρες λειτουργίας.Φοβερό μηχάνημα,τα έβγαλε τα χρήματά του. Νομίζω πως με καθημερινή χρήση κάθε 2 χρόνια χρειάζεται καθάρισμα.Απο την στιγμή που θα αρχίσει να μαζεύει σκόνες,οι ανεμιστήρες λειτουργούν σε υψηλοτερες στροφές για να κατεβάσουν την θερμοκρασία,δεν γίνεται σωστός εξαερισμός-αποβολή θερμότητας,οπότε έχουμε παραπάνω θόρυβο και καταπόνηση της κονσόλας. Καποια καλη παστα να προτεινεις?
AntiCambeR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω πως υπάρχουν 2 είδη πάστας,η μολύβδου(γκρί)και ή κεραμική(άσπρη).Στις μολύβδου γνωστή είναι ή Arctic Silver.Δεν το καθάρισα εγώ,το έδωσα σε άλλον.Απ'ότι θυμάμαι χρησιμοποιούσε κεραμική.Είτε γιατί πίστευε οτι ήταν καταλληλότερη ή γιατί μπορεί να είχε χαμηλότερο κόστος.
Sheogorath Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Η ΜΧ4 είναι πολύ καλή και μη ηλεκτρικά αγώγιμη.
Roni09 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Αξίζει??? : https://www.skroutz.gr/c/109/Accessories.html?from=catspan&keyphrase=ps3+fat+fanΕχω δει ενα βιντεακι στο youtube που ανοιγει τρυπες στο κουτι του ps3 (fat) πλαγια και κατω με τρυπανι για καλυτερες θερμοκρασιες κανει δουλεια?
marios0sfp7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ps3 slim ή Ps3 super slim τι λετε και γιατι?
mikele13- Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Σας έχουν τύχει slim και super slim μοντέλα που να εμφάνισαν ylod? slim ναι,super slim 1-2 κομματια στο οριο να βγαλουν. θεματακια με rsx,freezαρισματα... (γενικα ζεσταινονται αρκετα)
Panagiotis Mak Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Προβλημα με playstation 3 fatΠριν μια ημερα εβαλα ενα παιχνιδι στο playstation για να παιξω. Απο τοτε μου κρατησε μεσα το dvd. Πατωντας το κουμπι που ανοιγει, το λαμπακι αναβει πορτοκαλι και επειτα σβηνει. Διελυσα ολη την κονσολα και εβγαλα το dvd. Ομως συνεχιζει να κανει το ιδιο. Μηπως γνωριζει καποιος τι φταιει; Ευχαριστώ.
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Yellow light of death ή εν συντομια ylod... Google it..
Roni09 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Πριν μια ημερα εβαλα ενα παιχνιδι στο playstation για να παιξω. Απο τοτε μου κρατησε μεσα το dvd. Πατωντας το κουμπι που ανοιγει, το λαμπακι αναβει πορτοκαλι και επειτα σβηνει. Διελυσα ολη την κονσολα και εβγαλα το dvd. Ομως συνεχιζει να κανει το ιδιο. Μηπως γνωριζει καποιος τι φταιει; Ευχαριστώ. ylod λογικα φιλε μου.
Panagiotis Mak Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το ylod σημαίνει υπερθέρμανση της πλακέτας;
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Στα χοντρα... Επειδη τα fat μοντελα εχουν θεμα με θερμοκρασιες και επειδη εχουν αναποδα(upside down) επεξεργαστη και γραφικων, καποια στιγμη λογω θερμοκρασιας αποκολλουνται... Υπαρχουν καποια τεχνασματα οπως reflow - reballing , ακομα και πιστολακι μαλλιων( προσωπικα μου δουλεψε αυτο για 5 μηνες) ,αλλα ολα ειναι περιστασιακα. Μονο η μεταβαση σε σλιμ θα σε σωσει
Roni09 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχουν πιθανοτητες να παθεις ylod και στο slim??
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχουν πιθανοτητες να παθεις ylod και στο slim?? Φυσικά αλλά είναι μικρότερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα