Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,εχω το Accer aspire 5290g με windows 7 32bit,ενω το κλεισα κανονικα χτες ολα καλα,σημερα που το ανοιξα μπηκε στα windows,ηταν οκ για κανα 10λεπτο,και μετα κολησε η οθονη,επανακινηση,και μολις μπαινει στα windows κολαει παλι,ολες τις επομενες φορες που δοκιμασα να μπω,δεν περνουσε το σημειο που φορτωνει τα windows οσπου μπηκε σε μια φαση απο μονο χωρις drivers,δοκιμασα να βγαλω τους παλιους και να βαλω τους νεους,παλι το ιδιο,μολις τους βγαζω δουλευει κανονικα,επειδη εχω dual boot με windows XP και εκει μετα το φωρτωμα πεταει blue screen και μεσα στα κινεζικα λεει και κατι για τον nvidia driver,οποτε νομιζω δεν ειναι θεμα windows αν και θα κανω σημερα format μπας και νιωσει,επισης μολις ξεκινησει το λαπτοπ,το logo της Accer εχει artifacts αλλα ειναι το μοναδικο σημειο που το βγαζει,αλλου ειναι καλα,εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει?(εγω εχω την ιδεα εγω οτι ψοφαει η γραφικων για αλλη μια φορα)

Δημοσ.

περσυ την αλλαξα,ειναι ανταξια της φημης της η σειρα 8xxx mobile,αντε να ψαχνεις παλια για MXM II :S

Ναι έχει προβληματικό chipset όλη η σειρά ( συν ό,τι οι nvidia αρπάζουν θερμοκρασίες ) ,

κρίμα να την αλλάξεις και σε έναν χρόνο να σου κάνει πάλι τα ίδια , αν μπορείς πούλα το

κομμάτι κομμάτι και πάρε κανένα άλλο !! eek.png

Δημοσ.

Παλι καλα που αλλαζει η καρτα να λες.

παλι καλα για το λαπτοπ,αμα δεν αλλαζε θα ειχα παρει ενα σφυρι τωρα και θα το κοπανουσα μεχρι να γινει ολο κιμας

Ναι έχει προβληματικό chipset όλη η σειρά ( συν ό,τι οι nvidia αρπάζουν θερμοκρασίες ) ,

κρίμα να την αλλάξεις και σε έναν χρόνο να σου κάνει πάλι τα ίδια , αν μπορείς πούλα το

κομμάτι κομμάτι και πάρε κανένα άλλο !! eek.png

το σκεφτομαι σοβαρα αυτο,δεν αντεχεται αλλο,πραγματικα ανεβαζει θερμοκρασιες πολυ ευκολα το καλοκαιρι γινοταν χαμος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...