plucker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Φορματ έχω κανει άπειρα! Αλλα ρέ φίλε αφού σου λέω καινούριο δίσκο πήρα δεν έπρεπε να κάνω φορματ; Όσο για το bios έκανα update όταν πρωτοειχε χαλάσει ο δίσκος!
snakes Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Τοτε ανέφερε όλα τα πράγματα που του έχεις πάνω...
plucker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Τι άλλο εκτός απο αυτα που έχω γραψει
snakes Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Τι άλλο εκτός απο αυτα που έχω γραψει Ναι σωστά srr.. αλλά με τα τόσα θέματα ζαλιστικα... σκονες μεσα έχει..?
plucker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω ότι ξεφύγουμε λιγο! Είμαι αρκετά ψυχακι και δεν έχει κοκο σκόνης μέσα εξάλλου αν είχε και ήταν πρόβλημα θα ανεβαΖε θερμοκρασία σωστά;;
snakes Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μήπως η μητρική δίνει παραπάνω ρεύμα στον επεξεργαστη...? απο ποτε στο παρουσιαζει αυτο απο τοτε πουτον εφτιαξές?
MINDER Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Εχω την p5n-t deluxe και εχω και εγω προβλημα τελευταιες βδομαδες. Κατα συμπρωση το προβλημα αρχισε λιγο μετα που στην θεση του E6600 εβαλα τον Q6600. Δεν εχει να κανει σε καμμια περιπτωση με θερμοκρασια. Εχω την noctua nh-p12 πανω κουτι cosmos-s και θερμοκρασιες κατατσεκαρισμενες. Ισως το προβλημα να το δημιουργει καποιος συνδυασμος καποιας προσφατης αναβαθμισης της Microsoft σε συνδυασμο με αυτους τους τετραπυρινους και ισως καποια προγραμματα που εχουν σχεση με βιντεο και καρτα γραφικων. Δες εαν βρεις τον E6600 η καποιο αλλο διπυρινο επεξεργαστη να δοκιμασεις να δεις εαν συνεχισει το προβλημα. Τοσα χρονια με τον E6600 δεν ειχα προβλημα τωρα που εριξα τον Q6600 πανω και εχουμε τα παγωματα το ιδιο διαστημα μονο στο παραπανω συμπερασμα φτανω. Μηπως εχεις βαλει κανενα προγραμμα να βρισκει τελευταιους drivers και να τους εγκαθιστα για το συστημα πριν παρουσιαστει το προβλημα ; Ενα τετιο ειχα βαλει και το εβγαλα αρον αρον. Το σιγουρο ειναι οτι θα του κανω φορματ και (ισως) θα βαλω παλι πανω τον διπυρινο E6600. Λεω ισως γιατι θα ειμαι απασχολημενος να συναρμολογησω τον καινουργιο υπολογιστη.
plucker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον μετα απο αρκετο ψαξιμο καταλαβα οτι καποιο προβλημα ειναι με τις μνημες! Ενω εχω κανει memtest για πολλες ωρες δεν εβγαλε προβλημα αλλα τωρα εβγαλα την μια μνημη και ολα προς το παρον δουλευουν μια χαρα! Θα δοκιμασω να βαλω και μονο την αλλη για να δω αν το προβλημα ειναι στην μια μνημη η στα DIMM του motherboard! Αυτα οποτε φιλε μου δοκιμασε και εσυ το ιδιο και πεσ μου αν βρεισ καμια ακρη!
MINDER Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Και μενα μια χαρα δουλεψε σημερα δεν ειχε κανενα κολλημα παροτι ειδα πολλα βιντεο σε youtube. Εχω κανει απεγκατασταση ενα καρο προγραμματα στο εν τω μεταξυ. Ουτως η αλλως θα τον κληρονομησει ο πατερας μου εντος των ημερων που θα παραλαβω το καινουργιο και θα κοιταξω να του κανω κσθαρη εγκατασταση παλι και να βαλω και τον παλαιο επεξεργαστη πανω οταν εχω τον χρονο για σιγουρια. Οι αιτιες ειναι παρα πολλες που μπορει να προκαλουν το προβλημα και μια πολυ πιθανη οι μνημες. Θα δοκιμασω να τις βγαλω για κατα τριημερο και θα αφησω τις αλλες απο τον αλλο υπολογιστη που δεν κολουσε ποτε να δω εαν ξανακολησει παλι το συστημα.
MINDER Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Τι ηθελα να πω οτι δεν εκανε κοληματα. Φτου και απο την αρχη. Πιθανον και σε μενα φταινε οι μνημες. Εβγαλα αυτες που ειχα και αφησα αυτες που ειχα προσθεσει απο τον δευτερο υπολογιστη που δεν ειχε προβλημα. Αν δεν κολησει μερικες μερες τοτε σιγουρα οι μνημες την καναν την δουλεια. kingston hyper-x dd2 στα 1066 Διαβασα καπου που ενας μην την ιδια μητρικη την δικια μου του δημιουργουσαν αυτες προβλημα αλλα οι δικες του 2gb η καθε μια. Οι ιδιες στα 800 δεν δημιουργουν προβλημα και προσπαθουσε να τις αλλαξει. Αυτες που εχω τωρα απο τον αλλο τις βλεπει στα 667 αλλα πιθανον μικροτερες. Οποτε προσοχη με τις 1066 καλυτερα πιο τις αλλες με πιο χαμηλη ταχυτητα για σιγουρια. Αν και καθε mobo εχει τις ιδιοτροπιες της με τις μνημες.
plucker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον κατεληξα στο οτι εχει θεμα η μια μνημη! Εβγαλα την μια και ολα μια χαρα και μολις εβαλα την αλλη κολλισε στα 5 λεπτα! Ειχα δυο μνημες της Crosair στα 2gb η καθεμια και 800mz διαβασε το manual του motherboard διοτι λεει οτι αν θες να βαλεισ μνημες κατω απο 800 πρεπει να αλλαξεισ μια ρυθμιση καθως επισης και αν βαλεις μνημες 1066 δες το λιγο γιατι εκει νομιζω ειναι το προβλημα σου! Στο BIOS λεει καπου Jumper..κατι εκει ειναι η ρυθμιση του FSB της μνημης! Ελπιζω να βοηθησα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα