Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

έχω καταλήξει στο συγκεκριμένο laptop (DELL XPS 14z) ξέρει κανείς γιατί δεν έχει έρθει στην Ελλάδα (δεν μπορώ να το βρώ πουθενά) ενώ έχει βγει από τον Νοέμβριο?

Επίσης γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να το παραγγείλω κατευθείαν από το store της dell της US ?

Δημοσ.

Καλησπέρα

έχω καταλήξει στο συγκεκριμένο laptop (DELL XPS 14z) ξέρει κανείς γιατί δεν έχει έρθει στην Ελλάδα (δεν μπορώ να το βρώ πουθενά) ενώ έχει βγει από τον Νοέμβριο?

Επίσης γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να το παραγγείλω κατευθείαν από το store της dell της US ?

νομιζω δεν μπορεις απο dell usa, το ψαχνα και γω κ δεν στελνουν

ασε που οτι παιρνεις απο Αμερικη απο official καταστημα (πχ: amazon.com) εχει και τελωνειο

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω να κανω ενα τηλ στο msystems αλλα στο site τους δεν το εχουν παντως οπως ουτε σε κανεναν official reseller της dell στην ελλάδα

επισης το laptop ειναι αυτό http://www.dell.com/gr/p/xps-l412z/pd και βγαινει μονο με i5 και i7 το μοντέλο που παραθέτει ο φίλος παραπάνω ειναι διαφορετικό.

Δημοσ.

Ο φίλος από πάνω εννοούσε ότι παίρνουν το σασί απ το z και βάζουν μέσα άλλο hardware απ αυτό που βλέπεις εσύ σ αυτό που έχεις σταμπάρει.

90% στο msystems θα σου πουν ότι στο φέρνουν πάντως φίλε μου.

Δημοσ.

Τι να σου πω από οτι βλέπω και τα δύο έχουν αρκετες διαφορες για να έχουν ιδιο σασι καταρχην το xps 14z έχει σασι μεγέθους 13.3 ενώ από ότι βλέπω το inspiron έχει 14άρι, αλλά και σαν κατασκευή επειδή έχει τύχη να το δώ το inspiron από κοντά μου φένεται αρκετά διαφορετικό με μία επιφύλαξη διότι δεν έχω δει από κοντά το xps. Ωστόσο αν ξέρεις ότι έχουν το ίδιο το σασι στείλε κανένα λινκ να διαβάσω τπτ. Ευχαριστώ.

Όσο για το msystems από αύριο, σήμερα μόνο μαιλ το τηλεφωνικό κέντρο εκλεισε γμτ.

εδιτ. Ναι το ξέρω ότι ο κάθε διανομέας παραγγέλνει ότι θέλει από dell για αυτό και βρίζω από τοτε που πέρασε στη λιανική. Απλά μέχρι τώρα παρέγγελνα μέσω εταιρίας ότι ήθελα και πρώτη φορά ασχολούμαι με resellers και ομολογουμένως έχω απογοητευτεί από τη δυνατότητα παραμετροποίησης.

Τελικά όντως μπορούν να το παραγγείλουν αλλά σε ένα μήνα από τώρα έτσι ώστε να μην επιρρεαστεί η τιμή του από την καταστροφή στην Ασία. Ευχαριστώ για την απαντήσεις.

Δημοσ.

τους εστειλα και εγώ μαιλ για να μου πουνε τιμη και για το xps και το inspiron με καρτα γραφικών ati ή nvidia

και με επεξεργαστή intel sandy i3 και i5. αν και εσυ εχεις νεα πληροφορησε μας. σκεφτομαι και εγω μια τετοια αγορα.

Δημοσ.

Από την απάντηση που έλαβα κατάλαβα ότι ο xps 14z θα κοστολογηθεί πιο φθηνά από αυτόν http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12438 στο συγκεκριμένο κατάστημα, με τα ίδια χαρακτηριστικά προφανώς. Καθώς έχει κυκλοφορήσει και έκδοση του 14z με i7 και ssd πάνω η οποία φαντάζομαι θα είναι αρκετά πιο ακριβή.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τους εστειλα και εγώ μαιλ για να μου πουνε τιμη και για το xps και το inspiron με καρτα γραφικών ati ή nvidia

και με επεξεργαστή intel sandy i3 και i5. αν και εσυ εχεις νεα πληροφορησε μας. σκεφτομαι και εγω μια τετοια αγορα.

Processor : 2nd Generation Intel Core i5-2430M(2.4GHz, 4Threads, 3MB cache) (1GB Graphics)

Display : 14.0in HD WLED True-Life W/ETE & Slim Bezel (1366X768) with 1.3 Mega Pixel HD Camera

Memory : 6144MB (1x2048 + 1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel

Hard Drive : 500GB Serial ATA (7200RPM)

Optical Drive : 8X DVD+/-RW Drive

Battery : Primary 8-cell 58W/HR LI-ION

Graphics : 1GB NVIDIA GeForce GT 520M Graphics Card with Optimus

Wireless : Europe Intel Centrino Advanced-N 6230 (2x2 b/g/+ Bluetooth Combo Card)

Keyboard : Internal Backlit Greek Qwerty Keyboard

Operating System : Greek Genuine Windows 7 Home Premium SP1 (64 BIT)

Standard Service - 1 year of coverage included with your PC

950€ +φπα

αν και σε αυτά τα λεφτά περίμενα είτε να έχει πάνω i7 είτε ssd αλλά. . .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...