Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους! Λοιπον πρωτα απολα Εχω γνωσεις απο υπολογιστες και αν μου εξηγησει καποιος μπορει να ειναι οσο συνθετος θελει! Εχω ενα κομπιουτερ με motherboard p5k, Καρτα γραφικων ati radeon 3870HD, Cpu Quad core 6600, και μνημες 4GB kingston! Το κομπιουτερ εχει πανω τα windows 7 μολις τα εβαλα αρα θεμα software δεν ειναι! Το κομπιουτερ στα καλα καθουμενα κολλαει και δεν κανει τπτ ουτε ποντικι κουνιεται ουτε τπτ! Με μια αρχικη εκτυμιση νομιζα οτι ειναι ο δισκοσ και αδυνατει να παρει δεδομενα γιατι το κανει οταν κατεβαζω δεδομενα πχ κανα update η οταν παω να περασω δεδομενα απο ενα κομματι του δισκου σε ενα αλλο! ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ και τα ιδια, ξεκιναω χτες να αρχισω να βαζω windows και ολα και εκει που μ κανει τα update να το παλι! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟ!!! Παρακαλω πολυ πειτε μου τι να δοκιμασω για να αποκλεισω βλαβες στα μερη του hardware γιατι δεν με παιρνει να τα αγοραζω ολα μεχρι να το φτιαξω! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δημοσ.

Ναι και είναι ολα μια ΧΑΡΑ! Το θέμα είναι ότι δεν κανει επανεκκινηση να πεις ότι ανεβάζει κάπου θερμοκρασία αλλα παγώνει!

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη περιπτωση μπορει να το κανει οποτεδηποτε! Αλλα το κανει σιγουρα οταν πχ κανω μεταφορα μιας ταινια απο ενα μερος του δισκου σε ενα αλλο η αμα παω να κατεβασω ενα πολυ μεγαλο αρχειο!

Δημοσ.

Κοίταξε απο αυτά που λες κάτι παίζει με τον δίσκο. Τι δίσκο έχεις?

Δοκίμασε να τον συνδέσει με άλλο καλώδιο και σε άλλη θύρα καθώς επίσης και να τον συνδέσεις με το τροφοδοτικό από άλλο molex.

Δημοσ.

Αυτο ακριβως σκεφτομουν τωρα να το συνδεσω με αλλο καλωδιο τροφοδοσιας τα αλλα π ειπες τα εχω δοκιμασει! Αλλα ο δισκος ειναι ολοκαινουριος δεν εχει προβλημα αυτος!

• Moderators
Δημοσ.

Αλλα ο δισκος ειναι ολοκαινουριος δεν εχει προβλημα αυτος!

Το οτι ειναι καινουριος δεν σημαινει αυτοματα πως δεν εχει και προβλημα. Ελεγξε τον για να εισαι σιγουρος για την κατασταση του.

Δημοσ.

Λοιπόν άλλαξα το βισμα του ρεύματος και το Sata καλώδιο και πάλι τα ίδια! Πρέπει να έλεγξω και το τροφοδοτικο ολόκληρο όμως ε;; Τι εννοείς να έλεγξω τον δίσκο! Έτρεξαν κάτι προγράμματα και μ έλεγε healthy είχε ψιλό σπάσει και το Sata οπότε ήθελε αλλαγή!

Δημοσ.

Είχα windows 7 x64 και πριν και ολα μια χαρα! Απλα άρχισε να μ κανει κάτι νερά και μετα άρχισε αυτο! Το σατα είχε σπάσει στον προηγούμενο δίσκο είπα! Πάνω στο δίσκο το καλωδιακι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...